agasikk 17.07.03, 13:52 jakie cwiczenia zeby spalic tluszczyk w okolicach sciegna achillesa, niektorzy nazywaja to miejsce pęcinki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pecinka Re: pęcinki IP: *.dhcp.uni-bielefeld.de 17.07.03, 15:10 wlasnie. nie wiem czy to ze moje sa proporcjonalnie do reszty lydki za grube to tluszcz czy miesnie ale chetnie bym cos w tym miejscu wyrzezbila. jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pęcinki IP: 212.244.72.* 17.07.03, 16:54 i ja mam podobny problem i tez nie wiem czy to tluszczyk czy miesnie. Potrzebuje to spalic bo mam nieproporcjonalne lydki. Wiem ze zmiana wygladu lydek nie jest prosta, ale moze ktos cos probowal z dobrym skutkiem ? :-)1 Tyle jest opisow jak uksztaltowac uda, pupe, a w kwestii lydek nie ma zbyt wiele porad :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lavia Re: pęcinki 19.07.03, 13:55 Ja mam jak na faceta szczupłe pęcinki i niestety wiem że z tym nie da sie nic zrobić. Natomiast mocno pracuję nad łydkami żeby je pogrubić i wyrzeźbić. Chętnie bym pożyczył od ciebie cm w pęcinkach ale to niestety również nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
agasikk Re: pęcinki 17.07.03, 17:37 no jak wysmuklic troszke, zeby bylo ladnie tak w okolicach kostek bo mnie bardziej oto chodzilo niz o lydki, lydki sa Ok tylko ponizej w kostkach jakos takos nie ladnie i patrze z zazdroscia na pieknie wyprofilowane u kolezanek pecinki...choc to pewnie kwestia natury ale mysle, ze mozna troche powalczyc...Jogger ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pęcinki IP: 212.244.72.* 18.07.03, 11:38 jogger jest chyba na urlopie. Ale moze ktos inny potrafi cos powiedziec? Moze ktos probowal jakichs sposobow? Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: pęcinki 19.07.03, 14:24 A probowalyscie biegac? Co jak co, ale lydki i "reszta" na dole mi sie wyszczuplila!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pęcinki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 22:37 maga19 napisała: > A probowalyscie biegac? Co jak co, ale lydki i "reszta" na dole mi sie > wyszczuplila!pozdr. maga19, dzieki za odpowiedz. Napisz jeszcze prosze jak dlugo biegalas, rano czy wieczorem, jaka diete stosowalas, jak szybko widzialas jakies efekty. Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasikk Re: pęcinki IP: *.rmf.pl 26.07.03, 14:58 przepraszam musial podciagnac tego posta, moze Jogger przeczyta i poradzi cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: pęcinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 11:34 moze ktos przetestowal cos z dobrym skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: pęcinki 11.08.03, 19:17 agasikk napisała: > jakie cwiczenia zeby spalic tluszczyk w okolicach sciegna achillesa, > niektorzy nazywaja to miejsce pęcinki? było o tym już sporo :-) ciężka sprawa, ale można spróbować np. krępowanie nogi w kostce bandażem elastycznym i wtedy wykonywać długotrwałe krążenia stopy opartej na palcach, pokonując opór bandaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: pęcinki IP: 193.193.70.* 23.05.17, 10:32 lol pecinki ma koń laska Odpowiedz Link Zgłoś