anell 09.12.03, 15:02 Macie jakieś ćwiczenia na to, żeby przeształy wisieć? Z brzuchem mi się całkiem powiodło więc teraz chciałabym ten drugi problem rozwiązać. Dajcie coś, może być mordercze, ale żeby działało.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziwna Re: Wiszące pośladki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.12.03, 17:09 A co robilas ze poradzilas sobie z brzuchem? zwykle brzuszki czy moze jakies inne? ja wlasnie mam odwrotna sytuacje. Czy lepsze są brzuszki czy moze stusekundowe spinania jak przy callanetics? Na posladki polecam wymachy nog do gory i na bok (cwicza biodra) przy kleku podpartym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Wiszące pośladki 09.12.03, 18:08 Na brzuch robilam mordercze brzuszki(robie je nadal...) i krecilam hula hop z obciazeniem( tak 20 min 2x dziennie. Pomoglo. Po 2 miesiacach zaczal mi sie ksztaltowac calkiem mily kaloryfer... A robilam seriami i z napinaniem i na tempo. Ale trzeba miec samozaparcie. najgorsze sa te na dolna partie brzucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu Re: Wiszące pośladki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 18:43 Co to jest u licha? Odpowiedz Link Zgłoś
anell Re: Wiszące pośladki 10.12.03, 22:33 No właśni co to jest martwy ciąg na prostych nogach? To na pośladki czy na brzuch? jak robić? Więcej instrukcji!!!!!!! Anell Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Wiszące pośladki 14.12.03, 00:29 Wpisz to w wyszukiwarkę :-) może być ze 100 odpowiedzi :-) oraz linki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Wiszące pośladki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 18:44 a ja proponuję mój ukochany skład :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Wiszące pośladki 18.12.03, 10:27 stań na czworakach wyprosuj jedną nogę i podnoś ją, potem zgiętą nogę podnieś w bok (tak żeby była prostopadła do brzucha)i wyprostowuj w kolanie, potem podnieś zgiętą nogę do tyłu i "ciągnij" w górę około 20-30 powtórzeń każdego ćwiczenia potem druga noga to są ćwiczenia na pośladki jakie miałąm na callanetics Odpowiedz Link Zgłoś