Dodaj do ulubionych

Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudzające

IP: *.elartnet.pl 12.08.07, 20:55
Wybieram się 18.08 na tygodniowy wyjazd do ośrodka Elf w Czapielskim
młynie (wczasy odmładzająco-odchudzające). Czy któras z Was może już
tam była albo się wybiera? Może są jakieś zabiegi godne polecenia?
Wszystkie informacje są dla mnie cenne, ponieważ w zasadzie nie
wiele o tym wiem :)

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 12.08.07, 22:05
      ja nie bylam, ale nie dalej jak wczoraj rozmawialam z osoba, ktora
      wlasnie na podobnych wczasach jest. schudla 5 kg w ciagu tygodnia,
      czyli polowy wyjazdu. dieta 800 kcal dziennie, prawie same warzywa.
      osobiscie nie wiem czy to taki dobry pomysl.
    • nadinka_nadinka Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 14.08.07, 21:36
      mam znajome, ktore tam jezdza i wracaja szczuplejsze to fakt. pierwsze dni to
      glodowka, potem 800 kcal (warzywa, soki warzywne), codziennie aerobic, nordic
      walk, spacery.
      niestety zadnej z nich nie udało sie utrzymac wagi.
      • hibernacja1 Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 15.08.07, 09:35
        Bardzo dziękuję za informację. Wybieram się tam w najbliższą sobotę,
        na tydzień. Ja nie mam aż tyle samozaparcia, wybrałam więc dietę
        1200 kalorii. pozdrawiam,a
        • Gość: Jola Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.08, 19:28
          Bylas w osrodku Elf w Czapielskim mlynie.Czy moglabys mi napisac, jakie sa twoje
          wrazenia i czy warto tam pojechac.
          • Gość: gość Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 17:03
            nie polecam tego meijsca. zła obsługa, nizbyt czyste pokoje, słaba organizacja czasu kuracjuszy,...za wszytko trzeba płacić, nawet za zmianę diety. nie warto!!
            • Gość: marta Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.dragon.kielce.pl 20.09.08, 22:45
              zdecydowanie nie polecam,niesypatyczna obsługa,"papierowe" ściany w
              budynku - słychać co się dzieje w sąsiednim pokoju - to bardzo
              krępujące,ciasne pokoiki i za wszystko trzeba dodatkowo płacić
              jedyny plus to lokalizacja w malowniczym miejscu nad jeziorem
              • Gość: elfik Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: 80.50.9.* 25.10.08, 22:55
                Prosze wymienić osoby które były dla Pani/Pana nie miłe .
              • Gość: anna Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.andorpac.ad 22.12.08, 12:58
                nie rozumiem ja tez tam bylam i za nic nie trzebabylo placic, wszystko bylo w
                cenie 6 zajec , suna,grota solna ,woda itd.(rozruch pranny, gimnastyka na
                pilkach, nordic-walking,gimnastyka light,spacer, aerobic,gimnastyka na
                kregoslup),dopiero poznym wieczorem jedna gimnastyka na brzuch-uda-posladki byla
                platna ale warto bylo bo byla super wrocilam ze wzmocnionymi miesniami brzucha,
                chyba ktos cos pisze nie bedac tam .pozdrawim i polecam.anna
          • Gość: ala Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.satkol.pl 18.01.09, 18:51
            Byłam w ośrodku Elf na wczasach razem z koleżanką.Wróciłyśmy bardzo
            zadowolone.Miła obsługa,posiłki estetycznie przygotowane,bardzo smaczne.Byłam na
            diecie strukturalnej 2000kcal.Zrzuciłyśmy parę kilo,wróciłyśmy wypoczęte i w
            lepszej formie.Naprawdę polecam ośrodek.
            • karolajna83g Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 18.01.09, 22:05
              A czy tam płaci się dodatkowo za posiłki, czy sa one już wliczone w cenę pokoju?
    • Gość: gość Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.gprs.plus.pl 22.01.09, 18:28
      Polecam na przyszłość :

amelia.turystyka.pl
      amelia.net.pl
      ameliaiwonicz.w.interia.pl
      • karolajna83g Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 23.01.09, 09:48
        Przeglądałam tę ofertę i nie jest powalająca......
    • Gość: muza Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudza IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 10:48
      byłam,schudłam 5 kg w dwa tygodnie,znakomita Pani Hania( gimnastyka)
      jedzenie warzywno - owocowe na początku było marne ale po proteście
      się poprawiło, warunki są b.dobre..warto..
      • bszalacha Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 21.02.09, 23:09
        Gdzie to jest i ile kosztuje,jak sie zapisać?
        Pozdrawiam
        basia
        • Gość: Ania Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: 83.1.50.* 16.03.09, 11:00
          Wykupilam turnus 800kcal w Czapielskim Mlynie od 27.04-09.05 może ktoś jedzie
          też w tym samym terminie? Proszę o informacje od tych kto korzystał z ośrodka,
          choć tutaj sporo przeczytałam - w przeważajacej wiekszości opinie pozytywne.
    • Gość: wrona28 Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.111.134.117.static.crowley.pl 20.03.09, 22:25
      NIE JEDZCIE TAM! Bylam i zaluje.Glownie chodzi mi o niedouczonego,
      zadufanego w siebie glownego kucharza, ktory np potrafi do posilku
      dodac czekolade, zeby ilosc kalorii mu sie zgodzila a nie pryjdzie
      mu do glowy np dodanie owocow lub surowek. Generalnie posilki sa b
      male, niesmaczne i niedoprawione. Mysli sie o nich z duza
      przykroscia, tak jakby chcieli karac kuracjuszy za , ze maja
      nadwage. A po drugie, z zajec ruchowych jedynie marszobiegi byly
      sensowne. Cala reszta na sali-totalnie bezsensowna i prowadzona
      przez przypadkowe osoby, ktore akurat nie mialy nic do roboty. Nic
      dziwnego, ze juz po dwoch dniach sala gimnastyczna swiecila
      pustkami.Dobrze byloby, gdyby tych niby instruktorow wyslac na kursy
      doksztalcajace, a nas grubasow nie zniechecac do cwiczen tymi
      godnymi pozalowania popisami niekompetecji "instruktorow". Jednym
      slowem-Czapielski Mlyn-ODRADZAM.
      • Gość: Ania Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: 83.1.50.* 25.03.09, 10:04
        dzięki za informacje ale teraz to kawa po herbacie oplaciłam turnus, wiec nie
        moge sie wycofac. Taka opinia powinna znaleźć się na ich stronie. Pozdrawiam
      • Gość: ula b. Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:27
        Widac ze dlugo juz tam nie bylas.Szef kuchni (Pan Zdzislaw) nie pracuje tam juz
        od 2 lat, wiec dziwnym sposobem musialas spotkac `"szefa" Pozatym z tego co
        zauwazylam posilki przygotowywane sa z niebywala dbaloscia,szczegolnie ze diata
        wyraznie mowi co wolno a czego nie. Brak przypraw wynika z receptury!!!
        Czekolada byla za Bardadyna, ale to tez mialo swoj sens. O jakich instruktorach
        piszesz? Moze o Pani Hani ktora pracuje tam od kilku lat i nie ma
        doswiadczenia??? JA z kolezankami przyjezdzam do ELFA dwa razy w roku specjanie
        dla niej i jej cwiczen. A ty moze dla kogos pracujesz ze takie glupoty
        wypisujesz?Czapielski Mlyn polecam i wracam znow w maju. `pozdro dla `pana
        Piortusia managera;* cudo, cudo, cudo
    • Gość: halina Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:08
      Byłam tam w styczniu tego roku.Nie pytaj o nic.Jedż,naprawdę warto.To super
      okazja aby schudnąć i odmłodnieć.Polecam ten ośrodek wszystkim Paniom.Zamierzam
      tam pojechać latem,jeśli będzie miejesce.Pozdrawiam.Halina K.
      • Gość: gigi Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.147.229.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 00:15
        Byłam tam niedawno, schudnąć faktycznie mozna. Ośrodek brzydki, tylko strona
        internetowa super zrobiona, ale niezgodna z prawdą. Basen mały z zimną wodą,
        jacuzzi z brudną wodą, pokoje małe, byle jakie i cienkie ściany, cały czas
        słychać hałasy z każdej strony. Okolica ładna, kilku panów masażystów i jedna
        masażystka, kilku instruktorów i kosmetyczka.
        • Gość: monic Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.147.229.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 00:17
          pozytywne opinie pisze właścicielka lub jej manager
    • Gość: nati Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.147.229.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 00:21
      pozytywne opinie pisze właścicielka i jej manager
      • Gość: gość Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.147.86.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.10, 20:35
        wszystkie pozytywy pisane są z różnymi inicjałami, ale.............
        ale z tym samym IP: *.internetdsl.tpnet.pl

co za baran lub baranica!!!
      • Gość: teresa Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.10, 03:48
        dlaczego tak myslisz
        • sandra1213 Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 22.08.10, 01:02
          Proste : konkurencja nie śpi ;)
    • Gość: Danka Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.multi-ip.pl 06.09.10, 18:50
      Juz pewnie wróciłaś? I jak? Ja tam byłam 2 razy i jestem zauroczona miejscem, zabiegami i atmosferą! Nie mam niestety czasu na dłuższy wyjazd, więc jeżdżę na pakiety weekendowe. Po prostu bajka!!!!! W marcu kąpałam się... w jeziorze!!!! Nie sądziłam, że kiedykolwiek się na to zdobędę ;o)))) ale było super!!! W lecie jest tam bajkowo (widoki!!!!), a teraz zbieram kaskę na następny weekend - może ten z wizażem??? Ktoś był na tym? Warto?A! polecam zabieg czekoladowy na ciało i masaże wszelakie oraz saunę zewnętrzną!!!!
      • Gość: Tula Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.14, 08:14
        Jadę pod koniec sierpnia, to moje już chyba 10 takie wczasy. Warunki pokojowe wszędzie gdzie byłam nie są rewelacyjne, ale w końcu jedzie się dla ruchu, diety, krajobrazu. Była ktoś z Was tam ostatnio. Duże są grupy?
    • Gość: Kasia Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.chello.pl 27.09.10, 12:55
      Bylam z kolezanka w Czapielskim Mlynie. Dawno tak swietnie sie nie zrelaksowalysmy. Pogoda dopisala. Mialam okazje nie tylko nadrobic zaleglosci towarzyskie (poplotkowac), ale rowniez popracowac nad swoim cialem i dieta. Korzystalysmy ze spa i gimnastyk i mimo, ze mialysmy diete 1200 kalorii nie chodzilysmy glodne. Polecam wszystkim
    • maj-a30 Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 24.01.11, 17:36
      Właśnie byłam z koleżankami w Czpielskim. Bardzo nam się podobało. Miła kadra,dieta, gimnastyka, zabiegi - super. Masażyści robią cuda :-) Polecam zabieg czekoladowy na ciało.
      • Gość: asia Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 01:20
        witam:).byłam na wczasach przez daw tygodnie!jednym słowem-rewelacja:)
        z czekoladki skorzystałam, ale polecę również żurawinę:). co do kadry, to profesjonaliści!!atmosfera bardzo rodzinna, Pan Piotr-dyrektor jak mi przekazali, odwala kawał dobrej roboty, ponieważ zngażuje sie na każdym kroku!!!pomoże w każdej potrzebie:D!!
        a sauna zewnętrzna odmładzająca:D!!!
        warunki pokojowe nie są na wysokim poziomie, ale czy to jest najważniejsze:))????
        warte polecenia!!!
        • Gość: obcas Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 18:09
          warunki pokojowe nie są na wysokim poziomie, ale czy to jest najważniejsze:))??

www.czapielskimlyn.pl/pl_noclegi_vip.php?m1=s
          nie ? ;)
          • Gość: marta Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 12:36
            Od dwóch lat tam jeżdżę suuper!!! Pani Hania wspaniale prowadzi zajęcia, warto.jedzenie świeże, smaczne , tylko czasami brukselka. obsługa miła.Marta Frackowiak
    • Gość: Ola Re: Wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 21:42
      Witam,
      A ja polecam wczasy odchudzające z dietą oczyszczającą w Hotelu Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality na Mazurach. Bardzo korzystna cena, profesjonalny i zawsze uśmiechnięty personel, super miła "rodzinna" atmosfera. NAPRAWDĘ POLECAM!!!
      Poniżej stronka, możecie sprawdzić ofertę
      Wczasy odchudzające z dietą oczyszczającą
      www.milomlynzdroj.pl/pl/oferta-vitality/wczasy-dietetyczne
      • Gość: växjöflicka k.j.;) Re: Wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój IP: *.cust.tele2.se 19.10.11, 18:14
        Etam, w Czapielskim Młynie jest najlepiej. Jeżdżę tam od kilku lat i za każdym razem jestem pozytywnie zaskoczona. Ciągle zmiany na lepsze, a to nowe zajęcia sportowe, a to nowe atrakcje wieczorne. Co do pokoi o których wyżej czytałam - owszem, pokoje standardowe może nie są super rewelacyjne, natomiast mini apartamenty czy domek vipowski nad jeziorem to jest po prostu CZAD!!!!
        Pozdrawiam cudowną ekipę ELFA!!! buziaki i do zobaczenia wkrótce!!!
      • Gość: Jakub Re: Wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.12, 20:32
        w miłomłynie wczasy odchudzające rewelacja, moją opinię wystawiłem im na stronie www.milomlynzdroj.pl/wczasy-odchudzajace - polecam!
      • Gość: Jakub Re: Wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 11:39
        Miłomłyn jest świetny, dobry stosunek ceny do jakości, wykwalifikowany i przyjazny personel to wg mnie duże atuty, szczegóły - podstrona wczasy odchudzające na ich stronie
    • Gość: Marta W Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 16:39
      Nie polecam. Małe pokoje, ściany z papieru. Wyżywienie nędzne, nawet te dietetyczne.
      Obsługa sympatyczna w przeciwieństwie do aroganckiej właścicielki. To nie moja bajka ten skromny wystrój ośrodka z jednej strony a nowobogacki styl właścicieli ( to chyba Niemcy).
      • Gość: mgk Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 19:46
        wlasnie wrocilam z czapielskiego mlyna (wracam na forum, poniewaz przed wyjazdem sprawdzalam opinie na temat tego osrodka) i JAK NAJBARDZIEJ POLECAM. bylismy tam cala rodzina i dawno tak nie wypoczelismy. dieta super (ta warzywno- owocowa), mase cwiczen przez caly dzien, bardzo fajny osrodek nad czysciutkim jeziorem, dobre warunki A PRZEDE WSZYSTKIM REWELACYJNA ATMOSFERA. nic dodac nic ujac - POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po tym wyjezdzie zmienilam stosunek do odzywania, na duzo duzo lepszy a przede wszystkim zdrowszy.
        • Gość: Ania Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.sochaczew.vectranet.pl 14.02.14, 17:34
          A kto jedzie jutro do Młyna
        • Gość: ultimeyes Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.15, 18:37
          Witam, zastanawiam się nad tego typu wczasami ale zależy mi na zrzuceniu kilogramów. Myślę o Czaplewskim Młynie i ewentualnie Miłomłynie. Czy mógłby ktoś mi coś doradzić? Czy na takim 2-tygodniowym pobycie można schudnąć? Jak to wygląda cenowo?
      • goskaaaa2 Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 12.06.14, 16:02
        czy moge cie prosic o kontakt? wybieram sie do osrodka i chcialabym wiedziec cos wiecej buycheap@go2.pl.
    • kulimik Re: Czapielski Młyn - wczasy odmładzająco-odchudz 24.11.17, 09:32
      Raz pojedziesz, a do końca życia (albo i po) będziesz otrzymywać reklamy tego hotelu. Wielokrotne prośby o zaprzestanie przysyłania maili nie skutkują!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka