slonzok.jak.cza 21.06.08, 22:52 Witom! Byda sie sam starac po troszcze pokozac trocha zdiec z Bayerow, na poczontek to co jusz je na galerii i jedna nowou z Landshut: schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=657 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonzok.jak.cza Re: Bayern 21.06.08, 22:52 Ingolstadt - Audi Muzeum schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=656 Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Bayern 21.06.08, 22:53 Eichstätt schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=642 Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Bayern 21.06.08, 22:54 München schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=641 Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Bayern 21.06.08, 22:55 no i tam kaj obecnie mizsykom: Neustad an der Donau schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=640 Odpowiedz Link
kubiss Re: Bayern 26.06.08, 23:17 Nie rozumiem dlaczego wy nic nie robicie zeby Gliwice wygladały równie ładnie jak te niemieckie stare miasteczka ? Niemcy owszem - jakos to wygląda . A u was smród , wychodki uod podwórka , czerwona cegła i zielone ramy z kratami . Nie macie za grosz gustu ani wyobrażni przestrzennej ! Zamiast zachwycać się uobrazkami sami powinniście zacząć działać ......:-) Odpowiedz Link
ballest Re: Bayern 27.06.08, 06:06 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=599 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=601 widzisz Kubiss u nos tysz kedys fajnie wyglondauo, ale tera juz niy, a wiysz czymu tera tam tak wyglondou ? Odpowiedz Link
kubiss Re: Bayern 27.06.08, 15:58 ballest napisał: > widzisz Kubiss u nos tysz kedys fajnie wyglondauo, ale tera juz niy, > a wiysz czymu tera tam tak wyglondou Wiym ;-) Ty i reszta daje temu odpowiedz . Wy wolicie podcierać tyłki i pracować na budowie w Niemczech zamiast rozwijać swoj region . Dlatego chociażby nie macie moralnego prawa krytykować innych mieszkańców Gliwic i Polaków . Jak małe wszy . Zachwycasz sie Niemcami a co ty zrobiłeś dla Polski i Gliwic ? Nic . Jescze tylko wziąłeś bo wykształciłeś się w Polsce . Nie mam nic przeciwko mniejszościom narodowym ale wy macie poważny problem z tożsamością . achwycacie się obcym państwem a sami nie robicie nic żeby Gliwice wyglądały jak te bawarskie kolorowanki ..... :-) Odpowiedz Link
ballest Re: Bayern 27.06.08, 19:38 Kubis, boues na odwiedzinach na Slonsku , to wiysz, ze jak jedziesz ulica to zaroz poznosz kaj hadziaj mieszkou. Slonzoki majom zadbane domy ale hadziajskie osiedla i domy sie rozpadajom! Odpowiedz Link
kubiss Re: Bouem i widziuuem 27.06.08, 22:24 Bouem i widziałem kaj mieszkają pnioki . Czyrwono cegua , zielone uokno , zielono krata w uoknie i wychodek uod podwórka . W dumu akwarium z rybkami . Tak miyszkaja mieszkancy ktorzy mowia o sobie nie " Ja nie Polok nie Niymyc " :-) Zachwycata sie cudzym piknym a sami nic nie robita dla swojego regionu. Taka smutna prawda ..... :-( Odpowiedz Link
ballest Re: Bouem i widziuuem 27.06.08, 22:39 Kubusiu tak miyszkajom Slonzoki w Glywicach: schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=466&pos=3 Tak Ty nie m,iyszkosz w USA;) Te pierwsze 5 zdjec, to slonski domek w Glywicah;) schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=466 Odpowiedz Link
kubiss Re:Do śmiesznych ludzi :-) 28.06.08, 03:50 Nie chce byc upierdliwy ale panie kolego Ballest dałeś linki do chodnikow na prywatnych posesjach . Ten z tym śmiesznym nickiem "ślązok jak trza " zachwycał się chociaż elewacjami . Może to i ładnie wygląda . Lecz nie znajduję tutaj zbieżności z twoimi zdjęciami . Tam pisanki na elewacjach i "ładna stara" architektura miasta a ty dajesz kostke brukową :-) . Takie porównanie jest dla ciebie kompromitujące . Ps. Może ja wkleję zdjęcia ogrodzenia domków wolnostojących w Miami hahahaha to już będzie do kompletu hahahaha Pozdrawiam hahahaha Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re:Do śmiesznych ludzi :-) 28.06.08, 17:27 kubiss napisał: > Nie chce byc upierdliwy ale panie kolego Ballest dałeś linki do chodnikow na > prywatnych posesjach . > Ten z tym śmiesznym nickiem "ślązok jak trza " zachwycał się chociaż elewacjami > . Może to i ładnie wygląda . > Lecz nie znajduję tutaj zbieżności z twoimi zdjęciami . > Tam pisanki na elewacjach i "ładna stara" architektura miasta a ty dajesz kostk > e > brukową :-) . Takie porównanie jest dla ciebie kompromitujące . > > Ps. Może ja wkleję zdjęcia ogrodzenia domków wolnostojących w Miami > hahahaha to już będzie do kompletu hahahaha > > Pozdrawiam hahahaha Chłopie jestes wielki, wybocz ze nikt cie nie docyniou Odpowiedz Link
ballest Re:Do śmiesznych ludzi :-) 29.06.08, 11:04 Kubusiu a kaj tam jest ta kostka brukowou? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Bouem i widziuuem 27.06.08, 22:56 kubiss napisał: > Bouem i widziałem kaj mieszkają pnioki . > Czyrwono cegua , zielone uokno , zielono krata w uoknie i wychodek uod podwórka > . W dumu akwarium z rybkami . Tak miyszkaja mieszkancy ktorzy mowia o sobie nie > " Ja nie Polok nie Niymyc " :-) > Zachwycata sie cudzym piknym a sami nic nie robita dla swojego regionu. > > Taka smutna prawda ..... :-( - Zarys panoramy miasta, który również luźno kojarzy się z graficznym zapisem elektrokardiografu na krwisto-czerwonym tle. Sosnowiec jest miastem powstałym poprzez burzliwe procesy industrialne, gdzie w architekturze dominowała czerwona cegła kamienic, Odpowiedz Link
kubiss Re: Bouem i widziuuem 28.06.08, 03:53 hanysie czy jak cie tam zowią . Mowa teraz o Gliwicach . Jeden z was zachwycał sie elewacjami bawarskimi . Ja napisalem ze sami powinniscie cos zrobic dla swojego regionu . A ty mi wyjezdzasz o Sosnowcu .....:-) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Bouem i widziuuem 28.06.08, 11:21 kubiss napisał: > hanysie czy jak cie tam zowią . > Mowa teraz o Gliwicach . > Jeden z was zachwycał sie elewacjami bawarskimi . > Ja napisalem ze sami powinniscie cos zrobic dla swojego regionu . > A ty mi wyjezdzasz o Sosnowcu .....:-) kubi czy SS czy jak cie tam zowią. woontek zauorzoony pszes slonzok.jak.cza mo Titel "Bayern" Skryncanie go na "Bouem i widziuuem" s´wiadczy ino o twojich brakach w wychowaniu!!! Nooale jak rzes´ jusz tak brzidko skrynciyu tyn woontek to pokosz mi teroski kaj w tym twojim blank brzidko skryncoonym wpisie je mowa o Gliwicach?!?!?!? ========================================================================== Re: Bouem i widziuuem kubiss 27.06.08, 22:24 Odpowiedz Bouem i widziałem kaj mieszkają pnioki . Czyrwono cegua , zielone uokno , zielono krata w uoknie i wychodek uod podwórka . W dumu akwarium z rybkami . Tak miyszkaja mieszkancy ktorzy mowia o sobie nie " Ja nie Polok nie Niymyc " :-) Zachwycata sie cudzym piknym a sami nic nie robita dla swojego regionu. Taka smutna prawda ..... :-( ======================================================================= Odpowiedz Link