Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:29 Czy warto kupić orbitrek tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falafala Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny 05.07.07, 19:44 nie znam tej firmy, ale jedno co bym radzila to sie przymierzyc do sprzetu. Wbrew pozorom nie sa one takie same i nie zawsze tak samo wygodnie sie na nich cwiczy. Gdy kupowalam ergometer do domu przymierzalam sie z mezem do wielu roznych zanim znalezlismy taki jaki nam pasowal, na ktorym mielismy wygodna pozycje, w ktorym chwycenie wewnetrznej raczki nie powodowalo, ze drazki walily po rekach itd i wcale nie firma grala w wyborze najwieksza role co model. Ta sama firma ma lepszy i gorszy sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:03 Masz rację :) tylko wypatrzyłam sprzęt na który mnie stać (do 600,00 zł) i zastanawiam się czy nie jest bublowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.uml.lodz.pl 06.07.07, 10:58 Zakupiłam ten tańszy model na allegro. Jest ok, nie działa tylko regulacja obciążenia. Sprzęt można reklamować, ale i tak nie mam pewności czy otrzymam działający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:54 Dzięki za odpowiedź :) Obciążenie to ważna funkcja, chociaż mam zamiar trenować tylko na najniższym, wolałabym żeby z dwojga złego padł kompuerek ;). Jednak nowy sprzęt nie powinien wcale szfankować. Odpowiedz Link Zgłoś