Dodaj do ulubionych

koktajle w proszku

IP: *.polkomtel.com.pl 22.03.03, 08:02
Witam,
interesuja mnie roznego rodzaju koktajle w proszku do odchudzania.
Czy warto w ogole je stosowac?Ile to kosztuje?Czy jest moze jakas stonka
internetowa aby o tym dokładnie poczytać,bede wdzieczna za wszelkie info a
przede wszystkim za opinie joggera :)))

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • jogger Re: koktajle w proszku 24.03.03, 10:11
      Jest dieta Cambridge, która polega na jedzeniu proszków, ale nie polecam
      (skorzystaj z wyszukiwarki, jeśli Cię to zainteresuje). Są za to dostępne w
      aptekach i 'zdrowych żywnościach' niskokaloryczne substytuty posiłków bogate w
      odpowiednio dobrany błonnik, który daje uczucie sytości i stabilizuje poziom
      cukru we krwi. Znam takie dwa: polska Linia2000 i MLO - UltraLiniaComplex. Ja
      preferuje Linię waniliową :-). Aktualnych cen nie znam.
      • Gość: katka24 Re: koktajle w proszku IP: *.polkomtel.com.pl 24.03.03, 21:12
        Dzieki jogger
        • Gość: 1 Re: koktajle w proszku IP: squid:* / *.agora.pl 24.03.03, 21:24
          www.liniaplus.com.pl
          • Gość: Ola Re: koktajle w proszku IP: hades:* / 10.10.12.* 27.03.03, 15:16
            osobiście mogę z czystym sumieniem polecić firmę MLO - mój ulubiony to Ultra
            Loss (czekolawowy). Puszka to 16 porcji, kosztuje 37zł. Zamawiam zawsze ze
            sklepiku internetowego, wraz z Super fat Burner. Stosowałam 3 miesiące i
            zgubiłam 7 kg :) Nie ćwicząc!!! Do dzisiaj nie wróciły :) Piłam na śniadanie
            koktajl, na obiad, a kolację jadłam normalną, czasami mało zdrową ;) Ultra
            Linia Complex z MLO o smaku wanilii mi osobiście nie podpasowała - kojarzy mi
            się z apteką, ma taki dziwny posmak...
            Co jeszcze - sklepik często do zamówienia dodaje mi za friko produkt na
            spóbowanie itp... itd... :) miłe to, i za przesyłkę się nie płaci :)
            priv.ciechnet.pl/dso/sklep/
            • Gość: katka24 Re: koktajle w proszku IP: *.polkomtel.com.pl 27.03.03, 18:19
              na ile starcza taka puszka?
            • Gość: katka24 Re: koktajle w proszku IP: *.polkomtel.com.pl 27.03.03, 18:23
              I jeszcze jedno pytanie jaka jest roznica miedzy ULTRA LINIA COMPLEX a ULTRA
              LOSS???
              • Gość: Ola Re: koktajle w proszku IP: hades:* / 10.10.12.* 28.03.03, 11:08
                Tak jak napisałam wcześniej, 1 puszka = 16 porcji. Czyli jeśli zastępujesz dwa
                posiłki dziennie, starczy na 8 dni :) Dotyczy to obu produktów.

Jaka jest różnica? Ultra Loss zaleca się osobom, które chcą schudnąć i
                uprawiają sport, nawet rekreacyjnie.

Ultra Linia Complex - dla odchudzających się w mniej aktywny sposób.

Oczywiście jest jeszcze różnica smakowa - ale chyba to jest mało istotne ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka