broneknotgeld 05.03.06, 23:23 Gryfnie by było zafajrować we tym wontku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=37810530 No dyć jak mocie jakeś rymowane powinszowania, to je tyż tam mozno docie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 05.03.06, 23:26 Jo tu powinszuja Ricie,Betelce,Sloneczkowi,Kate 24. Jeszcze wczas je ale mnie nie bedzie 7/8 marca. Bo sam mam urodziny 7 marca koncza 19 lat :))))) Urodzilem sie za 23.50 7 marca.Mama chcial mnie na dziyn kobiet pisac. Ale wtedy wszystkie kwiotki musza oddac nazot :))))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Na Dziyń Kobiyt 05.03.06, 23:41 willi2 napisał: > Jo tu powinszuja Ricie,Betelce,Sloneczkowi,Kate 24. > Jeszcze wczas je ale mnie nie bedzie 7/8 marca. > Bo sam mam urodziny 7 marca koncza 19 lat :))))) > Urodzilem sie za 23.50 7 marca.Mama chcial mnie na dziyn kobiet pisac. > Ale wtedy wszystkie kwiotki musza oddac nazot :))))) to jo Ci jusz dzisiej winszuja i zdrowia życza:) Chciałabym Twoje w swoje wziąść dłonie, złożyć życzenia szczere, gorące, prosto z serca płynące. Spojrzeć w Twoje oczy, jeszcze nigdy nie widziane, powiedzieć to co jeszcze zostało niewypowiedziane... Odpowiedz Link
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 05.03.06, 23:43 sloneczko1 napisała: > > to jo Ci jusz dzisiej winszuja i zdrowia życza:) > Chciałabym Twoje w swoje wziąść dłonie, złożyć życzenia szczere, > gorące, prosto z serca płynące. > Spojrzeć w Twoje oczy, jeszcze nigdy nie widziane, powiedzieć to co jeszcze > zostało niewypowiedziane... Dzienkuja Sloneczko :)) To piekne slowa :) buzi w policzek :)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 09:06 sloneczko1 napisała: > to jo Ci jusz dzisiej winszuja i zdrowia życza:) > Chciałabym Twoje w swoje wziąść dłonie, złożyć życzenia szczere, > gorące, prosto z serca płynące. > Spojrzeć w Twoje oczy, jeszcze nigdy nie widziane, powiedzieć to co jeszcze > zostało niewypowiedziane... Zyczynia skuodac´ pszed gyburtstagym je ponoc´ ganc gyferlich Odpowiedz Link
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 05.03.06, 23:42 Troche mi gupio bo sie za starszego musialem podac. Ciesze sie,ze mnie akceptujecie pomimo tak mlodego wieku :))))) Odpowiedz Link
betelka Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 08:36 willi2 napisał: > Jo tu powinszuja Ricie,Betelce,Sloneczkowi,Kate 24. > Jeszcze wczas je ale mnie nie bedzie 7/8 marca. > Bo sam mam urodziny 7 marca koncza 19 lat :))))) > Urodzilem sie za 23.50 7 marca.Mama chcial mnie na dziyn kobiet pisac. > Ale wtedy wszystkie kwiotki musza oddac nazot :))))) Gryfny podziynk willi, to z ciebie jeszcze fest mody karlus je ;)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 10:34 Willi, może zaprosisz z tej okazji na szampana ? Odpowiedz Link
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 11:49 Rita z przyjemnosciom :) Szwager czamu za blozna ? Jo mom rychtig geburstag morgen früh. Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 12:20 Najwazniejsze , że Willi jest pełnoletni :) Może z nami zasiąść przy biesiadnym stole ;)))) To już trzeba chłodzić szampana A później Dzień Kobiet żyć nie umierać :) Odpowiedz Link
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 14:51 Zamieszania narobil moj kuzyn,ktory sobie dla"jaj" uzywal mojego nicka :) Skrad nikczemnie moje haslo i ganby mi narobil,zreszta celowo = chlystek jeden. Je on stary byk zblizo sie kole 30 !. Ale juz jest wszystko OK i mocie do czynienio z prawdziwym willi2 = 19 latkiem :)))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 21:57 Rożne figle marzec kroji Przeca frelek sie niy boji. Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 06.03.06, 22:05 Dzień Kobiet się zbliża Tulipanów cenę zawyża ;) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 07.03.06, 20:20 Szkryfna jakby ze "wilijom" Vivat frelki! Niychej żyjom! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 00:09 Prosto ze urodzinowy balangi uod Willika na fajer Dnia Kobiyt, Juzajs´ muzyka!!! schlesien.nwgw.de/m/e/Momy_dzisiaj_wielki_fajer.mp3 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 06:25 No tosz wszyskego piyknego wszyskim naszym forumowiczkom:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 06:50 www.plfoto.com/zdjecia/663274.jpg Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 08:30 szwager_z_laband napisał: > www.plfoto.com/zdjecia/663274.jpg Noo ty zes´ sie mamie udou :-)))))))))) Jednym gansipanpkym wszyske frelki uobdzielic´ :-)))))))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 08:32 „Dziyń Kobiyt” i Wiluś (Bogdan Dzierżawa) Było to rano, osmego marca w sześdziesiontym roku, jak utopek Wiluś obudziył sie w swojim paruszowskim stawie po długszym odpoczynku zimowym. Wiosna prziszła doś wczas i po lodzie, kery tyj zimy był chruby na pół metra, śladu niy zostało. Słońce już fest przigrzywało i wszystki stawowe żaby już pływały sprzągnyte ze sobom i skrzeczały przi tym, że spać niy szło ani rusz. Wiluś już był starym utopkiym i niy jedno w swojim życiu widzioł, ale teraz, jakoś te żabski mizdrzynie, obudziyło w nim chyńć, żeby jako strziga chocioż troszka po piyknych miejscach pochalać. Fajnie tak pedzieć, jak jest lato i kole stawu pełno strzig sie krynci, ale skąd teraz wytrzaść jako strziga. Podropoł sie po palicy, pomyśloł i tako myśl mu prziszła do głowy: - Jeronie !, przeca dzisioj jest „Dziyń Kobiyt” - Jak by to było, jak bych sie wyelegantowoł i poszoł po połedniu do „Casina”, kaj co roku fajrujom swoji coroczne świynto baby, kere na hucie „Silesia” robiom. Nojgorzij, że tam chopow niy puszczajom, nojwyżyj tych prowajderow z rady zakładowyj, abo jakich kerownikow z babskich wydziałow. Nojlepij jak sie przeblecza za młodo frelka, napewno niy podpadna, bo tela co na Sijyjzji ich robi, napewno sie wszystkie niy znajom. Potym, jak już se kero obiera, to byda patrzoł co by sie i miarka straciyła i trefi jom dudom odkludzić komu. Moja w tym głowa, że jako dobro koleżanka, na mie trefi, żeby jom odprowadzić. Tak utopek Wiluś, przemiyniony diobelskimi czarami za gryfno młodo frelka, znojd sie na zakładowyj akadymii z okazje „Dnia Kobiyt”. Zaroz mu w oko wpadła piykno dziołcha z emaliyrnie, keryj Hyjdla było na miano. Tak obzajtowoł kole nij i tak sie staroł, że trefiyło mu siednyć ku tymu samymu stole, kaj łona siedziała z dwiema starszymi babami. Jak było powitanie od przewodniczącego rady zakładowyj, kere tyn obślamtaniec wiecznie kludziył, to doł sie z tym babami z emaliernie do godki. Pedzioł im, że Basia mo na miano i po jutrze przidzie do nich na wydział za brakarka robić. Teraz prawie sie przijyna do Silyjzje i dzisioj prawie miała szychta szkolyniowo. Zaroz sie tyż spodobała tym babom przi stole i zanim tyn drzistała z rady zkładowyj przestoł fanzolić, już se po imiyniu godały. Klara, ta nojstarszo przi stole, powiedziała, że se potym bruderszaft śniom przepijom i pokozała na swoja taszka, z keryj wystowoł kark z jakiś gatonkowyj gorzołki. Przeca dzisioj nasze świynto ! – pedziała. Po prziwitaniu wszystkich babeczek i przedmowie, tyn nojważniejszy pedzioł, że kerowniki działow bydom ich dzielic kwiotkami i drobnymi prezyntami od dyrekcje. Wszystkie baby zaroz zaczły klaskać i za chwilka nasz Wiluś trzimoł w rynce żółto tulpa z aszparagusym i rajstopy damski typy midi. Wszystkie te baby musiały podpisać lista, że to odebrały. Wiluś tyż tam kajś podpisoł na boku, bo na liście go przeca niy było. Ale kery by sie tam kapnył, jak tako gryfno frelka prziszła ku kierownikowi, kery tym dzielił i wcale niy zaglondoł co podpisujom. Po tyj czyńści oficjalnyj zaczli nosić na stoliki prawdziwo bonkawa i jakiś posmyrszczane kreple. Babki przi wilusiowym stole już były po tym bruderszafcie i wiynkszo połowa Klarczynyj gorzołki było wek, jak przisiod sie ku nim kerownik z jejich działu. No teraz bydzie pieroństwo pomyśloł utopek – te napewno zno dobrze, a co symnom bydzie? Nic jednak niy wskazowało, żeby Wilusia szło zdemaskować, kierownik zaroz sie zaczon wypytowac: - To ty bezmała przidziesz do emaliernie od jutra? Behapowiec mi coś wspominoł, że była na szkolyniu jakoś nowo, ale chyba miała być starszo kobiyta, no widza, że byda mioł gryfno dziołcha na wydziale. Wiluś tyż zaroz musioł wypić ze swojim prziszłym kerownikiym, bo Klara już polywała nowo kolejka. Kerownik był w siódmym niebie, że se mog z „Basiom” wypić. Od stolika już sie go pozbyć niy poradziyły. Po jednyj flaszce prziszła drugo od kerownika, kero łon tyż skądsik przinios i na stół postawiył. Na te wasze świynto, pedzioł i do łoczów „Basi” sie cołki czas dziwoł. No to mom popapane – pomyśloł utopek – zamiast jo co pochytać, to mie pochytajom. Za chwilka Hyjdla godo utopkowi do ucha: - Podź Baśko symnom do hażla, bo ta bonkawa i lemuniada swoji robi. Takim knifym nasz Wiluś dostoł sie do babskigo haźla, ani przez chwila by o takim czymś niy pomyśloł. Hyjdla zaroz zaczła "Basie” łostrzegać, jaki to „hynkszt” z tego jejich kerownika. Żodnyj babie z emaliernie by niy przepuściył, a co dziepiyro takij gryfnyj. Wiluś zaroz na to: - Niy boj sie Hyjdelko ! Symnom mu tak lekko niy pódzie, już dostanie odymie nauczka, choby mie zaroz mioł wyciepać z roboty. Kerownik mioł pieronym twardy łeb, za pierona go niy szło naprać. Utopek co chwilka mu polywoł i wynochwioł rostomajnte toasty, bo chcioł co by go jako pozbyć, a tyn pieron cołki czas zdoł sie trzyźwy. Co chwila pokopowoł go nogom pod stołym i pazurom graboł po kolanach, aż sie Wilusiowi miynko robiyło. Klara i ta drugo starszo, keryj Maryj było, miały już doś i pomału zaczły sie ku chałpie wybiyrać, przeca tyż już ćma downo było na dworze. Hyjdla tyż „Basi” mrugo ukradkiym, żeby tego kerownika jako spławić, ale to za pierona niy szło. Nosiył yno sztyjc jakiś lemuniady z procyntami na stół i czekuladkami czynstowoł. Klara z Maryjkom yno to do taszow cisły, możno swojim dzieckom, bo przeca ani bardzo dostać takich czekuladkow nikaj niy szło. Tak chocioż przi tym „Dniu Kobiyt” bajtle tyz co skorzystajom. Utopek widzi, że to niy idzie według jego planu, toż stanył wkońcu od stoła i godo, że już pódzie, bo tak niyskoro przeca dudom niy przidzie, napewno sie już mamulka staro o nia. Pan Rysio – bo tak było na miano kerownikowi – zaroz sie deklarowoł „Basie” dudom odprowadzić, tym bardzij, że dowiedzioł sie od nij, że za stawym na Paruszowcu miyszko. Utopek yno na to czekoł i już mioł scynariusz w łepie. Przeca kto jak kto, ale łon, stary uwodziciel strzig musi wiedzieć, na co takigo „hynkszta”(według Hyjdle), stać. Jak sie znojdli przi paruszowskim stawie, krolestwie utopka Wilusia, to tyn gupi pan Rysiu, biere sie do rzeczy. Chyciył „Basie” za kark i swoj śmierdzący gorzołom ryj chce ćiść ku jeji gymbiczce. Niy doś tego, to ciągnie jom na grobla ku jakiś kympie suchych sitow. Utopek tyż bez oporu w ta strona sie doł kludzić, przeca o to mu chodzi. Widzi, że Rysiu sie ostro biere do rzeczy, odzywo sie do niego piskliwym dziołszyncym głosikiym: - Dobrze Ryśku, możesz robić symnom co chcesz, choćbyś mie mioł do saga seblyc, ale nojprzod musisz sie ty seblyc i wlyść do tyj zimnyj wody. Jak żeś jest rychtyk prawdziwy chop, to ci to niy zaszkodzi. Jak byda widzieć, że sie mi opłaci, to jo sie sama seblecza. Rysiu ani jaki młody źrebek, roz dwa sie seblyk, gorzołka go tak rozgrzywała, że aż hyc od niego biył na utopka. Taki wezgierny wskoczył do stawu i zaroz nazod na grobla ku „Basi”. Wszyski żyły mu na wiyrch wylazły i wszystko mu grało choby prawdziwymu hynksztowi, ale jak sie „Basia” seblykła i uwidzioł jom przi miesionczku cołko po sagu, w tyj prawdziwyj utopkowyj krasie, to borok Rysiu sie yno skrziwił jak bajtel, kery niy chce mylki na śniodanie i sklapnył sie na grobli choby colsztok. Wiluś wskoczył do swojigo stawu i na odchodne ciepnył Ryśkowi: - Niych yno roz usłysza, że zaś napasztujesz baby z emaliyrnie, to bydziesz mioł symnom do czyniynio !!! Od tego czasu emaliernia na hucie Silesia miała nojprzikładniyjszego kerownika. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 08:51 Światem rządzą kobiety Oto poranne "Wiadomości" Kasia Kowalska przegrała w kości O margarynę i mydło pyta W sklepie spożywczym Górniak Edyta Rolnikom w polu nie chce się robić Pomoże śpiewem Maryla Rodowicz Śledztwo prowadzi porucznik Borewicz Orła ukradła Kasia Stankiewicz Dyrektor cyrku brzytwą się zaciął Kiedy usłyszał Agnieszkę Maciąg Pluton żołnierzy da się wychłostać Kiedy zaśpiewa Kasia Nosowska Sprytni złodzieje okradli kantor Policji pomoże Irena Santor Po wysłuchaniu Renaty Przemyk Odzyskał zęby biedny emeryt ref. Nie ma na to żadnej rady Dziś śpiewają same baby Nie ma na to żadnej rady Dziś śpiewają same baby Puszek Okruszek w ciemności pluska Światło mu włączy Natalia Kukulska W świetle latarek schodzi ze sceny Edyta B. po polsku "Jenny" A w nocy do snu wszystkich utula Blond delikates czyli Urszula Kocha buraki i disco z pola Wciąż zakochana z Maanamu Kora Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 08:57 Kobiety Ty jesteś taka, a ty zupełnie inna, ty wolisz słońce, ty wolisz deszcz, ty kochasz morskie fale, ty nie lubisz ich wcale, ty jesteś taka, ty na pewno nie, ty masz krótkie włosy, ty palisz papierosy, ty masz niebieskie, ty zielone oczy, ty się boisz bezsennych nocy gdy nadchodzi bezsenna noc Jest tak wiele kobiet, że kręci mi się w głowie Ty jesteś taka i nie chcesz być inna, ty wolisz płacz, ty wolisz śmiech, ty jeździsz taksówkami, ty autobusami, ty jesteś taka, ty chyba nie, ty nudzisz się wieczorem przed telewizorem, ciebie nigdy nie ma, gdy do ciebie dzwonię, ty się boisz samotności, gdy nadchodzi samotna noc Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 08:59 Kobiety rządzą nami Ajaj, to kobiety rozpalają wielkie żądze. Ajaj, pochłaniają czas, wydając wciąż pieniądze. Ajaj, są jak magnes, pobudzają każdym słowem. Ajaj, z ich powodu już niejeden stracił głowę. Ref: x2 Ajajaj, kobiety rządzą nami, Ajajaj, nami mężczyznami. Ajajaj, nikt chyba nie zaprzeczy, Ajajaj, lubimy te rzeczy. Ajaj, z nimi ciężko, bez nich bywa jeszcze gorzej. Ajaj, na ich sztuczki żadna siła nie pomoże. Ajaj, to mężczyźni rządzą światem motyw znany. Ajaj, to mężczyźni kobiet są niewolnikami. Ref /x2 Wielką siłę w sobie mają, wokół palca okręcają. Nawet kiedy rację mamy i tak baby posłuchamy. Wobec wdzięków pięknych kobiet, każdy facet jak niemowlę, Jest bezsilny bowiem zawsze, szybko nam pęcznieją spodnie. Odpowiedz Link
ballest Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 09:12 No to tez jeszcze roz wszystkego dobrego naszym dziouszkom! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 09:14 Baby fajrowali ... a moz no i niy? (Ojgyn z Pniokow) No, toz momy juz po tym babskim fajerze. Momy, lebo niy, bo terozki to bol ci telki „tajny” (choby tajny „wspolpracownik” lod tego Kieresa abo Waldsteina) – „Dziyn kobiyt”. Suchejcie! Komu to zawodzalo, kiej terozki i Miymce, i Z abojady dalszij fajrujom tyn „dziyn kobiyt”, a i lonskigo roka som nasz Lojciec Swiynty winszowol wszyjskim babom na swiycie? A u nos, we telewizyji choby pieron szczelol! Nic, blank nic! Moz no to i prawie majom, bo ze babami jes zawdy lostuda... dobra moz no niy zawdy ... chocia chopy gorzoly by niy slepali, kiejby niy baby; Yjwa, kiero piyrsze jabko dala Jadamowi ...i lod cego,? Lod tego, sie wzion samtyjszy, terozniyjsz jabol. Nale, nasze mondroki som zawdy lepszyjsze, zawdy lepszij miarkujom bo ... sie do nowygo welonku rychtujom. A coby bolo wicnij to Wom sam rzykna jak to downij ze babami bolo: Z odne slowecko we polskim, a i we naszyj godce, we slonskij niy jes ci telkie lozewrzite nikiej slowecko: baba, babka, babecka. Baba, to jest koz do wydano, jesce do tego deczko staro; baba lebo babka to mamulka lebo swiekra; baba, babiorka, babka to juzas blank downiyjszo hyjbama, znacy kobiyta babionco; babom tyz mianujom pierdolowatego chopa lebo klachoca i stroszka; krupno baba to juzas skompidusza, sknyra. Moge tyz byc baba-jaga lebo baba-jyndza, znacy carownica, strziga, heksa, zymstliwo, wargato i zwadliwo. Jes i baba we szachach, lo kieryj gryfnie szkryflol Jan Kochanowski: W szachach babie proz no sie nawijac w oczy; I w zad uderzy, w strone takz e skoczy.” Bola tyz i telko (we XVI i XVII wiyku) „babinsko rzeczypospolito”, nale lo tym moz no kiejsik indzij byda rzondziol, bo mi to terozki sam niy klapuje, i moz no by zawodzalo. Rzykna, kiejsik indzij!!! Na zicher! Terozki momy inakszij. Bezmac som ludzie (i to niy ino chopy), kiere som „uzalez nione”, znacy majom telki nalog. Jedne som „uzalaz nione” lod gorzoly, inksze lod cygaretow, jesce inksze lob babow (ja, ja, som telkie! Chocia dugo niy szczimiom) a jesce blank inksze lod chlywikow, znacy lod „komorek” telkich ci terozki modernych telefolnow. Tak nikiej moj jedyn kamrat sam ze Chorzowa. Dejcie pozor! Glingo Mietek ze Chorzowa do radijoka, do „Radia Piekary” (cheba go znocie?): – Halooo, jo znod na placu, sam u nos briftasza, a driny bolo colkie trzi tysionce zlociokow. Do kupy byli jesce papiory, dowod osobisty na Antka Pikulika ze Maciyjkowic ze ulicy glownyj 177. I mom skuli tego srogo utropa, a tak na isto winszowanie: wciepnijcie tam we tym waszym radijoku dlo pana Antka jakisik gryfny szlagier, jakosik gryfno spiywka!!!! Dziyn kobiyt, dziyn kobiyt! A cy swiekra to tyz kobiyta? No, moz no i ja, nale zawdy sie cosik cowiekowi wypyrsknie i rzyknie nikiej mojimu kamratowi Jorgowi: Prziszol ci tyn Jorg do tyraca, znacy weteryniorza ze jejigo daklym, jamnikiym coby mu tyn tyrac loberznol logon lod tego psioka. – Nale, panie gryfny, daklok musi miec logon, telko jejigo „uroda” – ekleruje weteryniorz. – Nale, jo kca coby jimu tyn logon, tyn pimpel, tyn szwanc loderznonc, lodchlastnonc i szlus, i tela! – Nale, tak to niy moge byc, fto to widziol coby klapiok, jamnik bol bez tego szwanca, bez logona? – Mocie mi to panie wteryniorzu uchlastnonc i tela! – rycy Jorg, blank znerwiony. – No, toz jo nic niy miarkuja – pado tyrac, weteryniorz. – Niy miarkujecie, niy medikujecie ? – prawi Jorg. – We sobota przikludzi sie do mie moja swiekra i sam, we mojij chalupie niy mo byc z odnyj uciychy ... z odnyj radosci, choby i myrdanio logonym. I coby mi z odyn niy przeciepowol, iz e jo babow niy ciyrpiol... jo je mom festelnie rod (jak som jesce mode!), tela co drugda trza cosik tyz pedziec telkigo, iz e te mode corozki barzij niy majom rade ... telkich knakrow choby jo! No, toz tyz dzisioj – jakech to juz skorzij godol – bydzie zdziebko, nale ino zdziebko lo frelach, samotnych, wydanych, zowitkach, klosztornych pannach i wszyjskich inkszych kobiytach. Ponboczek tak ci tyn swiat wylonaczol, iz e lod zawdy byli chopy i kobiyty. Pokiel ino cowiek sloz ze stroma, sfuknol ze galeziow na ziymia, i juz niy bol afom, musiol sie chop tropic ze kobiytom, a bolo tyz , iz e niy ino ze jednom. I choby niy wiym fto co wynokwiol, te dwie zorty blank inkszych ludzi na tym swiycie byli, som i bydom chocia, lostatnio idzie ujzdrzic roztomajte krojcongi i dziwowiska, choby tyn (lebo ta?) co to kiejsik ze Marylom Rodowickom spiywol i tancowol, lebo inkszy u tyj Drzizgi, jedyn ze tych dwioch cwilingrow – barzij rod miol chopow, nizli baby. Do lostatka niy poradziolech spokopic u tyj Rodowicki: chop to, ezli ci to jes szykowno kobiyta ze szlapami, kiere niy jedna kalymba, kiero sam po Pniokach sie przetwiyro, kciala by miec. Nale tyz lod Adama i Ewy bola ze babami zawdy lostuda i zgorszynie. Bo to przecamc, kieby niy mamulka Yjwa, to by my chopy do dzisioj we raju siedzieli, zimne piwo slepali, dobrego jodla po tel by my mieli, a tak to ino trza bakac, tropic sie i dowac pozor coby my niy wyglondali choby lelynie. Juz nasze Poloki za starego piyrwyj godali telko powiadaczka: „Do niyba z ywcym bydzie wziynty, Fto pozno wszyjskie babskie wykrynty!!!” i coby juz wszyjsko bolo klar: „Dziepiyro kiej chop kobiyta przewlece przez siedym progow lona bydzie blank dobro!!!” Beztoz tyz niy koz dymu do sie staro uwachowac. Z odnymu chopowi sie to jesce niy wydarzilo, chocia niyftorym sie tak zdo...ha,ha,ha ... Zarozki lod poczontku trza wyeklerowac jak tyz to sie sam u nos na kobiyty godo, bo wszyjsko mo swoji miano, kiere wiyncyj godo lo cowieku nikiej knipsniynto swiekra w romie na scianie we antryju. Niy poradza ino wysztudiyrowac po jakiymu wiyncyj jes slowek loszkliwych dlo kobiyt a mynij tych gryfnych? Moge byc: flalma, flyjta, gizdula, szlondra, mamzela, ramon baba, sieka, stwora, szcziga, yma, wsiora, fidryna, graca, haszpel, heksa, hyrpa, kalymba, krapyka, ojla, malpica, masara, mokwa, motyka, murchla, pult, raszpla, rzitula, no ... i jesce pora. Nale tyz : gryfno, szykowno, hersko, szlangowa, babeczka, dziubecek, mamulka, no ... i moz no (?) jesce pora. Nale, nale, dzisioj, po tym baskim fajerze, po „dniu kobiyt” wiyncyj niy byda wynokwiol; lostawia sie to na juzas, kiej juz wszyjskie zaboczom skuli cego we wtorek fajrowali. Bo „dziyn kobiyt” to dziyn kobiyt a jo sie moja staro zwekslowol lonski tydziyn na telko jedna knipsniynto we „Playboy-u”. Moz no niy telko cycato nikiej moja Elza, nale za to mynij godo!!! A kiej my sam juz som przi babach i przi jamrowaniu, wajaniu to mi sie spomniol wic, kiery kiejsik Bogdan Lazuka lozprawiol: Dwie telkie stare baby, no starki, godajom na targu, na Barskij ze sia i lobie ci som (guche, jak bela) i ciyngiym jamrujom. – A miarkujecie somsiodko? Latos to wszyjsko telkie maluskie, niywydarzone; tomaty telkie, teluskie nikiej radiski, nikiej czesnie... a logorki telkie, teluchne, tycie malusinke choby nojmynszy palec przi gracy, choby sznitbolna, malusinkie, krociuskie ... – A niech sie loni niy tropiom, niy starajom ... waz ne, co to je dobry cowiek!!!! I co mie sam trzimo? Co mie sam dziyrz y? Ponboczku, na isto co mie sam jesce dziyrz y? Ponboczku, niy dej tak dalszij z yc! Ano, samech sie uploncnol, i sam kca zemrzic, u sia kipnonc! I sam idzie lozprawiac telkie cepiate wice, szpasy. Bo wszyjskie miarkujom, co ta piyrszo polowina z ycio popsowajom cowiekowi lojce, a drugo – dziecka ! A jo tak na isto niy mom rod kiej mi fto na plynckiyrz nastompi. Chocia, to co sie tetrozki sam u nos we polityce dzi Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 09:16 Chocia, to co sie tetrozki sam u nos we polityce dzieje, to jes nic inkszego ino telki platfus lodcisniynty na palicy niyftorych angyjberow. I to sie cheba mogecie forsztelowac, wystawic ino niy mogecie zaboczyc, kiej na podzim pojndziecie do welonku, do wyborow. Bo przeca trza miarkowac, iz e na isto niy momy nikiej te dioseckie Miymce „autostradow”, autobanow? Momy nale za to az e loziymdziesiont, colkie loziymdziesiont kilomyjtrow „teczek”, znacy tych tasi lod esbekow, pra? I momy ci jednygo telkigo prymiera, kiery ci bol lostatnio pedziol do tych naszych wywelowanych poslow: „ Do roboty!!!” A moz no lepszij by bolo, kiejby sie loni az e do pazdziyrnika nicego niy chytali, nic NIY ROBIYLI! Bo, nikiej to pedziol jedyn mondrok: Wybiercie mie, i kiej wom sie zdo co juz nic niy idzie sam u nos we tym kraju zgizdzic, zmascic to jo wom pokoz a, iz e IDZIE jesce mocka sfifrac i zapiytnoscic! Jo juz sam kiejsik godol lo mojij Starce Klarze. Lona zawdy lozprawiala nom, mie i bracikowi, spikom, roztomajte gysziszty, roztomajte bery i inksze tam telkie fandzolynie. Kciolbych terozki rzyknonc cosik, coch spamiyntol ze modych lot i – coby mi z odyn niy pedziol, niy przeciepnol, iz ech jes malupica lebo papagaj – byda to rzondziol tak, jakech to spamiyntol, tym barzij co terozki roztomajtych miglancow lamzi po naszych siyniach mocka, i z odyn niy poradzi jejich lod naszych dzwiyrzy lodegnac: Bola ci roz gospoda, niy, niy ta lod Pyjtra, ino inkszo, tyz gryfno godpoda. W tyj gospodzie szlo pojesc, posniodac, no i szluknonc malo-wiela, tela – co inakszij nizli u Pyjtra – gospodzki niy dowol na krycha, na pomp. Ino kciol coby zarozki bulic i ... to rubymi. Wszyjskie naobkolo to miarkowali. No, toz roz ci sie tak przidarzilo dwioch miglancow, telkich wandrusow, kierzy tam ci sie przikludziyli. Nale, niy mieli z odnych betkow przi sia ino zdziebko pomyslonku. Co tyz mieli robic? A dyc loni juz lod Barskij (telki torg we Chorzowie) sie zwiedzieli, co tyn gospodzki nic niy do na heft, na krycha, na pomp. Tak sie medikowali, miarkowali az e wypokopiyli. Wlejzli sie gryfnie rajn do tyj gospody – no niych bydzie – u „PYJTRA”, zicli sie szykownie a jedyn snich miol gryfny koferek, drugi sztramsko tasia. Tyn istny, karczmorz tak sie gawcy i wrazidlato pyto: – A loni, to lod kany, skondsi? Cym tam jarmaczycie, co tam kajplujecie? – Ano, moj kamrat kajpluje sznaplami, sznrorowkami do szczewikow, gutalinym i pucerami i byrsztami. A jo mom sam kichole na przedej! – Kichole, sznupy na przedej? Jak to tak idzie? A dyc blank ajnfach. Jest ci sam u nos we Sosnowcu telko fabrika, kaj sie te kichole, kiere jo samsie lajtna, kiere jo sam kupia, sztapluje, garniruje i niyskorzij dalij kali, dalszi sprzedowo. Przeca niy koz dy jes zadowolniony ze jejigo fresy, ze jejigo sznupy. Skuli cego ludziska nojbarzij jamrujom, wajajom? A dyc na kichole, na kichole. A wy gospodzki, mocie ta sznupa, tyn kichol nikiej colki kibel kobzoli. Mogecie nale sam nom go skalic. – Jak to, jak to skalic? Jesce terozki podwiyl z yja? – A dyc niy zarozki! Jo sam terozki klada na tyn blat sto zlociokow, a loni m i dajom tryn kichol zarozki, kiej ino kipnom, kiej ino ta smiyrtka po wos przijndzie. – – Godocie, co dziepiytro kiej kipna, kiej mi sie zemrzi? A przeca po jakiego dioska tam we truchle, tyn pyrkaty kichol bydzie mie sie nadowol? I dowocie zarozki sto zlociokow? – Gynal! Dowomy sam zarozki sto zlociokow,nale kiejby sie ftosik zegziol, i kciol niyskorzij sie ze tyj parady wykiolzdac, buli jescse roz tela!!!! – No, toz sztama, dowejcie mi sam zarozki te sto zlociokow! – pado gospodzki. – Po malusku, ober, muszymy tyn kichol nacechowac se, coby nos z odyn niy locyganiol, niy loszydziol. Wyimajom, srogi pitwok, szpirytusowy bryner i warzom telki cerwiony lak, szlajfujom i grzejom tyn pajtok .... Gospodzkigo, barmana zdziebko strach chyciol, mrowce mu po plecach napoczly tyrac ... – Ej, ej, a co wy kcecie sam zbajstlowac? – No, a dyc nic, ino wos nacechowac. Przeca dowomy sto zlociokow, to muszymy gynal miarkowac, iz e tyn kichol jes nasz. Jedyn sztympel i fertik, i styknie! – Coscie pedzieli? To jo mom telki losztymplowany tyrac choby kormik lebo ganc? A dejciez wy mi pokoj – zawrzesknol gospodzki, kiej sie i tego pitwoka i tego lognia zlynknol. Niy ma z odnyj „umowy”, wylazuja ze telkigo konszachtu!!!! – Co? Jak? Lodmiyniolo wom sie? Miarkujecie co wos to bydzie sto zlociokow geldowalo. Stanowiynie jes podszrajbowane i nic sie juz niy do inkszego zbajstlowac ! Szynkorz, gospodzki colki znerwowany, rozgzukany, jesce tam cosik probowol przelonacyc, nale wszyjskie we tym szynku widzieli i byli monter, co gospodzki dol zwol na przekajplowanie tego kichola i niy lostalo mu nic, ino chycic sie za kabza i wybulic te sto zlociokow. Kiej juz wybulol te pijondze, te dwa miglance zicli sie gryfnie na stolkach, na zeslach, napytali sie inkszych kamratow i napoczli ckac i slepac a za koz dym razym, kiej dzwigali lampus przisrywali: – A to, gospodorzu, a to barman za wasz KICHOL!!!! I to sie terozki tak modernie mianuje: „marketing bezposrydni”, pra? Nale, moge byc i tak, jak to sie przidarzilo mojimu kamratowi, zyjmanowi, ryz ymu Jyndrysowi. Wkarowol ci lon bol do szynku we Gdyni (lebo Gdansku, niy bocza) i lod proga wrzescy choby go ze skory lodziyrali: – Chief! chief! Bolech bez colkie pol roku na morzu, dejcie mi sam, a wartko, cosik srogigo, loblonczastego i nafolowanego lod gory do spodku gorzolom!!! – Robi sie Jyndrys, zarozki – lodpedziol jejimu ze rulom gospodzki. – Moge to byc naszo Marika??? A kiej z ech juz napasztnol tych srogich angyjberow to musza rzyknonc jesce jedyn wic (a moz no niy wic, ino prowda?): Rechtor godo do jednyj telkij freli-posel: – Niech loni sie niy nerwujom przi tyj „maturze”. Lonskigo roka bol sam telki jedyn istny, kiery nic niy poradziol a terozki jes... ministrym!!! I niy tropcie sie! Jutro jes naszyj Kristy (chocia fto sam u nos fajruje „imiyniny”?) a niyskorzij niy bydymy sie poradziyli doczkac jednego gryfnego chopa, znacy Jolzla, znacy Jozefa, tego co to go do niyba niy wziyni, nale kiery dowol wycwika naszymu Dzieciontecku podwiyl na chopa niy wuloz i nom wszysjkigo niy wyeklerowol tak, coby my jakiesik z ycie po zemrziciu mieli!!!! I to by bolo na dzisioj, a wynokwiol, berol i lozprawiol nikiej we koz do sobota Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 09:18 Tulpy, nelki... (Utopek) - Powiydz mi Kazik, czy teraz w osmego marca zaniesiesz swojij rechtorce kwiotek? - Czamu bych i musioł kwiotek zaniyść, przeca urodziny mo dziepiyro w maju, a Dziyń Nauczyciela w pażdzierniku. - To teraz „Dziyń Kobiyt” niy fajrujom w waszyj szkole ? Ty wiysz co to za wielki świynto kiejsik było? Spytej sie taty, jak nosił tulpy i nelki do szkoły w tyn dziyń. Wiela sie musioł w kolejkach nastoć, żeby jaki kwiotek dostać. Jo tyż musioł stoć za kwiotkami, kożdy, kery yno w galotach chodziył musioł swoji odpokutować. Pamiyntom, jak roz kwiotkow brakowało, a kolejka chopow była na dwadziescia metrow długo, to ta sprzedowoczka musiała kartka wystawić, że yno po jednym nelku bydzie sprzedować, co by kożdy dostoł, Mie i tak niy stykło, bo łostatnio neleka sprzedała mi przed nosym. Od tego czasu żech co roku jeździył po kwiotki do ogrodnictwa aż na Wodno, do Porale, kerego żech znoł od bajtla. To były czasy, jak ludzie to gibko zapomnieli. Kwiotkorze to mieli żniwa dycko przed tym „Babskim świyntym”. Te baby, kere robiyły to w robocie dostowały tyż rostoliczne geszynki. Przeważnie to, co w sklepach yno z pod lady człowiek dostoł. Jako tytka kawy „Robusta”, abo „Super”, a nikerych fyrmach to i pończochy stylonowe, abo rajstopy baby dostowały za pokwitowaniym. To było wielki świynto, a teraz na dwa dni przed tym i ty Kaziczku niy wiysz, że sie kwiotek paniczkom noleży. Jo to mom tak te świynto do palice wbite, ze kożdy rok starce Reginie kwiotek przinosza. Dyć musisz pamiyntać, że łońskigo roku tyż my o tym godali. Przeca som żeś przinios starce czekulada, boś zapomnioł o kwiotku. Latoś ci zawczasu przipominom, co byś sie niy zblamiyrowoł. Starka upiecze chrostkow i przidziesz z tatom do nas na kawa. - Dobrze starziku, żeście mi przipomnieli, jo bych na dobre juzas przepomnioł. Dobrze, że teraz niy trza w kolejkach za kwiotkami stoć. W czwortek rano ida zaroz kupić jaki piykny buket dlo starki i dlo mamy. - A do rechtorki? - Musza sie nojprzod ze synkami z klasy ugodać, czy tyż kery prziniesie, bo mie weznom za jakigo przichlastka, jak sie som wyrychla. - Jo puda po kwiotki Kaziczku, to przibiera trzi bukety dlo ciebie. - To fajnie starziczku ! Dziynkuja Wom serdecznie. Ale dlo starki - kupcie frezje, bo łona ich tak rada wonio. - Niy starej sie, jo już tam wiym co kupić. Po drugi, nelkow już żech downo niy widzioł w kwiaciarni, możno już wyszły z mody, tak jak tyn „Dziyń kobiyt”. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 15:27 hanys_hans napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > www.plfoto.com/zdjecia/663274.jpg > > Noo ty zes´ sie mamie udou :-)))))))))) > Jednym gansipanpkym wszyske frelki uobdzielic´ :-)))))))) Hanys!, a te couke niebo przi tym gynsimpympku co zech im "przichylou" to co!? :)) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 09:22 Ja tez winszuje naszym Paniom w dniu ich Swieta wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia i pomyslnosci w zyciu rodzinnym. Zycze im aby mialy troche wiecej czasu na forumowe zycie!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 10:06 Opowiadanie o dawnych czasach obchodów Dnia Kobiet sprawia wielka przyjemnośc, bo wydaje mi się , że wtenczas tętniło zycie. Zdobyć kwiatka to było wtenczas nie lada sztuka, a już kupić żonie pończochy to trzeba było mieć niezłe chody w zakładzie pracy. Jak już zabrakło pończoch dostawało się ręczniki. To były czasy.... Kwiatek jednak to kwiatek, która kobieta na jego widok się nie usmiechnie :) Dziekuję za zyczenia i odwzajemniam się uśmiechem, mając nadzieję , ze i nasze forumowiczki również w ten śliczny dzień odwzajemnią starania Panów. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 10:13 To co mowisz o tym dawnym obchodzeniu to prawda. Sam pamietam, ze byl to taki szczegolny dzien. Wszystkie kolezanki i koledzy schodzili sie razem na fajerabend i kazda opowiadala o swoich sprawach. To bardzo zbliza ludzi do siebie. Wszystkie dziouchy dostawaly kwiatka (pamietam, ze nie zawsze gozdzika). One zas przy naszej pomocy organizowaly cos niecos do tego kwiatka. To bylo takie radosne swieto. Dzis u mnie tu w robocie tez jest radosno ale na inny troche sposob. Dlatego moglem tu troche byc ale trzeba sie brac za robote, bo nie chce tu siedziec dzisiaj caly dzien. Narazie:)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 10:09 schlesien.nwgw.de/m/rak/Ana_Dorka_i_Dilajla.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 10:39 hehe, dlatego w dzisiejszych czasach to swięto powinno obchodzić się z humorem, bo wprawdzie mężczyżni rządzą światem ale kto tą głową porusza ? ;))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 11:17 rita100 napisała: > hehe, dlatego w dzisiejszych czasach to swięto powinno obchodzić się z humorem, > > bo wprawdzie mężczyżni rządzą światem ale kto tą głową porusza ? ;))) Kooniec z humorym, do sprawy cza podyjs´c´ z coukim szacunkym i powagoom, bo sie juzajs´ kery(o) obrazi i bydzie "po ptokach" schlesien.nwgw.de/m/biesiada/Ballada_o_Sw_Annie.mp3 pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 15:56 Niych nom frelki żyjom I chopow niy bijom. Odpowiedz Link
annak12 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 16:13 Dziś panowie w życzeniach się przescigajom a przez cały rok ,do góry nosa zadzierajom:)) dzięki wszystkim:) uśmiecham się i ja tylko przykro ,że to tylko dzień trwa:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 16:33 Mężczyzna to taka kobieta, której się wydaje, że jest mężczyzną Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 17:36 dziękuję także za pamięć o tym dniu:) walezka napisała: a kej je dzin chopa? dziyń chopa zaczyno sie od 9 marca i kończy sie 7 marca(choć tak naprawde to i 8 marzec jest dniym chopa;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 17:52 No to nojgryfniyjsze na tyn uosmy marca,:) pyrsk,zdrowio,blomow a lyjcie nom do garca,:) a ze zberzyka kwoitkow woda niy uciyknie,:) pozdrowiom Wos Dziouchy richich piyknie,:) Rico Odpowiedz Link
willi2 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 18:09 Zdazylem :) No to wszystkiego naj Frelki !!!!! :))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:10 to jeszcze es we przikopie lezou ozarty po tym fajerze - no tys to je artista:)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:22 Choć doczkali my sie nocy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=37810530&a=38010290 Ciyngym trza Słoneczka mocy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:20 Forum niy cygani forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=37810530&a=38072618 Kwiotuszek dlo Ani. Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:29 Ogień, woda i kobiety to trzy żywioły, które rządzą światem ;) Dobrze Panowie, że nas doceniacie tak jak napewno kobiety was doceniają. prm.pl/mp3/10086-1%20Orkiestra%20z%20Chmielnej%20Baby.mp3 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:34 Docyniajom? Łobrywom jak zupa przesola Abo kartofle przipola. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 20:37 Tako terozki już wiycie Jake przi ślubny jest życie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 21:12 Tulpa czy nelka? Tulpa dlo istny - czy pamiyntocie? Taki Dziyń Kobiyt downiejszy znocie? Dyć jeszcze piyrwyj mogła być nelka Z kery cieszyła sie kożdo frelka. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 21:53 jusz puz´no a noom sie niychce spac´ pasowauo by sam dziebko pobutlowac´ schlesien.nwgw.de/m/i/jusz_puzno_a_noom_sie_niychce_spac.mp3 Odpowiedz Link
rico-chorzow Pieronie jasny,dejcie posor,bo klna , 08.03.06, 21:58 kaj som te Nojgryfniyjsze?:)),wyuaście,:)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:01 Wszyske s´wiyrki majoom pszeco tysz dzisio s´wiynto kwuli tego tero tyn kooncek dlo nich pos´wiyncoom schlesien.nwgw.de/m/i/Bojowa_tesciowa.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:05 A tero poleci tako blank piykno wioonzanka dlo tych co na krupniok godajoom kaszanka schlesien.nwgw.de/m/i/Wiazanka.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:08 ale świetne :) cięzko nadązyć za piosenkami piekne Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:11 Kalinka, Kalinka , Kalinka maja ajluli, ajlalulila spac polozite mienia ;)))) specjalne podziękowania z za Buga slyszę ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:12 hej raz , jeszczo raz , jeszczo mnoga , mnoga raz ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:16 A teroski blank powazno wionzanka :-X schlesien.nwgw.de/m/i/Smieszne.MP3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:20 "Ale_jaja" N/TX schlesien.nwgw.de/m/i/Ale_jaja.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:29 Zodyn sam niyszkryflo pieroona kandego Chyba cza bydzie zagrac marsza powitalnego schlesien.nwgw.de/m/i/Marsz_powitalny.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:29 Nie placz kiedy łodjadę zegnam się z mym zakładem Ale to nic nie znaczy więc sobie piosenke nucę władza mi nowa wybaczy w rządowej lanczi powróce Leń siedzi w tobie leń co spałby cały dzień spójrz już sąsiedzi glosno smieją się i weź sie stara do roboty mam jajecznicy dość wstań i ugotuj cos sznur od żelazka wezmę i przyłoże ci ;))))) Wieczorami jesień się zaczyna wzmianami w senacie i sejmie ;))) Do rzadzenia chętni w barku pijają wyborowe trunki :) A własnie te trunki przygotowuję wam na niespodziankę ;)))) Fajny ten dzień kobiet Odpowiedz Link
annak12 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:23 broneknotgeld napisał: > Forum niy cygani > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=37810530&a=38072618 > Kwiotuszek dlo Ani. Bukiet naprawdę niespodziewany cieszy bo z serca szczerze dany dziękuję za narcyzy naręcze przyjmij uśmiech w podzięce:)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:30 Aniu, dobry jest Bronek, jak fajnie fraszkuje Odpowiedz Link
annak12 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:39 rita100 napisała: > Aniu, dobry jest Bronek, jak fajnie fraszkuje To mało powiedziane ,Rita.Bronek jest bardzo dobry ,jedyny w swoim rodzaju:)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:34 schlesien.nwgw.de/m/i/Male_Serduszko.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:38 No to jest przebój, na miarę teściowej ;))) Biały miś dla dziewczyny ktora z gorzałeczką jutro przyleci Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:42 To je dobre chyba się płyta zacieła ;))) łe, le , łe o jest serca dwa to taka fajna na rocznicę no i cyganeczka i znów łe, łe , łe - haha i to sa jajeczka ;)))) słyszycie tą piosenkę Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:36 Uśmiych tyż dobry - dyć przeca wola Zowdy przi tymu dować kusiola. Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:43 O Bella Mari i już, bez komentarza ;)))) to trzeba tylko slychac Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:39 Bronek, jaki trunek lubisz ? Jutro go dostaniesz. Muszę z tej okazji cos postawić. Tylko poważnie się pytam ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:53 Sam tysz bes koomyntarza bo pszi piciu sie wiara niyrous pryntko obrarza ;-))) schlesien.nwgw.de/m/i/pij_bracie_pij.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:01 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=75&pos=14 Ciiicho Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:05 rita100 napisała: > schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=75&pos=14 > Ciiicho Przepraszam , te buteleczki weszły nie do tego pliku, o rany jaka pomylka. Jutro zrobie następny plik specjalnie dla Was :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:58 Łoj, Rita - toś zafajrowała. Co do jutra, to prawie byda mioł w doma fajer, bo cerze klupnie 11 rokow. Trunkym sie zaś niy trop - bydzie okazjo to jo postawia. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 22:58 schlesien.nwgw.de/m/i/brzuch_jak_kuleczka.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:04 schlesien.nwgw.de/m/i/to_bydzie_szok.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:03 broneknotgeld napisał: > Łoj, Rita - toś zafajrowała. > Co do jutra, to prawie byda mioł w doma fajer, bo cerze klupnie 11 rokow. > Trunkym sie zaś niy trop - bydzie okazjo to jo postawia. Dobrze, żeś powiedział - jutro córa dostanie czekoladkę :) Co mam zrobic jak nikt nie chce fajrowac , a u Was mam robótkę :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:05 schlesien.nwgw.de/m/i/ty_grubasku_mooj.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:07 Za wszystko dziśiaj dziękuję, fajnie było, ale wszystko się kończy i ten milutki dzień kobiet , niezapomniany , spiewny za ręce wszyscy chwyćmy się raz dwa i .... i wspolnie spiewać pieśni te raz dwa, raz dwa i ..... pij, pij , pij bracie na starośc torba i kij dobranoc Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:08 Hehe - Rita, jak Ty to zrychtujesz? Mosz jakosik rajza przez Ruda - cy cuś? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Na Dziyń Kobiyt 08.03.06, 23:21 schlesien.nwgw.de/m/i/Jo_za_toboom_ana_gupi.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 09.03.06, 11:49 broneknotgeld napisał: > Hehe - Rita, jak Ty to zrychtujesz? > Mosz jakosik rajza przez Ruda - cy cuś? Bronku, miejsce masz tu i tam i nigdzie nie zaszkodzić skromnie pofejrować. 11 lat , jaki to piękny wiek Dużo słodkości jej zyczę prezent będzie wieczorkiem :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 09.03.06, 11:50 Hanys, bardzo milo bylo spędzić z tymi piosenkami tak świąteczny wieczów. dziękuję Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 09.03.06, 19:48 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=76&pos=1 I dla wszystkich Panów :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 10.03.06, 10:58 Teściowa też kobieta i do seteczki moze dozyć ;))Więc na cześć teściowych troche humoru ;) Idzie pogrzeb. Do meżczyzny idącego za trumna podchodzi znajomy: - Żona? - Nie, teściowa. -Tez pięknie Odpowiedz Link
rita100 Re: Na Dziyń Kobiyt 10.03.06, 11:00 Rozmawia dziennikarz ze znanym rabusiem: - Jakie jest pana największe marzenie? - Obrobić bank i zostawić odciski palców teściowej... Piękne :) Odpowiedz Link