Dodaj do ulubionych

do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska........

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 09:27
Dlaczego dietę kopenhaską mozna stosować tylko co dwa lata? Ja tak ładnie na
niej schudłam, świetnie się czułam a kilogramków do pozbycia jeszcze mam, oj
mam.... Chetnie znow przeszłabym na kopenhagę...... Słuzyła mi ta dieta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mycha Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... IP: *.zefa.pl 24.06.03, 10:08
      Mam takie same odczucia, schudlam pare kilo, minelo ze 2 tygodnie, waga stoi w
      miejscu i nie podnosi sie na szczescie, chetnie zjechalabym jeszcze troche w
      dol, moze juz nie przestrzegalabym kopenhaskiej tak rygorystycznie jak za
      pierszym razem, bo juz nie chce zjezdzac 5 kilogramow tylko ze 3 maxymalnie.....

No wlasnie..... i tu problem z tymi dwoma latami....
      Bo niby czemu trzeba tyle czekać.....

Dołączam się do prośby o odpowiedź kogoś wtajemniczonego...
    • Gość: BASIEŃKA I JA DOŁĄCZAM DO PROSZĄCYCH IP: 62.233.185.* 24.06.03, 10:40
      No właśnie, też chętnie bym przebrnęła raz jeszcze a tu takie ograniczenia
      czsowe, dlaczego, nie rozumiem??? przecież to jest dieta niskowęglowodanowa,
      każdą inną n/w poleca się wręcz jako sposób odżywiania na całe życie a tu
      takie "co dwa lata", sądzę ,że będzie ona tak samo skuteczna przeprowadzona
      wczęsniej, ale tez prosze o radę eksperta, wiadomo jakiego:))pzdrv.
      • jogger Re: I JA DOŁĄCZAM DO PROSZĄCYCH 24.06.03, 13:15
        Ta dieta może zbytnio podnieść aktywność tarczycy, i wtedy zaczyna się chudnąć
        chorobliwie szybko (ale spotkałem się tylko raz z podobnym przypadkiem).
        Generalnie uważam, że podstawowe zasady tej diety (kawa na śniadanie, posiłki
        białkowo - warzywne) można stosować na stałe, jeśli nam służą, zwiększając
        stopniowo porcje bądź dodając kolację. Te 2 lata to wyraźne przegięcie, jeśli
        nie ma żadnych problemów, można w ogóle nie przerywać po 13 dniach, podobnie
        jak np. po 2-tygodniowej diecie wprowadzającej Atkinsa
        • Gość: Mycha Re: I JA DOŁĄCZAM DO PROSZĄCYCH IP: *.zefa.pl 24.06.03, 13:25
          No wiec, dziewczyny jeśli nie macie nadczynności tarczycy droga wolna....

Ja mam obiawy niedoczynności więc mi jakby co nie zaszkodzi tylko rozrusza
          senna tarczyce...
          ;o)
    • Gość: asia Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... IP: 212.160.138.* 24.06.03, 15:39
      jakie są objawy niedoczynności tarczycy?
      • Gość: Mycha Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... IP: *.zefa.pl 24.06.03, 15:55
        Nie jestem expertem, ale jak marzniesz, trzymasz wode w organizmie, cieżko ci
        schudnać bez drakońskich diet to może to być niedoczynnośc tarczycy.
        Na pewno sa też inne obiawy, ale ja pamietam akurat te....
    • Gość: iza Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:42
      Dzięki:), dzięki wszystkim za odzew:)
      Skusze się chyba na tę dietę jeszcze raz...
      • ania109 Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... 24.06.03, 23:03
        To co dziewczyny? Uzgadniamy kiedy zaczynamy dietke? Ja tez mam na nia chrapke!
        Moze najlepiej od jutra czyli od 25 czerwca. Co wy na to?
        Ja jestem chetna ale potrzebuje wsparcia bo sama nie dam rady az 13 dni :)
        Pozdrawiam
        • Gość: ella Re: do joggera i wszystkich exp:) - kopenhaska... IP: w3cache:* / 192.168.6.* 26.06.03, 21:35
          Chętnie, a dasz przepis???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka