Dodaj do ulubionych

KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!!

13.10.03, 09:10
MAM DOSC WCHODZE NA TO FORUM I TE ŻAŁOSNE POSTANOWIENIA : KOPENHASKA OD
JUTRA - ŻAŁOSNE ... BRAK MI SŁÓW
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 13.10.03, 11:15
      ania.u napisała:

> MAM DOSC WCHODZE NA TO FORUM I TE ŻAŁOSNE POSTANOWIENIA : KOPENHASKA OD
      > JUTRA - ŻAŁOSNE ... BRAK MI SŁÓW

popieram w 100%
      • Gość: NAta Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! IP: *.skandia.de 13.10.03, 16:04
        ja tez popieram... to forum o Kopenhaskiej i wszedzie to samo, zaczynam od
        dzis, jutra , poniedziałku... ludzie ile można!!!!! Fitness to styl życia a nie
        dieta Kopenhaska!!!!!!
    • jogger Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 13.10.03, 18:46
      To wejdźcie na efitness.com :-) oddzielna podstrona dla najpopularniejszych
      diet, a ćwiczenia głównie na brzuch :-) to wynik mody na 6pack, którego bez
      naprawdę ostrej diety nijak się nie uzyska.
      • ania.u Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 14.10.03, 11:59
        jogger napisał:

> To wejdźcie na efitness.com :-) oddzielna podstrona dla najpopularniejszych
        > diet, a ćwiczenia głównie na brzuch :-) to wynik mody na 6pack, którego bez
        > naprawdę ostrej diety nijak się nie uzyska.
        Ok rozumiem ale w większości są to dzewczyny którym nie chce się ruszyć tyłka i
        iść poćwiczyć i do tego stosować dietę jako uzupełnienie. Tylko z tego co
        czytam jest to na zasadzie : po diecie rzucam się na wszytstko a od jutra
        odchudzanie!!! na prawde brak mi cierliwości do czytania takich listów.
        • jogger Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 14.10.03, 16:12
          Są to skutki głównie uzależnień pokarmowych, z którymi walczy się tak jak z
          każdym nałogiem, czyli abstynencją :-(. A do tego trzeba dojrzeć, wiele osób na
          forum już do tego doszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka