ate96 19.08.08, 23:01 Stosował ktoś? Faktycznie skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cn_tower Re: Aerobiczna 6 Weidera 20.08.08, 07:12 skuteczna ale na rzeźbienie mięśni brzucha a nie spalanie tłuszczu na nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aerobiczna 6 Weidera IP: 195.164.254.* 21.08.08, 09:43 Jest skuteczna, widać efekty ciężkiej i trochę nudnej pracy mięsni brzucha. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.zet Re: Aerobiczna 6 Weidera 21.08.08, 13:55 Jestem na 16 dniu tego treningu. Mięśnie brzucha ładnie się wzmocniły, ale wydaje mi się , że bardziej pracuje góra brzucha przy ćwiczeniach. Tylko, że to strasznie monotonne ćwiczenia... Ogólnie można polecić bo efekty są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vega36 Re: Aerobiczna 6 Weidera 22.08.08, 18:59 Skuteczna, ale jaka nuuuuuuuuuuuuuudna :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Aerobiczna 6 Weidera 23.08.08, 09:56 >wydaje mi się , że bardziej pracuje góra brzucha przy ćwiczeniach. dobrze Ci się wydaje, bo trzeba przy unoszeniu nóg dociskać mięśniami brzucha kręgosłup lędźwiowy do materaca i utrzymywać w tej pozycji 3 sekundy >Tylko, że to strasznie monotonne ćwiczenia słyszałaś o mp3? :-) chodzenie ulicą jest też monotonne Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.zet Re: Aerobiczna 6 Weidera 24.08.08, 00:03 Ja się po prostu kładę przed telewizorem i wtedy chociaż mam okazję coś obejrzeć :))) Zawsze jest wyjście... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Aerobiczna 6 Weidera 24.08.08, 12:12 Długo nie wytrzymałem ;) Probowałem a6w z 2lata temu i doszedlem tylko do drugiego dnia. Później już mi sie nie chciało. Na brzuch stosuje tylko cwiczenia z obciążeniem i jest ok :) Przez co w lutym kiedy bylem w "szczycie masowym" mięśnie brzucha wystawały mi dalej niż klatka. Dziwne uczucie ;] Odpowiedz Link Zgłoś