socer-schlesier 16.03.08, 07:32 Niemcy tryumfuja w pierwszej lidze motoryzacji. sport.onet.pl/0,1248769,1711416,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stix Niemiecki szajs. 16.03.08, 09:30 sport.onet.pl/0,1248769,1711431,wiadomosc.html - Coś się wydarzyło w silniku. Nie miałem mocy. Silnik załapywał dopiero po paru sekundach - powiedział po wyścigu o Grand Prix Australii Robert Kubica. Polak nie dojechał do mety. Na 10 okrążeń przed metą został uderzony przez bolid Kazukiego Nakajimy i nie mógł już kontynuować wyścigu. Kubica powiedział, że w trakcie wyścigu team zmienił taktykę i zadecydowano o zatankowaniu bolidu do pełna i wymianie opon na miękkie. - W tych warunkach to nie wróżyło nic dobrego - powiedział Polak. - Nakajima trochę przyspał - powiedział Kubica o zderzeniu i dodał, że nie mógł kontynuować jazdy z powodu uszkodzenia zawieszenia. - Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak dostanę strzał w tył to wymieniają mi przednie skrzydło - zażartował na koniec. Odpowiedz Link
socer-schlesier Polski kierowca przynosi pecha. 16.03.08, 09:45 Ja napisalem Niemcy tryumfuja a nie Polacy.Kubica to przeciez Polak z Krakowa a nie zaden Niemiec(z calym szacunkiem). Odpowiedz Link
gryfny Re: Niemiecki szajs. 16.03.08, 13:52 Ty mosz oczywisto oczywistosc,najnowszy model polski motoryzacji? www.klubvmax.pl/img/auto2/syrenka_0.jpg Odpowiedz Link
chrisraf Re: gryfny 16.03.08, 15:25 Te, Gryfny, a co to je "polsko motoryzacja"? Prosza, wyklaruj mi , czi to je to uo czym teroz mysla? Glückauf! Odpowiedz Link
gryfny Re: gryfny 16.03.08, 16:14 chrisraf napisał: > Te, Gryfny, a co to je "polsko motoryzacja"? Prosza, wyklaruj mi , > czi to je to uo czym teroz mysla? Ja,null problemo: www.obrazky.pl/tradycja-i-nowoczesnosc-2 Odpowiedz Link
kubiss Re: Do Ancikow ze Slaska 16.03.08, 21:05 Solidnosc niemieckich konstrukcji to juz historia . Teraz Niemcy robia szajs oszczedzjac na wszystkim . Konstrukcje skladane sa najtaniej z najgorszych materialow . Ich solidnosc jest rowna solidnosci wloskiego Fiata ..... :-) Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ancikow ze Slaska 17.03.08, 06:13 a tyn niemiecki szajs najwiyncy kupujom USA ciekawi mnie czymu? Odpowiedz Link
gryfny Re: Do Ancikow ze Slaska 17.03.08, 20:01 kubiss napisał: > Solidnosc niemieckich konstrukcji to juz historia . > Teraz Niemcy robia szajs oszczedzjac na wszystkim . > Konstrukcje skladane sa najtaniej z najgorszych materialow . > Ich solidnosc jest rowna solidnosci wloskiego Fiata ..... :-) Acha,szukolech richtig dobrych: www.ami-leipzig.de/LeMMon/ami_web_ger.nsf/framessuchen?OpenPage&Query=polnche%20autos mist,nix Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Do Ancikow ze Slaska 17.03.08, 21:19 kubiss napisal: Solidnosc niemieckich konstrukcji to juz historia . Teraz Niemcy robia szajs oszczedzjac na wszystkim . Konstrukcje skladane sa najtaniej z najgorszych materialow . Ich solidnosc jest rowna solidnosci wloskiego Fiata ..... :-) kubiss z calym szacunkiem ale znowu ci sie cos poprzestawialo.My piszemy na temat F1. Gdzies ty tam Fiata widzial? Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ancikow ze Slaska 17.03.08, 21:23 a Ferrari se jakos straciou;) ale polska syrenka tam startowala, choc i ona polskom nie je, jedynie na 100% polskie jest te Luczywo , czytej lampa naftowa;) Odpowiedz Link
annak12 ReA w Gliwicach 18.03.08, 11:01 niy ma miejsca dlo Mercedesa! rynkowy.pl/news.php?id=751 Odpowiedz Link
annak12 Re: Niemieckich inwestorów trzeba przepędzać 18.03.08, 12:48 stix napisał: > z Polski. Bezwzględnie. :)) yyy Stix ino inwestorów,dyć lepiej wszystkich Niemcow:))),cza abo zrobić plac dlo tych,...Twoich rodakow,(to już niy jest śmiszne)! news.money.pl/artykul/milion;ukraincow;dostanie;polskie;zasilki,130,0,329090.html Odpowiedz Link
ballest Re: Niemieckich inwestorów trzeba przepędzać 18.03.08, 13:26 Anna, za to milion Polokow biere Kindergeld w Niymcach najmni 154€ na kazde dziecko. Odpowiedz Link
socer-schlesier F1. 18.03.08, 22:09 kubiss napisal: Solidnosc niemieckich konstrukcji to juz historia . Teraz Niemcy robia szajs oszczedzjac na wszystkim . Konstrukcje skladane sa najtaniej z najgorszych materialow . Ich solidnosc jest rowna solidnosci wloskiego Fiata .. To mnie u kubusia bardzo bawi.Walka,walka,walka.Kubus a twoim zdaniem polski czy wloski Fiat jest lepszy? Odpowiedz Link
kubiss Re: F1. 19.03.08, 13:56 socer-schlesier napisał: > To mnie u kubusia bardzo bawi.Walka,walka,walka.Kubus a twoim zdaniem polski cz > y wloski Fiat jest lepszy? Jako Germanofil powinienes znac to przyslowie : F I A T - Fehler In Alle Taile Jezeli nie znasz niemieckiego to ci przetlumacze Fehler-Blad In-we Alle- Wszystkich Taile- Czesciach Ist das verstanden ?..... :-) Odpowiedz Link
gryfny Re: F1. 19.03.08, 15:35 a jak to po amerykansku bydzie? Dowiem sie lod"amerykanina"? Odpowiedz Link
gryfny Re: F1. 19.03.08, 16:27 Ja,z tyj Ameryki www.bank-zdjec.com/foto_galeria/2176_1082..-7min._b.jpg Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: F1. 23.03.08, 07:49 gryfny napisal" a jak to po amerykansku bydzie? Dowiem sie lod"amerykanina"? Gryfny tego sie od kubusia nie dowiesz.Podobno w tej Hameryce mieszka ,ale angielskiego "ni w zab". Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: F1. 23.03.08, 07:56 www.sport.pl/moto/1,88648,5046740.html A teraz idziemy patrzec na kolejny,drugi juz wyscig F1.Stawiam na Hamiltona i jego Mercedesa. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: F1. 23.03.08, 10:45 Brawa dla Roberta i calego zespolu BMW.Tak jak zpowiadali,beda w tym sezonie duzo grozniejsi.Jak po pierwszym wyscigu wydawalo sie ze Ferari liczyc sie nie bedzie tak po drugim wszystko wrocilo na swoje miejsce. Odpowiedz Link
gryfny Re: F1. 23.03.08, 10:49 godolech:rok BMW tera momy,drugi fju,fju tego jeszcze nie bolo. Gratulacje Odpowiedz Link