Gość: Marta IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 13:12 Nie wiem jak nazywają się fachowo. Proszę o opinię na ten temat. Jeśli ktos posiada adres tego typu usług w Rzeszowie to gorąco proszę o podanie. pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella_ragazza Re: Łóżka odchudzające 21.02.03, 14:01 Hmm... odchudzanie to niestety nie leżenie na łóżku, tylko odpowiednia dieta i litry potu wylane na fitnessie, siłowni czy innym sporcie... Naprawdę wierzysz w takie „cuda” jak łózka odchudzające czy sauny z promieniami? Nie piszę ze złośliwości, tylko z życzliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnik Re: Łóżka odchudzające IP: *.res.pl / 10.1.7.* / *.res.pl 24.02.03, 01:36 W Rzeszowie jest takie coś przy Rejtana po przeciwnej stronie Statoil. Jest tam między blokami sklep kosmetyczny a w nim taki gabinet - "rehabilitacyjny" Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Re: Łóżka odchudzające 24.02.03, 09:33 Jakies 15 lat temu (w czasach, z ktorych pochodzi ksywa nowamloda), chodzilam na taka silownie w Warszawie na Moniuszki. Lozek bylo 8-9 i to byl prawdziwy wycisk nawet dla takich jak ja, czyli chodzacych wczesniej na inne silownie, bo cwiczylo sie troche inaczej. Ale na Moniuszki oprocz tego, ze lezalo sie na lozkach, ktore sie w rozny sposob ruszaly, wykonywalo sie na nich cwiczenia (np. mialas nogi przypiete pasami do dwoch ruchomych czesci lozka, ktore powodowaly, ze "jechalas rowerem", a jednoczesnie musialas robic 30-50 brzuszkow - to bylo strasznie trudne i chyba dopiero za 5-6 pobytem udalo mi sie w ogole oderwac tulow od lozka i zrobic sklon). Natomiast moje kolezanki z tej silowni donosily o innym klubie w Warszawie, w ktorym nie pozwalali sie na lozkach w ogole ruszac "bo sie zniszcza". Dlatego jezeli chcesz schudnac pare kilo, to wazne jest, zebys wybrala klub, w ktorym cwiczenia na lozkach sa aktywne, a nie bierne (takie bierne cwiczenia na lozkach sa zalecane zwykle dla osob, ktore sa tak otyle, zwykle cwiczenia moga spowodowac nadwyrezenie stawow - lozka sa alternatywa dla np. aearbiku w wodzie.) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś