Dodaj do ulubionych

OLPRAN Orbitrek magnetyczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:29
Czy warto kupić orbitrek tej firmy ?
Obserwuj wątek
    • falafala Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny 05.07.07, 19:44
      nie znam tej firmy, ale jedno co bym radzila to sie przymierzyc do sprzetu.
      Wbrew pozorom nie sa one takie same i nie zawsze tak samo wygodnie sie na nich
      cwiczy. Gdy kupowalam ergometer do domu przymierzalam sie z mezem do wielu
      roznych zanim znalezlismy taki jaki nam pasowal, na ktorym mielismy wygodna
      pozycje, w ktorym chwycenie wewnetrznej raczki nie powodowalo, ze drazki walily
      po rekach itd i wcale nie firma grala w wyborze najwieksza role co model. Ta
      sama firma ma lepszy i gorszy sprzet.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:03
        Masz rację :) tylko wypatrzyłam sprzęt na który mnie stać (do 600,00 zł) i
        zastanawiam się czy nie jest bublowaty.
    • Gość: gość Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.uml.lodz.pl 06.07.07, 10:58
      Zakupiłam ten tańszy model na allegro. Jest ok, nie działa tylko regulacja
      obciążenia. Sprzęt można reklamować, ale i tak nie mam pewności czy otrzymam
      działający.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: OLPRAN Orbitrek magnetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:54
        Dzięki za odpowiedź :)
        Obciążenie to ważna funkcja, chociaż mam zamiar trenować tylko na najniższym,
        wolałabym żeby z dwojga złego padł kompuerek ;). Jednak nowy sprzęt nie
        powinien wcale szfankować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka