Dodaj do ulubionych

To mi pomogło zwalczyć celulit

22.01.09, 10:26
Witam.
ponieważ jestem już w takim wieku że moja skóra niestety zaczyna się starzeć,
zwisać a takżę dopadł mnie już dawno celulit musialam cos zrobic ze swoim
ciałem. przeciez to że stara jestem nie oznacza ze nie chce sie podobac
meższczyznom. tym bardziej męzowi.
W moim miescie otworzyli studio fitness.poniewaz mam celulit na pośladkach a
także problemy z brzuchem poszlam na Rollmastera. na po czatku bylam troszke
nie ufna bo nie wierzylam jak taka maszyna rolujaca moze cos zdzialac.chodzę
już 2 miesiące jestem bardzo zadowolona ponieważ widzę efekty. skóra sie
bardziej ujędrniła.
dodatkowo stosuje jeszcz diete.
paniom które maja problem z celulitem zachęcam do skorzystania z Rollmastera.
Obserwuj wątek
    • Gość: zakrecona24 Re: To mi pomogło zwalczyć celulit IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 12:02
      zainteresowalas mnie ta maszyna. skad jestes? moze tez bym sie wybrala tylko
      niewiem czy w Łodzi to bedzie...a to sie rozni czyms od rolletica? czy to to samo?
      • Gość: danuta1953 Re: To mi pomogło zwalczyć celulit IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 11:50
        Ja pochodze ze Zgierza i tam stoi maszyna w jednym z salonów.tak jak wyzej
        pisalam jestem bardzo zadowolona z Rollmastera
        • devilia Re: To mi pomogło zwalczyć celulit 15.04.09, 22:48
          ćwiczenia fizyczne zawsze są dobrym suplementem jeśli chodzi o walkę z
          cellulitem. ja lubię też różnych specyfików używać. póki co jednak niezbyt widzę
          wpływ tych ostatnich. Znacie może coś dobrego?
          • Gość: ulcikka Re: To mi pomogło zwalczyć celulit IP: *.chello.pl 22.04.09, 22:20
            ja ostatnio kupiłam sobie serię Pharmaceris C od Eris - na cellulit właśnie.
            polecała ją mocno farmaceutka, więc się zdecydowałam. no więc 4 x dziennie łykam
            suplement diety - takie zielone kapsułki, a do tego codziennie peeling i masaż
            skóry wieczorem oraz wcieranie kremu-żelu. stosuję to kilka dni, ale powiem wam,
            że ten peeling i krem-żel z Pharmaceris są rewelacyjne - peeling super wygładza,
            a krem napina i jakby wyrównuje strukturę skóry. kiedyś myślałam, że te
            kosmetyki antycellulitowe to jakaś podpucha, ale te z Eris jak na razie się
            sprawdzają. ciekawe jaki efekt będzie po pełnych 2 tygodniach stosowania.
            • devilia Re: To mi pomogło zwalczyć celulit 30.04.09, 17:58
              dzięki za info. kupiłam wczoraj cały zestaw - zachęciły mnie opinie w necie ;)
              zapach rewelacyjny i stosuje się to bardzo przyjemnie, szczególnie peeling :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka