Dodaj do ulubionych

Czy pamieta ktoś In_gera?

IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.02.04, 10:54
Poszperałem po archiwum i znalazłem wiersze tego faceta. Czy ktos go pamieta,
pamieta jego historie a moze ma z nim kontakt?
Obserwuj wątek
    • Gość: PICASSO Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.bredband.comhem.se 17.02.04, 11:56
      " Pustka " in_ger 28.06. 2002 19:02

Boli mnie moja twarz
      uwiera coraz bardziej
      Siedzac przed lustrem
      dotykam jej palcami
      Jest obca
      jest zla
      Moze juz niedlugo
      odwaze sie
      zaglebic w niej paznokcie
      Powoli
      sciagne ja palcami
      Szara - wyrzuce do smieci
      Czekajac
      az odrosnie nowa
      otule sie wlosami
      ale czyimi...... ?

Znam , znalem, kogos kto mowil i myslal tak jak Ty ....To jest , byl , ktos
      wspanialy , madry,
      piekny i wrazliwy.......
      Kiedy ten ktos zaczal sie otwierac , .....zostal zraniony w samo serce i to
      przez osobe , ktora
      kochal.....teraz juz nie potrafi sie otwierac ....skutecznie zamyka sie w sobie
      i otacza
      pancerzykiem pozorow.....
      Krytyka ....tak ....potrzebuje tej kostruktywnej krytyki , kazda inna jest tylko
      objawem
      zawisci , zazdrosci i braku tolerancji.......
      Nie kryguje sie na na takiego , ktory potrzebuje tylko pochwal ....wrecz
      przeciwnie ,
      lakne krytyki jak kania dzdzu........ " in_ger 28.06.2002

*
      • Gość: Pablo Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.02.04, 12:17
        Tak....wiem i znam jego wiersze ale....co z tego kiedy nie ma z nim kontaktu.
        Dzieki za ten przejmujacy tekst ale czy znasz go abo wiesz kim jest i jak go
        szukac?
        • kredo0 Re: Czy pamieta ktoś In_gera? 17.02.04, 12:50
          Ktos niedawno pisal ne jego temat. To byl uwodziciel, ktory zakochal sie w
          kobiecie na internecie i pisal ze odbierze sobie zycie. Nagle zniknal, ale zyje.
          Bylo wielkie oburzenie.
          • Gość: Pablo Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.02.04, 14:00
            OOo a wiesz kto pisal i gdzie pisal? I jak to sie dalej dzialo? Prosze o
            pomoc....musze dotrzec do niego albo do osoby, ktora go zna
        • Gość: PICASSO Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.bredband.comhem.se 17.02.04, 17:22
          Mial talent Picassa...... i podobnie jak on zly stosunek do kobiet...
          Nazywal kobiete " najwieksza spluwaczka swiata " .... i jak on gasil niedopalki
          papierosow na ciele swych (internetowych ) modelek.....
          Byl zepsuty , zdemoralizowany , wewnetrznie zaklamany , uzalezniony od
          mechanicznej erotyki netu....( choc niewielu o tym wie , ze byla to pozostalosc
          traumy po smierci przyjaciela , ktory popelnil samobojstwo , po zdradzie swojej
          zony )
          .....i tylko ten glod GWIAZD***** w oczach poety, uczlowieczal go....
          Mial piekne rece i subtelny rysunek...
          Historia jak z piosenki: Lisa Nilsson& Björn Eidsvåg -"Mysteriet Deg " mp3

Lecz LUDZIE mowia i mowia uczenie, ze to nie lzy byly , ale ze kamienie...
          i ze nikt na na nie nie czeka.....

... przyjaciele zabrali ja na RHODOS , aby nauczyc ja zrozumienia dla FATUM...i
          wiary w sile CZASU...slonce... TRANSFUZJE ***** i radosc zycia....
          Szukala tam jego greckich sladow ....
          ale wiatr zatarl slady ,
          Zostaly czerwone hibiskusy i grecka muzyka : www.kotsiras.gr LIVE CD 2002

To tylko zaslyszana historia....
          Nie przejmuj sie ...............pewnie nieprawdziwa.

*
      • Gość: Lonely In_ger Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.bredband.comhem.se 24.02.04, 09:33
        Stephen Simmonds - " Where is my LOVE " ? mp3
    • white.falcon Znam tę sprawę... 17.02.04, 16:24
      Skoro szukasz, to znalazłeś. Kilka osób, w tym ja - byliśmy świadkami tej
      historii. Prawdy doszłam w rok później dzięki pomocy kilku osób z tego forum
      (czasem nie ma to jak poczta pantoflowo-mailowa i skojarzenie różnych rzeczy w
      jedną całość), o czym pisałam w odrębnym wątku prawie rok później. Wiersze są
      bardzo ładne i jest ich bardzo dużo, co nie zmienia wpływu na mój pogląd na
      temat zachowania ich Autora. Pozwoliłam sobie je uporządkować i mam je w pliku
      archiwalnym, zachowane na własny użytek - do czytania.

Falconetta
      • ja_nek Re: Znam tę sprawę... 18.02.04, 01:12
        In_ger pięknie pisał i był kawałem drania.
        Znam historię z pierwszej ręki, od kobiety za którą chodził.

Pozdrawiam
        janek
      • Gość: Pablo To kawał drania ale pieknie pisał... IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.02.04, 08:24
        Dziękuję za odpowiedzi i za pomoc...ale chyba nic nie da sie zrobic z tymi
        wierszami.Mam okazje i sposobnosc wydania ich tylko nie wiem jak znalezc
        autora. Mam nadzieje ze zyje..tak wynika z watkow na tym forum. Gdyby
        ktokolwiek wiedzial jak sie z nim skontaktowac to prosze pozwolcie mi na to. A
        moze In_ger zmienil nick i jest na tym forum lub innym. Jezeli tak to rowniez
        prosze o kontakt. Gwarantuje anonimowosc.:-)
        pozdrawiam
        • meduza4 Re: To kawał drania ale pieknie pisał... 19.02.04, 10:42
          Ze tez moich wierszy nikt nie chce wydac :-(

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16164
      • Gość: sfinks12 Re: Znam tę sprawę... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 08:58
        White.falcon - ogormna prośba - czy mogłabyś uporzadkowane wiersze In_gera -te
        do własnego uzytku, przesłac mi na pocztę? Byłabym bardzo zobowiązany.
        To ogromna prosba.
        Sfinks12@gazeta.pl

• white.falcon W sprawie wierszy - do sfinksa. Pilne. :) 24.02.04, 18:59
          Mam je uporządkowane według dat powstawania i cykli i bardzo chętnie Ci je
          prześlę. Tylko czy Sfinks w adresie ma być napisany przez duże "S", czy
          małe "s"?
    • kobbieta Re: Czy pamieta ktoś In_gera? 18.02.04, 01:15
      ale co tu duzo mowic =- kobiety za nim szalaly jak za nikim dotad.
      • cyganeeczka Janku, a jak on wygladal? seksy? 18.02.04, 01:17
    • jmx Re: Czy pamieta ktoś In_gera? 18.02.04, 01:49

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=6800929&a=6800929
    • Gość: ona Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 10:35
      mam zapytanie do pabla - w jaki sposób znalazłes wiersze w archiwum? kawałek
      który jest tu przytoczony faktycznie jest niezły - jak można sie zapoznać z
      twórczoscią In_gera?
      • Gość: JONATAN na Gorze.. Re: Czy pamieta ktoś In_gera? IP: *.bredband.comhem.se 19.02.04, 12:17
        Ona.....witaj : )

Nie bylo mnie tu dawno....od wiosny 2003...
        Dziekuje wiec jmx za archiwum....jestem , jak zwykle PRZYPADKIEM....
        Puzzle nigdy nie sa kompletne , kiedy brakuje chocby i jednego kawalka...
        PRAWDY....
        Milo , ze wrazliwe sumienia forumowiczow wchlaniaja w siebie rowniez rozpacz
        TAPPERA....

Jonatan....napisze , ale nie dzis....
        SARA

• Gość: Pablo Tworczosc In_gera. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 19.02.04, 17:01
        Wpisalem w wyszukiwarce archiwalnej hasło In_ger.Tam bylo tego
        troszeczke ...nie wiem czy jest jeszcze gdzies wiecej. Szukam ale nikt nie wiem
        jak i gdzie.
        pozdrawiam. Pablo.
    • Gość: Pablo Eureka!!! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.02.04, 13:56
      Spodziewajcie się na wiosnę wydania tomiku poezji In_gera.
    • Gość: Pablo do zainteresowanych IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 27.02.04, 15:39
      Gdyby ktoś bardzo potrzebowałby informacji dotyczącyh In_gera lub jego
      twórczości to prosze pisać na adres pablocoeho@wp.pl, w miarę możliwości
      odpowiem na Wasze maile.Mam z nim kontakt okazało się że jesteśmy z jednego
      miasta.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka