Dodaj do ulubionych

Program WF na TVN Style - ogladacie?

15.01.06, 15:07
Od niedawna odbieram stację TVN style i codziennie rano jest tam program WF.
Program jest o 6 rano, nie wiem, czy uda mi sie tak rano wstawac, zeby
pocwiczyc,ale inne stacje daja takie problemy za pozno, kiedy nie ma mnie juz
w domu albo muszę sie szykowac do wyjścia a nie pocić:-)

Czy znacie ten program i cwiczycie z nim? Czy jest godny polecenia? Ciekawie,
energicznie prowadzony?
Bede wdzieczna za wszelkie opinie, jesli mi sie uda wstac to tez napisze:-)
Obserwuj wątek
    • mp23 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? 15.01.06, 21:21
      witam,
      ja ćwiczę z TVN Style w sobotę i w niedzielę. ćwiczenia są ok, czasem są z
      piłkami, czasem TBC. Generalnie fajne.
      W programie 2 TVP o 630-6.40 jest program Marioli bojarskiej "10 minut dla
      siebie", też nawet fajny, tylko krótki. Bojarska zaprasza różnich gości, którzy
      pokazuja jak ćwiczą. Tez polecam.
      • gocha221 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? 16.01.06, 09:46
        Program Bojarskiej znam, choć wydawało mi się, ze jest późńiej nadawany, tak ok. 11.
        Po pierwsze, tak jak piszesz, jest baardzo krótki, po drugie ta formuła
        zapraszania "gościa-gwiazdy" nie za bardzo mi odpowiada.
        dzieki za opinie na temat WF:-)
        • nanai11 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? 16.01.06, 15:19
          Bojarska jest na TV 2 i jest to fatalne. Słaba technika i ogólnie zła ocena. Na
          TVN Style z powodów prywatnych polecam...Ale są młodsi prowadzacy wiedza co sie
          dzieje...zwłaszcza taka jedna blondyna....
          • Gość: kendi Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: *.acn.waw.pl 23.01.06, 15:27
            A ta blondynka to Magda Jaworska, ma swoje zajęcia w klubie BodyShape na
            Kabatach, zobacz grafik www.bodyshape.waw.pl , jest tam jako Magda J. Zajęcia
            prowadzi wyśmienicie!!
    • Gość: basia Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: 82.160.125.* 16.01.06, 21:14
      Czesto ogldam WF. Najlepiej wedlug mnie cwiczenia prowadzi Dagmara Wirpszo.
      Przez tydzien prowadzila tae-bo, robila to z niesamowita energia, az chcialo
      sie cwiczyc... Poza tym jej sylwetka jest niezwykle motywujaca. W ostatnim TS
      jest napisane ze ponoc zawdziecza ja Jodze (dynamicznej formie - Astanga).
      Cwicze tez joge z Clubu ale tak spektakularnych efektow nie zauwazylam.
      • Gość: kasia Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: *.aster.pl 23.01.06, 16:22
        ja tez polecam ten program z powodów osobistych :-) codziennie rano chodze u
        mnie na aerobik gdzie zajecia prowadza te osoby co na tvn style hehe :)
        pzdr
        • nanai11 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? 23.01.06, 20:22
          ta blondynka to nie Magda tylko Monika Jawosrka. MOja osobista koleżanka.
          • Gość: kendi1 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: *.acn.waw.pl 27.01.06, 19:39
            jeśli chodzi Ci o tę blondynkę: www.bodyshape.waw.pl/file/my/magda_j.htm
            to jest to Magda, bez dwóch zdań :)
            • Gość: d. Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:09
              A ten program tylko o6rano jest?W weekendy tez o tej porze?
              • nanai11 Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? 28.01.06, 09:52
                to jest Magda ale...cwiczenia w tymze programie prowadzi także monika.
                • Gość: d. Re: Program WF na TVN Style - ogladacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:04
                  Widziałam dziś rano Monikę!A swoja drogą to o Best Ya jakoś cicho.Szkoda:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka