zuzia51 17.03.06, 18:44 Czy możecie mi polecić jakiś fajny basen w okolicach centrum Krakowa? Chodzi mi o to, żeby był czysty i w normalnej cenie. Bardzo proszę o Wasze odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barnaba Re: basen w Krakowie (centrum) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.06, 19:35 HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAA sory, nie mogłem sie powstrzymać :D Nie licz na basen w Krakowie. Jedyny czysty i przyzwoity to Oleandry, jesli nie masz karnetu to pozostaja godziny typu niedziela 7 rano (nie wiem czy to nie jedyny wolny termin w tym momencie). Ale - czyste, nowiutkie i z saunami baseny masz w Trzebini i w Chrzanowie. Polecam obydwa! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia51 Re: basen w Krakowie (centrum) 17.03.06, 20:03 A nie wiesz ile kosztuje karnet na te Oleandry? Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: basen w Krakowie (centrum) IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.06, 22:09 dwa lata temu kosztowal ok 220 zł raz w tygodniu 45 min pływania, teraz nie orientuje się, ale mysle że wiele sie nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś