Gość: b IP: webcacheP* / 62.29.218.* 19.12.02, 19:54 na Puławskiej. Na wariata zapisalam sie na zajecia od stycznia. Czy chodzicie i co sodzicie o tym fitnesclubie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smooczyca Re: Calypso w Warszawe IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 21.12.02, 14:05 pozwol, ze sie powtorze .... Dzis po raz pierwszy i chyba ostatni odwiedzilam ten klub - w Centrum Finansowym Pulawska i : - jedyna zaleta jaka znalazlam to to, ze zajecia sa od 7 rano a poza tym same minusy - mikroskopijna salka - 15 osob lezy na sobie a maty zaczepiaja jedna o druga - instruktorka spoznila sie pietnascie minut (ok. kazdemu sie zdarza) tyle, ze zajecia zaczely sie o 7.15 a skonczyly o 7.50 - hmmm to chyba nie daje w sumie godzinnego treningu - co do samych zajec - coz sa lepsi i gorsi instruktorzy - ja zdecydowanie trafilam na gorsza np. muzyka wogole nie zsynchronizowana z ukladem i rytmem cwiczen, brak systemu naglosniajacego, wiec kobieta zdzierala gardlo, co czesto czynilo ja praktycznie nie zrozumiala - szatnia - szafka na szafce i malutka laweczka, brudno i nieprzyjemnie (popekane kafelki, brudna podloga, wieszak na ubrania, ktory nie starcza dla wszystkich) - lazienka - zgroza ! - tylko trzy obskurne kabiny - cale szczescie, ze kolezanki sie nie myly, bo stalaby w kolejce do prysznica !!! tandetne kabiny i brudne brodziki brrrrr a to wszystko za 30 zl. za jednorazowe wejscie lub karnet min. 150 zl./mc + 100 zl. oplata czlonkowska ZA CO ? acha - moze za gratisowa reklamowke - recznik, ktora jest z "bawelny" ktora nie wchlania wody ! brrrrrrr PS> wyglada na to, ze jednak nie zdradze Olimpusa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Calypso w Warszawe IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 29.12.02, 21:55 Ojej, a ja sie wlasnie na Pulawska zapisalam... A na jakich zajeciach bylas? Wiem, ze jest tam kilka rodzajow cwiczen o wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
smooczyca Re: Calypso w Warszawe 30.12.02, 13:41 ja bylam na TBC .... miesiac to krotki czas - sama ocenisz, czy chcesz tam zostawiac pieniadze czy nie ..... tak czy owak zycze Ci wytrwalosci ! Odpowiedz Link Zgłoś