Dodaj do ulubionych

Nowy fintess Shape hihihi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:44
Witam was wszystkich, byłem w nowym fitnesie w Galerii Mokotów Shape... oj
powiem krótko: małe szafki - w zime to plaszcza się nie powiesi - platności:
jeżeli spóźnisz się 7 dni to windykacja!!! A szafki nie są zamykane - tzn są
ale musisz mieś własną kłudke... hihi ja za komuny;-) Na recepcji odrazu
biora twoje dane - nie wiem po co... Stoja maszyny do wibrotreningu ale
recepcjonistka powiedziała ze trzeba zrobić badania bo ta maszyna może mi
zaszkodzić... Chodzi się po betonie... nie ma suszarek... nie ma miejsca na
kawe by odpocząć po treningu - tylko płać i nie przychodz a jak przyjdziesz
to na krótko... tragedia...
Obserwuj wątek
    • Gość: inny klubowicz Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.aster.pl 04.09.06, 20:19
      Witam was wszystkich, byłem w nowym fitnesie w Galerii Mokotów Shape...
      Szafki są ok, jeśli zapisujesz się do klubu, to raczej uczciwie płacisz, kłódki
      (z hasłem) się kupuje i to jest fajny pomysł, bo nie nosisz kluczyka na siłowni
      ani żadnego paska z chipem itp. Na recepcji od razu biorą twoje dane - jest się
      klubowiczem, nie przychodzi się tam anonimowo, nie jestem owładnięty manią
      prześladowczą. Stoją maszyny do wibrotreningu, korzystam, zdrowo jest 20 minut
      dziennie, nie dłużej. Chodzi się po betonie, a na siłowni jest wykładzina a na
      sali ćwiczeń parkiet. Suszarki są, i to niezłej klasy. Jest miejsce na kawę (nie
      ma kawy), przy wejściu fotele i stoliki, na siłowni kanapy.
      Nie jestem z obsługi.
      Klub bardzo mi się podoba, chodzę prawie codziennie i zawsze jest bardzo miło.
      Ale spokojnie można zostać w domciu przed tv (nie tragedia)
      Po ćwiczeniach człowiek wrzuca na luz i nie jest taki sfrustrowany jak autor
      postu powyżej.
      Pozdrawiam.
      • gocha17 Re: Nowy fintess Shape hihihi 05.09.06, 15:52
        jest w Shape troche plusow :) i troche minusow :( szafki w szatni sa ok (fakt,
        nie na dlugie plaszcze, ale pojemne), pod warunkiem, ze akurat wszyscy na raz z
        nich nie korzystaja ... wtedy nie ma sie gdzie podziac :/ wlasne klodki to
        wcale nie jest glupi pomysl, w Poznaniu w klubie Niku to rozwiazanie
        funkcjonuje od lat i nikt nie narzeka :) musze chyba tylko zmienic sobie klodke
        z kluczykiem na szyfrowa, bo faktycznie, noszenie kluczyka i pamietanie, co sie
        z nim dzieje - troche rozprasza hihihi
        w lazience chropowaty beton (lub cos podobnego), hmmm i tak najlepiej sie
        poruszac w klapkach ;)
        "jest miejsce na kawe", ale niestety tylko jeden stolik, za to fajny
        jest "kacik" z kanapami i poduchami przy konsoli DJa ;-))) nie wiem tylko, czy
        odwaze sie tam usiasc, kiedy po treningu bede cala mokra :/
        na sali smiesnie wymyslili rozne typy oswietlenia - jest jedno takie, przy
        ktorym az chce sie zrelaksowac i isc spac hihihi
        sprzetu na silowni jeszcze nie probowalam ... podchodze do tego jak do jeza,
        ale na pierwszy rzut oka to to musiala byc najwieksza czesc inwestycji
        branie danych w recepcji zaraz na wejsciu to jest po czesci i dla
        bezpieczenstwa cwiczacego ;)
        zobaczymy za jakis czas, na ktora strone przechyli sie szala mojej oceny :)
      • Gość: inny klubowicz Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.aster.pl 06.09.06, 07:41
        Po kilku dniach treningu mogę napisać czego mi brakuje:
        1. wagi
        2. automatu do kawy
        • gocha17 Re: Nowy fintess Shape hihihi 06.09.06, 09:52
          widzialam wczoraj wage! taka mala biala plaska, przy stoliku trenerow ;-)))
          a na kawe, to chyba trzeba bedzie wyskakiwac "na Galerie" ;D

a wlasnie, poprawka: nie jeden a trzy stoliki tam stoja przy recepcji ...
    • Gość: gosc Shape - ceny IP: *.gjpoland.com.pl 06.09.06, 12:13
      A ile tam kosztuje karta, i czy trzeba wykupic od razu na rok, czy miesiecznie?
      • Gość: klubo Re: Shape - ceny IP: *.aster.pl 07.09.06, 08:25
        Nie wiem jakie są ceny teraz. Ja zapisywałem się wieki temu i mam abo 150 zł.
        Ale trzeba zapisać się na rok.
        Tak, waga jest taka mała, ale część z czytnikiem leży na stoliku i nie wiem czy
        można tak "bez pytania" się obsłużyć. W starej siłowni miałem dużą wagę
        elektroniczną i bardzo mi się to podobało. Kawę mogę odżałować. ;)
    • Gość: 23_Ana Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.chello.pl 07.09.06, 21:08
      Ja byłam dziś po raz pierwszy i też mi sie nie podobało, nawet za te 150 zeta,
      które zadeklarowałam płacić (ale od przyszłego miesiąca przestanę).
      Sztnie małe i duszne, klima nie wydala od sauny. Z resztą w całym klubie jest
      dosyć ciepło. Na siłowni i cardio przez tą ochydną wykładzinę jest moim zdaniem
      buro i nieprzyjemnie. I ta hala jakaś taka nie miło - jakieś kwiatki, ścianki,
      coś kolwiek, co by bardziej przytulnie bylo, a nie jak w fabryce.
      Sala do zajęć tylko jedna (nie licząc spinningu) = mały wybór zajęć. Niby
      wszyscy super mili, ale jak mi panna powiedziała na recepcji, ze jak nie ma
      klódki, to mogę zostawić szafkę otwartą albo kupić za 25 seta (!) to myślałam,
      że zwątpię. Managerce też chwilę zajęło, zanim zajarzyła, że nie każdy musi
      wiedzieć, że w shape trzeba własne kłódki ze sobą nosić, szczególnie tuż po
      otwarciu. No po prostu jak sztućce na sznurku w barze mlecznym. To nie można
      już tych kłódek dawać i założyć im chipy, żeby ludzie nie wynosili? Bez sensu..
      Mi się nie podoba, wracam do Gymnsionu.
      • Gość: klubo Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.aster.pl 08.09.06, 19:20
        Ja właśnie uciekłem z gimnasionu. Po drodze odwiedziłem dwa kluby i każdy już
        był lepszy niż gimnasion (niż każda filia g, dodam).
        Dlatego myślę, że jeśli celem ucieczki jest właśnie gimnasion, to chodzi o
        bardzo specyficzne potrzeby, niekoniecznie o dobry fitness i siłownię.
        • Gość: ICSU Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:46
          a ten znowu swoje...
        • Gość: stefa Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.aster.pl 08.09.06, 23:15
          buahahahahaha Mario to znowu Ty....
      • Gość: Aga , IP: *.aster.pl 13.09.06, 21:02
        Ana, serdecznie zapraszamy ponownie do Gym :)
    • Gość: atkaxxx Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: 87.204.0.* 08.09.06, 17:28
      czy jest jakis link do tego klubu? i czy wiecie, kiedy ruszaja w Arkadii?
      • Gość: 23_Ana link IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:04
        www.shapefitness.pl
        Ale dużo się tam nie dowiesz.
        W Arkadii pod koniec roku
        • Gość: nero pytanie IP: *.aster.pl 13.09.06, 21:10
          a zastanawiam się... czemu nie ma na stronie Shape'a cennika, regulaminu?
          • Gość: Hyper Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:37
            karnet m-czny kosztuje 199 PLN. W Arkadii bedzie otwarte w kwietniu 2007. Jak
            ktos chce sobie popalic glupa zamiast pocwiczyc to zapraszam do Shape !.
    • Gość: Sabin Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.aster.pl 14.09.06, 10:19
      Rozumiem ze piszacy tu negatywnie o shape to klubowicze, ktorym niespecjalnie
      zalezy na tym, zeby w klubie bylo jeszcze wiecej osob i ja to rozumiem. ;)
      Chodze do shape i baaaaaardzo mi sie tam podoba. Wreszcie jakis fajny klub o
      odpowiednim standardzie, ale bez zadecia.
      • Gość: Deoo27 Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:40
        Ech... teraz był tydzień gratis... pare osób tam poszło i nażekaja na
        zajęcia... a jak klub jest zamykany to nie mozna zakończyć serii ćwiczeń bo
        gasza światła i wyłaczają bierznie. pozatym gromadzenie danych nie jest dla
        bezpieczeństwa tylko nie zgodne z Polskim prawem. A jeszcze się ździwicie jak
        nie niedługo podiosą ceny i nie zapłacicie w terminie... wtedy szybko zmienicie
        zdanie - ja miałem zwichniętą noge i zaczeli mnie straszyć komornikiem i
        windykacją!!!!!! UWAŻAJCIE NA NICH!!!!
        • Gość: Pola Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.chello.pl 14.09.06, 21:12
          Gość portalu: Deoo27 napisał(a):
          > ja miałem zwichniętą noge i zaczeli mnie straszyć komornikiem i
          > windykacją!!!!!! UWAŻAJCIE NA NICH!!!!

Tak z ciekawości - kiedy zdążyli cię straszyć windykacją, skoro klub działa od
          2 tyg i pierwsze opłaty albo trzeba było wnieść na wstępie, albo dopiero za 2
          ty.? Na pewno mówimy o tym samym klubie?
          • Gość: :) Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: 81.210.49.* 17.09.06, 10:11
            o wył światła i wypraszaniu też słyszałam :)
            • Gość: onte Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.orange.pl 03.11.06, 12:35
              podciągam.
              czy są teraz tłumy?
              • Gość: gaba Re: Nowy fintess Shape hihihi IP: *.lot.pl 08.11.06, 13:06
                ja z reguly jestem o 16 i nie ma tlumow, mozna spoko pocwiczyc na
                silowni,ogolnie chodze od poczatku i jestem zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka