Dodaj do ulubionych

kostki u nog

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:22
Co zrobic, zeby byly szczuplejsze?
Czy sa na to jakies cwiczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 15:39
      Hej...
      jej, pytasz jak je wyszczuplić... ja własnie chciałabym, zeby moje przytyły
      jakos :(
      Moje kostki rzeczywiście wyglądaja jak kostki, chude - i to okropnie wygląda ;(
      Zapomnij o butach wiązanych na łydkach.
    • Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 16:03
      Hej...
      jej, pytasz jak je wyszczuplić... ja własnie chciałabym, zeby moje przytyły
      jakos :(
      Moje kostki rzeczywiście wyglądaja jak kostki, chude - i to okropnie wygląda ;(
      Zapomnij o butach wiązanych na łydkach.
    • jogger Re: kostki u nog 05.03.03, 12:26
      Trzeba robić te same ćwiczenia, co w celu nabrania masy łydek, a więc wznosy na
      palcach, tyle że z minimalnym obciążeniem, dość szybko, przez dłuższy okres
      czasu, po min. 20minutowej rozgrzewce. Będzie to trening nastawiony na spalanie
      tłuszczu.
      • Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 17:14
        jogger napisał:

> Trzeba robić te same ćwiczenia, co w celu nabrania masy łydek, a więc wznosy
        na
        >
        > palcach, tyle że z minimalnym obciążeniem, dość szybko, przez dłuższy okres
        > czasu, po min. 20minutowej rozgrzewce. Będzie to trening nastawiony na
        spalanie
        >
        > tłuszczu.

Witaj!
        A mógbyś trochę przybliżyć jakl taki trening ma wyglądać, i po jakim czasie
        widać efekty??
        • Gość: ilinka Re: kostki u nog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:14
          właśnie - ile tych wspięć, jak długo itd.
          a poza tym - ja nie chcę mieć więcej mięśni w łydkach, czy jak tak będę
          ćwiczyć, to mi się łydki rozrosną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka