Dodaj do ulubionych

w czym na pilates?

IP: 83.168.120.* 14.04.06, 20:24
chce zaczac cwiczyc pilates w klubie ale nie mam pojecia w czym cwiczyc, w co
sie ubrac??
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: w czym na pilates? 15.04.06, 13:38
      powinno sie ciwczyc boso, ewentualnie w skarpetkach, jesli zimo. poza tym
      wygodny stroj, jak na kazde zajecia fitness.
    • Gość: Mankowska pilates - strój IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.14, 14:02
      Najwygodniejsze będą leginsy i dłuższa koszulka. Do tego jakieś sportowe buciki np. takie air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-czarne-rozowe-1
      • nchyb Re: pilates - strój 21.09.14, 12:27
        na pilates to bym tych butów nie zakładała...
        wygodniej będzie boso...
        • nigolla Re: pilates - strój 23.09.14, 15:19
          moja siostra chodzi na pillates i potwierdzam, żadnych butow na to zakladac nie warto, o wiele lepiej podobno na boso sie cwiczy
          • kaga9 Re: pilates - strój 24.09.14, 00:08
            No właśnie, podobno lepiej boso. Jestem jedyną osobą w grupie, która ćwiczy w obuwiu, ale w skarpetkach się ślizgam przy niektórych ćwiczeniach (nawet w tych z abs-ami), a boso się brzydzę. Ciekawe, czy jest dla mnie rada;) Choć mnie adidaski w niczym nie przeszkadzają.
            • nchyb Re: pilates - strój 24.09.14, 06:54
              > z abs-ami), a boso się brzydzę. Ciekawe, czy jest dla mnie rada;)
              psychoterapia?... ;)

a na serio, jak się człowiek uprze, to różne rzeczy zrobi, na siłowni w klapkach, na pilatesie lub jodze w butach...
              • kaga9 Re: pilates - strój 25.09.14, 21:43
                O matko, mówisz, że tylko psychiatra?;-) myślisz, że on doszuka się elementu przeszkadzającego w butach, które mi nie przeszkadzają? ;-) Na salę wchodzi mnóstwo osób w niezmienionych butach, poza tym.
                • nchyb Re: pilates - strój 26.09.14, 09:02
                  > zeszkadzającego w butach, które mi nie przeszkadzają? ;-)

nie, pomoże za to zrozumieć powody niechęci do bosego ćwiczenia ;)
                  it's a joke of course :)
                  niech każdy ćwiczy jak chce, ale w jodze i pilatesie jednak bose stopy wiele pomagają wielu osobom...
                  • anikssa Re: pilates - strój 26.09.14, 16:43
                    ja jak ćwiczę coś tam sobie w domu to przeważnie własnie na boso :) ale w klubie to nie wiem czy bym się zdecydowała.... jakoś tak nieswojo :P
                  • kaga9 Re: pilates - strój 27.09.14, 00:32
                    Wiem, załapałam dowcip;-) Nie, serio, może to zależy od prowadzącej i jej układu cwiczeń, ale naprawdę nie wiem, w czym miałyby mi pomóc bose stopy w przypadku ćwiczeń na zajęciach, które znam.
    • rosemary84 Re: w czym na pilates? 12.09.14, 09:55
      w czymś wygodnym, w czym będziesz się dobrze czuła i miała swobodę ruchów :)
    • kaga9 Re: w czym na pilates? 08.10.14, 15:56
      Dość żałosny spam, jak najgorzej świadczący o sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka