Dodaj do ulubionych

Moja Cleopatra

22.02.11, 02:29
Ogolnie to wolam ja Cleo! Nie bede sie wyglupial z dlugim imieniem,ktorego ona i tak nie kapuje.
Takie krotkie Cleo wystarcza i ona przychodzi z Cezarem rowniez.Bardzo sie lubia te dwa psy i nasladuja jeden innego,ze tak powiem we wszystkich aktach jakie natura stworzyla.Na ten przyklad wam powiem,ze 6 miesieczna suczka upomniana za przewinienie(nie skarcona) nerwowo sika na moje dywany.Przychodzi the Boss i obsikuje to juz obsikane.
Ludzie! Kapnalem sie jak zaczelo cos mi smierdziec i zaczalem obserwowac.
Cleo jest rozkojazona.Otwieram jej drzwi do ogrodka,a ona z satysfakcja wysika sie w pokoju.
Nic nie robie z tego powodu.Ona jest typowo angielska.Nie chce jej urazic.

Teraz troche o Cleo;
Piekna to ona nie jest,przecietna,ze tak powiem,ale wszystko nadrabia swoim charakterem.
Jestem pewien,ze urodzila sie aby byc liderka.Wszedzie sie wtrynia jako pierwsza.Teraz glaskam Cezala...ona juz jest i gryzie jego uszy.Za chwile glaskam Cleo,juz jest Cezar i sie wpina pod jej szyje.
Powiem wam szczerze,ze czasami walcza w mojej sypialni.I powiem wam,ze lubia,ze jestem sedzia.Jest to ewidentne.Moge zastopowac walke o skrecony recznik,lub tez ja odpalic.
Co jest pozytywne,to to,ze Bullmastiff nie szczeka jak sie bawi lub atakuje.
Nie szczeka tez jak ktos do drzwi przychodzi.On po prostu jest tam swoja energia.
Obserwuj wątek
    • kubiss Re: Moj Jay 22.02.11, 06:46
      Zdecydowanie bardziej polecam Koty .
      Koty sa niepowtarzalne .
      Kazdy z nich ma inny charakter .
      Nie sa lizusami jak np. wiekszosc Slazakow w stosunku do Niemcow .
      Twardo wyrazaja swoje zdanie jak my Polacy .
      Jezeli mojemu Jayowi cos nie pasuje daje mi do zrozumienia czy kapuje o co mu chodzi czy nie !

Dzisiaj bylem z nim u weterynarza z wizyta .
      Byla mu potrzebna .
      Za kilka dni on pojdzie ze mna do lekarza .
      Ja tez przychorowalem sobie :-(
      • alladyn15 Re: Moj Jay 25.02.11, 05:32
        Ludzie! Czytajcie to!Jestem z wami calym moim cialem.Teraz cierpie bo,stal jeden faciu,gdzie tez stalem,potrzeba fizjologiczna jest ktorej nie mozna sie nie poddac.I on tego,taki Polak,mowil cos,ze nie moglem przetlumaczyc na swoj,od dziecinstwa ukochany jezyk.
        Czy wy tez myslicie,ze z tego drobnego powodu,mam przerywac studia i do Dachau jechac,aby przed komisja stawac? Cos tak sie zanosi. Byl tam ktos kiedys? Tak tylko sie pytam.
        • alladyn15 Re: Moj Jay 04.03.11, 07:23
          A spadaj pijaku.Dachau juz dawno nie istnieje w naszej pamieci,ale jak cos przytoczysz ciekawego,to moze to zesprejujemy,

Pozdrawia "Bezrbotna mama"
          • alladyn15 Re: Moj Jay 04.03.11, 08:11
            Bbialo i na czarno,ty glupku jeden.Bialo i na czarno miales sprejowac ty idioto,glupku nazistowski jeden!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka