umaa 30.04.05, 06:20 jak je wyszczuplic? nie wiem czy robie dobrze, bieznia, rowerek, streching, plus cwiczenia silowe, czyli robie wszystko naraz ale nie wiem na co powinnam zwrocic szczegolna uwage tzn jakie cwiczrnia moga mi najbardziej pomoc, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: jeszcze raz o lydkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:13 masaże - są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loocynka Re: jeszcze raz o lydkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:03 kidyś słyszałam, że jedynym sposobem na wyszczuplenie łydek jest ich rozciąganie. Jadąc na roweku trzeba uważać, aby pięte trzymać mocno w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: jeszcze raz o lydkach 06.05.05, 16:01 Gość portalu: loocynka napisał(a): > kidyś słyszałam, że jedynym sposobem na wyszczuplenie łydek jest ich > rozciąganie. A możesz podpowiedzieć jak rozciągać łydki? Zupełnie nie wiem. Po codziennym stepperze uskuteczniam drobne ćwiczenia rozciągające ale mam wrażenie, że to działa na mięśnie ud - a co zrobić z łydkami w tym zakresie? Będę dźwięczna i to bardzo:-) B. Odpowiedz Link Zgłoś