Gość: ilinka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:22 Co zrobic, zeby byly szczuplejsze? Czy sa na to jakies cwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 15:39 Hej... jej, pytasz jak je wyszczuplić... ja własnie chciałabym, zeby moje przytyły jakos :( Moje kostki rzeczywiście wyglądaja jak kostki, chude - i to okropnie wygląda ;( Zapomnij o butach wiązanych na łydkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 16:03 Hej... jej, pytasz jak je wyszczuplić... ja własnie chciałabym, zeby moje przytyły jakos :( Moje kostki rzeczywiście wyglądaja jak kostki, chude - i to okropnie wygląda ;( Zapomnij o butach wiązanych na łydkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: kostki u nog 05.03.03, 12:26 Trzeba robić te same ćwiczenia, co w celu nabrania masy łydek, a więc wznosy na palcach, tyle że z minimalnym obciążeniem, dość szybko, przez dłuższy okres czasu, po min. 20minutowej rozgrzewce. Będzie to trening nastawiony na spalanie tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspiryna Re: kostki u nog IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 17:14 jogger napisał: > Trzeba robić te same ćwiczenia, co w celu nabrania masy łydek, a więc wznosy na > > palcach, tyle że z minimalnym obciążeniem, dość szybko, przez dłuższy okres > czasu, po min. 20minutowej rozgrzewce. Będzie to trening nastawiony na spalanie > > tłuszczu. Witaj! A mógbyś trochę przybliżyć jakl taki trening ma wyglądać, i po jakim czasie widać efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilinka Re: kostki u nog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:14 właśnie - ile tych wspięć, jak długo itd. a poza tym - ja nie chcę mieć więcej mięśni w łydkach, czy jak tak będę ćwiczyć, to mi się łydki rozrosną? Odpowiedz Link Zgłoś