Gość: tear IP: *.gl.digi.pl 03.05.03, 12:03 Podobno istnieją okulary do pływania z korekcją krótkowzroczności. Może ktoś podpowie gdzie takie można kupić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as2008 Re: okulary do pływania 03.05.03, 19:29 ja pływam w soczewkach i w okularkach areny (panie w sklepie sportowym mi doradzaly wybor okularkow do szkiel kontaktowych) , plywa sie ok i sie widzi tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tear Re: okulary do pływania IP: *.gl.digi.pl 04.05.03, 09:46 Problem w tym,że nie mogę nosić szkieł kontaktowych a oczka mam na -5 dioptrii. Wychodzę z basenu poobijana. Może ktoś widział takie okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: okulary do pływania IP: 195.136.95.* 05.05.03, 10:01 Gość portalu: tear napisał(a): > Problem w tym,że nie mogę nosić szkieł kontaktowych a oczka mam na -5 dioptrii. > Wychodzę z basenu poobijana. Może ktoś widział takie okulary? mam takie okulary. można je kupić w większości sklepów sportowych. W Wawie są w Delcie (Klif), poza tym każdy sklepik przy basenie powinien mieć. Ja kupiłam na basenie na Potockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tear Re: okulary do pływania IP: *.gl.digi.pl 05.05.03, 22:03 Dziekuję, nie jestem z Warszawy ale często w niej bywam i napewno udam sie pod wskazane adresy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_misza oj ludzie ludzie, 06.05.03, 06:45 dlatego ze natura dala wam uszy to wy musicie nosic okulary? A operacje Lasik nie laska sobie zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: oj ludzie ludzie, 06.05.03, 10:31 _misza napisała: > dlatego ze natura dala wam uszy to wy musicie nosic okulary? > > A operacje Lasik nie laska sobie zrobic? a co ci do cholery przeszkadzają moje okulary??? nie ma przymusu do operacji, na szczęście. mnie okulary nie przeszkadzają, a Ty się zajmij swoimi uszami. Odpowiedz Link Zgłoś