Gość: esza IP: *.cro.citynet.pl 02.03.05, 09:15 Czy ktos stosował krople odchudzające b-01? Czy to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: krople b-01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:16 Ja to stosowałam i nadal stosuję. Od sierpnia do grudnia schudłam 9 kg, teraz nie ważyłam się wprawdzie ale po ciuchach widzę że nadal chudnę. Przyznaję że w smaku rewelacyjne nie są ale można się do nich przyzwyczaić:-) Przedtem piłam trzy razy dziennie po szklance od dwóch tygodni piłę 1.5 litra dziennie i widzę że teraz jeszcze mniej odczuwam głód. Odpowiedz Link Zgłoś
esensja9301 Re: krople b-01 04.03.05, 21:52 Witam! Cóż to takiego te krople?Powiedzcie coś więcej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: krople b-01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:33 krople b-01 są to kropeli które pije się rozcieńczone z wodą, 7 kropli na 1,5 litra wody, hamują apetyt więc pozwalają schudnąć. Może nie na każdego one działają ale na mnie tak. Ale ostrzegam przed kupowaniem kropli z reklam w tvmarketach czy jak to się zwie. Za buteleczkę zapłacisz tam około 130 zł, taka sama w aptece kosztuje około 75 zł a ja znalazłam w necie ofertę sklepu gdzie można je dostać za 63 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
xxero Re: krople b-01 04.03.05, 22:47 no tak: homeopatyczny ekstrakt z kopru, miety i melisy. czyli autosugestia. ktos opisal kiedys homeopatie tak "co zrobic aby uzyskac homeopatyczna aspiryne?" nalezy wziac rower, aspiryne, wiadro i strzykawke. nastepnie pojechac tym rowerem na najblizszy most wrzucic aspiryne do rzeki, pojechac w dol rzeki, zarzucic wiadro, wyciagnac troche wody, napelnic strzykawke i dawkowac sobie pojedyncze krople. To wlasnie homeopatia. czyli bzdura do kwadratu. polecam kupic normalny koper, miete i melise ewentualnie herbatki. wyjdzie taniej i skuteczniej Odpowiedz Link Zgłoś