Dodaj do ulubionych

Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie efekty

22.05.06, 13:21
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.chello.pl 02.06.06, 09:33
      up
      • Gość: ania107 Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:46
        Na forum Kobieta-Uroda dziewczyny pozytywnie sie o tym wypowiadały. Zajrzyj tam.
        • Gość: kasia Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.chello.pl 02.06.06, 12:02
          Dzieki juz sprawdzilam:)
    • basik25 Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e 04.06.06, 09:26
      Po trzech tygodniach ćwiczen, mój mąż stwierdził, ze tyłek i nogi bardzo mi schudły, a na dodatek spodnie wiszą i waga spadła o dwa kilo.
      • Gość: graszka25 Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: 84.38.18.* 04.06.06, 21:30
        a cwiczyłąś codziennie? dwa czy 1 program? a dietę do tego też stosowałaś?
        • basik25 Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e 05.06.06, 11:37

Ćwiczyłam tą pierwszą serję dwa razy (drugą z ciężarkami)a diety w sumie żadnej nie mam, nie jadam tylko słodyczy, chociaż od czasu do czasu sie zdarzy i je jem po 18. Ćwiczę czwarty tydzin i jestem bardzo zadowolona. Dziś włozyłam spodnie, które były bardzo obcisłe i są teraz nawet ciut przy duze. Aha pierwsze dwa tygodnie ćwiczyłam codziennie( to tylko 30 mniut), a pózniej co drugi dzień.Pozdrawiam
          • Gość: graszka25 Re: do basik25 IP: 84.38.18.* 05.06.06, 19:08
            a nie masz po tym zakwasów? to sporo, 2 programy na raz. ja cwizce jeszcze
            brzuch ale tylko 1 program. pośladki etż 1 program. muszę się wziac za to
            regularnie. tylko czasu brak, bo praca, dom, małe dziecko...ćwiczę najwcześniej
            koło 20, a nie rzadko później:(
    • Gość: uzoa Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.magma-net.pl 04.06.06, 17:22
      A skad mogę wziąć takie ćwiczenia??? :)
      • kiddo Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e 04.06.06, 17:58
        s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=00037450168752487923&act=&gk=wakacjepzdr
    • Gość: Magdalena Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:19
      od kilku tygodni ćwiczę z Tamilee - mam dwie płyty : Ramiona i posladki.
      Przyznam , że częściej ćwiczę ramiona (ok 3x w tyg) i widzę efekty!!!
      Wcześniej ćwiczyłam na siłowni albo w domu, ale sama się nie zmuszałam do
      takiego wysiłku (np. robiłam dwie serie i na tym poprzestawałam albo brałam za
      lekkie ciężarki ) Po tych ćwiczeniach naprawdę czuję się zmęczona - polecam!
      • Gość: patchuli Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.atena.pl / *.atena.pl 05.06.06, 08:43
        mam 3 dvd z tej serii - ale nie mogę odpalić ich na kompie
        czy one tylko na dvd pod tv działają? czy powinna płytka ruszyć w dvd w kompie?
        • Gość: graszka Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:52
          powinna ruszyć tez w kompie
          • Gość: patchuli Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.atena.pl / *.atena.pl 05.06.06, 13:30
            jaką rozdzielczość ekarnu powinnam ustawić by ruszyło?
            • Gość: graszka25 Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: 84.38.18.* 05.06.06, 17:03
              tego już nie wiem
          • nchyb Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e 05.06.06, 17:49
            w kompie powinna ruszyć tylko w przypadku jeżeli masz napęd DVD. jeżeli nie
            masz, to w kompie ie odpalisz, wtedy tylko wersje VSD, a te płytki, które np.
            do Shape dawali, to jednak DVD, a nie VCD...
            • Gość: patchuli Re: Tamilee Web chcę mieć takie pośladki -jakie e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:17
              mam napęd dvd, świeży zakup a mimo to mam komunikat, że nalezy zmniejszyć
              rozdzielczość ekranu lub ilość barw...nic nie kumam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka