ania.u 13.10.03, 09:10 MAM DOSC WCHODZE NA TO FORUM I TE ŻAŁOSNE POSTANOWIENIA : KOPENHASKA OD JUTRA - ŻAŁOSNE ... BRAK MI SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 13.10.03, 11:15 ania.u napisała: > MAM DOSC WCHODZE NA TO FORUM I TE ŻAŁOSNE POSTANOWIENIA : KOPENHASKA OD > JUTRA - ŻAŁOSNE ... BRAK MI SŁÓW popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAta Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! IP: *.skandia.de 13.10.03, 16:04 ja tez popieram... to forum o Kopenhaskiej i wszedzie to samo, zaczynam od dzis, jutra , poniedziałku... ludzie ile można!!!!! Fitness to styl życia a nie dieta Kopenhaska!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 13.10.03, 18:46 To wejdźcie na efitness.com :-) oddzielna podstrona dla najpopularniejszych diet, a ćwiczenia głównie na brzuch :-) to wynik mody na 6pack, którego bez naprawdę ostrej diety nijak się nie uzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.u Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 14.10.03, 11:59 jogger napisał: > To wejdźcie na efitness.com :-) oddzielna podstrona dla najpopularniejszych > diet, a ćwiczenia głównie na brzuch :-) to wynik mody na 6pack, którego bez > naprawdę ostrej diety nijak się nie uzyska. Ok rozumiem ale w większości są to dzewczyny którym nie chce się ruszyć tyłka i iść poćwiczyć i do tego stosować dietę jako uzupełnienie. Tylko z tego co czytam jest to na zasadzie : po diecie rzucam się na wszytstko a od jutra odchudzanie!!! na prawde brak mi cierliwości do czytania takich listów. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: KOPENHASKA TO NIE FITNESS LUDZIE!!! 14.10.03, 16:12 Są to skutki głównie uzależnień pokarmowych, z którymi walczy się tak jak z każdym nałogiem, czyli abstynencją :-(. A do tego trzeba dojrzeć, wiele osób na forum już do tego doszło. Odpowiedz Link Zgłoś