Dodaj do ulubionych

Tęsknota za wiosną....

01.03.04, 09:44
Napełna moje serce i duszę!!
Witajcie Drodzy forumowicze i Piękne Forumowiczki!!!!;-))
Kolejny tydzień się zaczyna.
Jedni mają śnieg w ten pierwszy dzień marca a inni słońce;-)))
Ale chybawszyscy tesknimy za śpiwewm ptaków na drzewach, pąkami kwiatów czyli
Wiosną...
Mmmmrrrrrraaauuuuuu!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 09:57
      Witaj Puszku:)))
      U mnie ani śniegu, ani słońca, ani śpiewu ptaszków, ani wiosny. Tylko tęsknota:)
      • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:04
        Witaj M_alinko!!
        A za Czym lub kim tak tęsknisz ??
        Bo,że za Wiosnąto oczywiste;-)
        MMmmrrrrraauuuu!!!!!!
        A co do słoneczka to zobaczysz,ze zaraz sie pojawi....;-)))

• m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:12
          o, może pojawi się słoneczko wg Twoich przpowiedni:))
          Będzie wiosenniej, a nie takie nie wiadomo co.
          Wyobrażam sobie jak będziemy się wtedy wygrzewać i baraszkować w zielonej
          trawce:))
          • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:19
            No NO!!!;-)))))
            Mmmrrrrrraauuuuuu!!!!!!!
            Całkiem Całkiem;-)))))))))
            • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:29
              Wiem, że lubisz wygrzać futerko:))Już na sama myśl o słoneczku widzę uśmiech na
              puszkowym pyszczku i słyszę słodkie mruczenie:))
              • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:31
                Oj takkkk...;-)))))))))
                Mmmmrrraauu!!!!!!!!!1
                Ale na to jeszcze za wcześnie ..
                Wiesz co M-alinko a mozeby tak....Hmmmmmm
                pojechać na szalonąwyprawę w nieznane ( za miasto )i poszukać wiosny??
                Co TY na to???
                Mmmrrraauuuu!!!!
              • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:31
                Oj takkkk...;-)))))))))
                Mmmmrrraauu!!!!!!!!!1
                Ale na to jeszcze za wcześnie ..
                Wiesz co M-alinko a mozeby tak....Hmmmmmm
                pojechać na szalonąwyprawę w nieznane ( za miasto )i poszukać wiosny??
                Co TY na to???
                Mmmrrraauuuu!!!!

Sprawdz pocztę;-)
                • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:35
                  Nie trzeba mnie długo namawiać:) Jedziemy, Puszku, szybko wskakuj na kolanka i
                  bądź grzeczny:)) abyśmy nie wjechali do rowu:)
                  • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:48
                    A To Ty kierujesz ???
                    Wooooow!!!!!
                    Jakmilutko na kolankach;-))
                    Mmmrrraauuuu!!!
                    I nie widze jak jedziemy bo chyba bym umarła ze stachu!!!!
                    ;-))))))))))
                    • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:52
                      Puszku, dlaczego "umarłabyś"?????
                      Jest gorzej niż myślisz...kończy się paliwo a my w lesie...:)
                      • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:56
                        Zobacz!!!
                        Tam po prawej jest dom
                        Doturlamy sie tam ,może dobrzy ludzie nam pomogą??
                        Mrrrrrraaauu!!

• m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 11:13
                          Noooo Puszku...jak masz zamiar przedrzeć się przez te zaspy? Liczę na Twoją
                          magię:) Zrób coś bo nie przeżyjemy zbyt długo na czterech sucharkach:))
                        • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:25
                          A ja tam lubię moją czapkę z pomponami i cieplutkie sweterki. I wcale nie
                          tęsknię za wiosną. Lubię tarzać się w śniegu :-)
                          Dzień dobry poniedziałkowo ...
                          • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:56
                            Dzień dobry, Mandarynko:))
                            Zima jest fajna, ale już wystarczy tych sweterków:)
                            Ja chcę z czapką się pożegnać i sukienkę założyć:)
                            • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:58
                              Mam dzis bałwaniasty nastrój. :-)
                              dziś uwielbiam zimę...;-)
                              Witaj Malinko :-)
                              • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:08
                                Baw się dobrze:)
                                A ja chcę wiosny buuuuuu......
                                Mandarynko, tęsknię za rowerkiem, buuuuu...
                                • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:13
                                  Ja dziś ponad rowerek przedkładam sanki...;-)
                • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:50
                  dużo czasu nie minęło a tu u mnie słoneczko wyszło!! Puszku jesteś magicznym
                  kotem z Mistrza i Małgorzaty:))) Jesteś doprawdy baaardzo niezwykłym kotem:))))
                  • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:53
                    Starama sie jak mogę M_alinko!!!!
                    ;-))))
                    Mmmrrraauuu!!!!!!
    • samowolny Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:12
      tak śniegu po pas a my przez to ..żyto:)))))
      • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:20
        Cześć samowowolny!!!
        Ty znowu na skróty....;-))???
        • samowolny Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:26
          tak na skróty...ale jak mowi mój kumpel "skrótem dalej":)))
          ale ale..dzieńdobry wsiem:))
          • m_alina Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:42
            Dzień dobry, Samowolny:) Życzę Ci wielkiego przypływu wiosny, nich ci tam śnieg
            zniknie jeśli go jeszcze masz:)
            • samowolny Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:53
              m_alina napisała:

> Dzień dobry, Samowolny:) Życzę Ci wielkiego przypływu wiosny, nich ci tam
              śnieg zniknie jeśli go jeszcze masz:)

śniegu u mnie po kolana całą sobote i niedziele sypało...ale byle do wiosny:)))
              • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 10:57
                To musisz przeprosić narty i jazda.....
                Mmmrraauu!!!
    • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:12
      puszek007 napisał:

> Ale chybawszyscy tesknimy za śpiwewm ptaków na drzewach, pąkami kwiatów czyli
      > Wiosną...

za ptaszkami i pąkami kwaiatów owszem, ale głównie za dziewczętami w sukienkach
      z włosem rozwianym na wietrze ;-)
      • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:29
        A na Hetacusa spuszczam z góry wieeelką kulę śniegu...
        Uwaga ! :-)
        • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:35
          No tak, pierwszy nicpoń na FR nie przepuści takiej okazji ;-)
          Tyle śniegu, więc jakby tu nie połobuzować ;-)
          Witaj zimowa Mandaryn_ko :-)
          • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:39
            Oooo ! Ale się cieszę, że się odezwałeś.
            Rozpędzam się jak wściekły byk i biegnę z całych sił, do Ciebie, żeby Cię
            uściskać na powitanie...No i przy okazji , całkiem niechcący;-) przewracam Cię
            w tą wielką zaspę śniegu, co za Tobą leży :-)
            • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:42
              Wszystko powiem pani i naskarżę na Ciebie starszemu bratu !
              On Ci pokaże gdzie raki zimują ;-)
              • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:45
                Oj nie skarż na mnie :-(...
                Już będę grzeczna:-(
                Obiecuję...
                Daj łapkę, pomogę Ci się wygrzebać i otrzepać Ci kurtkę ...

:-) Wyglądasz jak bałwanek :-) Do twarzy Ci w białym kolorze ;-)
                • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:47
                  Przebaczam Ci i mogę się z Tobą pobawić w domino albo pokolorować książeczki.
                  . Tylko chodźmy bo wszyscy już wracają do przedszkola ;-)
                  • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:51
                    Ha, ha...;-)
                    Nie wrócę do tego więzienia! Jestem już duża i wiem, co robię ! Po za tym dziś
                    na podwieczorek ma być budyń z sokiem wiśniowym...I znów mi się zrobi
                    niedobrze, gdy na to spojrzę. Ja tam, nie wracam tutaj poczekam na moją
                    mamusię...:-)
                    • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:54
                      Nie to nie, łaski bez ! A chciałem się z Tobą umówić na
                      czytanie "Dzieci z Bullerbyn", bo ja już nauczyłem się troche czytać ;-)
                      Nie chcesz to nie, pobawię się z Moniką albo Joasią !
                      I wcale nie jesteś duża tylko smarkata ;-)
                      • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:57
                        ;-( sam jesteś smarkacz! ;-(
                        I do tego niewierny !! ;-(

Idź sobie do tej Asi, ona ma dziś katar, to może Cię zarazi...;-(

A ja pójdę do Wojtusia, poproszę, żeby mi zawiązał kokardę na włosach...
                        • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 12:59
                          Ha, ha, na pewno zaplącze Ci całkiem tę kokardę i będziesz ryczeć w głos,
                          bo wy dziewczyny tylko to potraficie ! Asia i Monika tylko są inne ;-)
                          • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:00
                            Ja , ja...

Ja chcę do mamy...;-(
                            • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:05
                              No, nie becz już... .
                              Masz tu chusteczkę...
                              • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:08
                                Nie chcę...;-(
                                Mam rękawy...
                                A Ty sobie idź do Asi i Moniki...

Mogę się bawić bez Ciebie...:-(

I nie proś mnie, żebym Ci przy obiedzie zostawiała kotlety mielone...Będę je
                                wyrzucać pod stół! A Tobie nie dam ! :-(
                                • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:10
                                  Całuj psa w nos !
                                  Ale jesteś brzydka taka rozryczana ! A Monisia
                                  mi i tak obiecała swojego kotleta więc ze swoim zrób co chcesz !
                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 13:15
                                    Jesteś dla mnie niegrzeczny ...:-(

Piotrusiowi i tak się podobam ! :P
                                • m_alina Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:15
                                  Proszę się nie kłócić!
                                  Proszę natychmiast przeprosić się, podajcie sobie rączki i idżcie ładnie się
                                  bawić jak inne dzieci! Mandarynko, nie bądź uparta, daj się przeprosić, bo będę
                                  musiała was wstawić do kąta!
                                  :)))))
                                  • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:17
                                    Nie przeproszę Hetacusa!
                                    On był dla mnie niegrzeczny ! To On niech mnie przeprosi, a ja się zastanowię,
                                    czy przeprosiny jego przyjąć...
                                    • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:22
                                      Mandarynko, bądź grzeczna, ustąp jeszcze tym razem:) Jeśli postocie znowu w
                                      kącie, to Wasze mamy będą zmartwione waszym zachowaniem. Weź kartki, pędzelki i
                                      farbki i zaproponuj Hetakusowi wspólną zabawę:)
                                      Ale bez malowania sobie twarzy, jak to było ostatnio:)))
                                      • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:27
                                        Nie przeproszę tego chuligana !
                                        Never !!

Idę do Kasi...
                                        To moja jedyna przyjaciółka tylko z nią będę się bawić, a Was wcale nie
                                        potrzebuję !
                                    • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:22
                                      Nie będę przepraszał beksy !

"Beksa lala pojechała do szpitala
                                      A w szpitalu powiedzieli
                                      Takiej beksy nie widzieli !"
                                      • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:25
                                        Hetakusie, przeproś dziewczynkę, bądź mądrzejszy. Robicie hałas na całe
                                        przedszkole, aż panie kucharki pytają co się tu dzieje:)))
                                        • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:28
                                          Jestem mądrzejszy, ale ona tak strasznie ryczy, jakby jej co najmniej
                                          nie pozwolono oglądać dobranocki ;-)
                                          • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:30
                                            Obiecuję, że będę grzeczna...:-(
                                            No! Przeproś mnie łobuzie !! Bo Ci zaraz przywalę !
                                            • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:33
                                              o, skąd ta nagła odwaga ?! aha, przyszedł Twój tatuś i stąd ten bojowy
                                              nastrój ;-)
                                              • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:35
                                                Zobaczysz...mój tatuś wytarga Cię za uszy, i...i...nakrzyczy na Ciebie !!
                                                • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:36
                                                  a ja mu pokażę język, zobaczysz ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:38
                                                    A On wiexmie nożyczki i Ci go utnie...zobaczysz ;-)
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:43
                                                    ha, ha wcale się go nie boję !!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:46
                                                    A ja teraz borę od tatusia nożyczki i wycinam Ci w sweterku wieeelka dziurę na
                                                    brzuchu...
                                                    I już sobie idę do domku.
                                                    A po Ciebie to dziś nie przyjdzie Twoja mamusia tylko straszna babajaga !!!
                                                    pa, pa !
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:50
                                                    To i tak był stary sweter...
                                                    A ta smarkula chyba rzeczywiście wierzy w babę jagę...
                                                    ;-)
                                          • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:33
                                            Hetakusie, powiedz jej, że jest Twoją najlepszą koleżanką w całym przedszkolu a
                                            Mandarynka zaraz się uśmiechnie i będzie miła zgoda:))
                                            • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:38
                                              Nie chcę mieć już żadnych koleżanek !!! Wy potraficie tylko ryczeć, mizdrzyć się
                                              i chichotać. Jesteś strasznie nudne, wszystkie ;-)
                                              • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:43
                                                Hetakusie, jak Ty się zwracasz do przedszkolanki! Jeśli nie chcesz się bawić z
                                                dziewczynkami to proszę iść tam do chłopców, którzy bawią się w pociąg! Nie
                                                dokuczaj więcej koleżankom, bo tylko płaczą przez Ciebie, taką im przykrość
                                                sprawiasz. Dlaczego pokazujesz język? Brzydko, bardzo brzydko się zachowałeś:))
                                                • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:45
                                                  Pewnie, że idę do chłopaków, pobawimy się w wojnę albo w Zorro
                                                  i będzie fajnie, bez szlochów i ryków. Z babami to nie da się wytrzymać ;-)
                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:21
                                    To ona zaczęła ! Ona jest uparta jędza i ciągle ryczy !
                                    Nie będę się z nią przyjaźnił !!!

Witaj dziewczynko Malinko :-)
                                    • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:23
                                      naprawdę ? :-(
                                      • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:26
                                        Idź do Piotrusia niech Cię pocieszy ;-)
                                        • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:28
                                          Sama się pocieszę !
                                          Nie potrzebuję ani Piotrusia, ani Ciebie , ani nikogo innego!
                                          • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:29
                                            ooo, Piotruś pewnie też się juz poznał na Tobie ;-)
                                            • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:32
                                              Aaaaaaaa, zaraz go utopię w tej wodzie, co ją pani przyniosła do farbek dla
                                              dzieci !

Nie cierpie Cię ! Jak mogłam tak długo bawić się z Tobą i nie wiedzieć, co z
                                              Ciebie za zielę ??
                                              • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:35
                                                Tak to jest jak się zaczyna zadawać z dziewczynami.... . Same kłopoty, chyba
                                                nigdy się z żadną nie ożenię ;-)
                                                • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:37
                                                  No i całe szczęście, przynajmniej nikogo nie skrzywdzisz...:-(
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:56
                                                    Będziesz mnie prosić jeszcze ale nic z tego !
                                                    Będę miał super auto, dom i dużo pieniędzy,
                                                    ale z Tobą przenigdy się nie ożenię beksalalo ;-)

Nikt w ogóle nie będzie chciał takiej żony !
                                                  • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 02.03.04, 08:34
                                                    A ja jak dorosnę, to nawet nie spojrzę w stronę żadnego mężczyzny!
                                                    Zostanę siostrą zakonną - misjonarką!
                                                    Wyjadę do Somalii i będę tam pomagać biednym i głodnym murzyniątkom!

Nawet mi się nie śni, żeby w przyszłości wychodzić za mąż !!!
                                    • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:27
                                      Hetakusie, może Mandarynką zaczęła, ale Ty skończysz. Natychmiast przeproś
                                      koleżankę! Czasem tak ładnie potraficie się bawić, a dziś nie wiem co w Was
                                      wstąpiło:)
                                      • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:31
                                        Mam ochotę na psikusy dzisiaj ;-)
                                        Ciebie będę ciągnął za włosy i wrzucę Ci muchę do zupy ;-)
                                        • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:37
                                          Dzieci!!!!
                                          Co dziś się tu wyrabia, nigdy nie dochodziło między wami do takich awantur! Co
                                          w was wstąpiło! Niestety, nie daję sobie rady, muszę Was zabrać do Pani
                                          dyrektor!
                                          • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:40
                                            Ty wstrętna skarżypyto ;-)
                                          • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:40
                                            prosze mi tu dzieci nie przyprowadzać, bo dyskutuję na forum
                                            • mandaryn_ka Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:42
                                              ha, ha, ha
                                              Pani dyrektor to jednak równa babka ! :-)
                                              • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:47
                                                wcale nie taka równa, mam swoje wypukłości i wklęsłości:)
                                              • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:47
                                                ha, ha jeszcze zależy na jakim jest forum ;-)
                                                • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:51
                                                  halo, to ja,zdjęłam te czapke niewidkę(gorąco w niej jak cholera) i juz widać
                                                  że jestem na FR
                                              • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:49
                                                Dobrze, więc zaraz cała grupa za karę przez wasze bijatyki idzie do łóżeczek:)
                                                Natychmiast marsz i nie mazać się! Wyłączamy fonię na 2 godziny!
                                                • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:52
                                                  nigdy !!!
                                                  starszaki nie leżakują !!!
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 13:59
                                                    Ale kiedy za bardzo brykają to ZAWSZE leżakują w tym przedszkolu. Tak jest i
                                                    zasad nie zmienimy. A tatuś Hetakusa dowie się jeszcze dziś jak to syn sobie tu
                                                    poczynał:))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:00
                                                    nie pyskować mi tu ! dobrzeze wasze mamuśki już poprzychodziły, wynocha do
                                                    domu...no, nareszcie spokój i można poflirtować wirtualnie !!!
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:02
                                                    Tatuś niech zostanie!!!!!!
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:02
                                                    Pani dyrektor!!! Nie poznaję Pani! Takie słowa przy maluchach???
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:05
                                                    nie poznajesz? tak mi sie uroda poprawiła:))))
                                                  • meg25 Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:16
                                                    Jejciu! Co tu się wyprawia! Chyba musi tu wkroczyć jakaś zrównoważona, spokojna
                                                    i odpowiedzialna osoba! Oto jestem!;)))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:20
                                                    no tak, tego się obawiałam, już mnie chca wygryźc z mojego stanowiska!!!!
                                                    dzieci, na barykady i bronić swojej najukochańczej pani dyrektor !
                                                  • meg25 Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:25
                                                    Skoro pani dyrektor zamiast dziećmi woli zajmować się tatusiami...;))
                                                    (ja bym też wolała, ale tego nikt nie wie;)))
                                                    Muszę natychmiast przejąć obowiązki, proszę mi oddać klucze od kuchni i
                                                    karuzeli!:)))
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:28
                                                    Meg, uważaj, ona gotowa rzucić w Ciebie kluczami, jej naprawdę dzisiaj coś
                                                    jest:)
                                                    Dzieciaki na szczęście posnęły zmęczone:)))
                                                  • meg25 Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:31
                                                    Już sobie z nią poradziłam! Zamknęłam ją w schowku na szczotki!
                                                    A dzieciaki śpią jak susły! Jaka cisza...

Witaj Malinko!:)))
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:37
                                                    Furia ją tam ogarnia, słyszysz jak wali wiadrami?:)))
                                                    Strasznie trudny dzień mieliśmy w przedszkolu, coś ostatnio nie radzę sobie z
                                                    tą rozwrzeszczaną bandą. Niech już przyjdzie ta wiosna to pobrykają na boisku i
                                                    rozładują energię:))))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:42
                                                    o laboga, laboga, doloż ty moja, staraj sie człowieku i tak wywiozą cię na
                                                    taczkach! ale poczekajcie, jutro zawitam z kontrolą z kuratorium ! :)))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:51
                                                    przepędzimy Cię stara purchawo i zrobimy samorządne przedszkole ;-)
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:54
                                                    Hetakusku! waż słowa, toż to Pani dyrektor! Jutro Pan kurator się nią zajmie i
                                                    nie będziemy musieli znosić jej tyranii. Bylebyś był bardziej usłuchanym
                                                    chłopczykiem:)))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:57
                                                    Nie potrafię bardziej, w moim postępowaniu przejawia się mój zdecydowany i
                                                    mocny charakter ;-)
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:52
                                                    właśnie zdążyłam poinformować kuratorium jak to się Pani przy dzieciach
                                                    wyraża:))) Pan kurator był wstrząśnięty i chce Pania bliżej poznać:)
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: Mandarynko, Hetakusie!!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:56
                                                    i będzie mna wstrząsał??? to już lecę :))))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:58
                                                    na śmietnik historii ;-)
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 15:04
                                                    No właśnie, leć Pani dyrektor, leć:) Co kurator z Panią zrobi to jest mi już
                                                    wszystko jedno:))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:38
                                                    ha, ha a ja wcale nie śpię, udawałem ;-)
                                                    witaj Meg !!!
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:45
                                                    No pięknie! Pięknie Hetakusie. Jak przypuszczałam to Ty jesteś tu prowodyrem
                                                    tych sprzeczek, Mandarynka miała rację, że ty zaczynasz te bójki:))) Nieładnie,
                                                    nieładnie postępujesz. I na dodatek oszukujesz, że śpisz. Już tu Meg zaraz
                                                    sobie z Tobą przeprowadzi zasadniczą rozmowę, bo jak widać na Panią dyrektor
                                                    nie mam co liczyć:)))))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:49
                                                    to tylko takie niewinne przedszkolne psikusy ;-)
                                                    a zasadniczych rozmów się nie boję !!!
                                                  • meg25 Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 15:00
                                                    Oj Hetakusie łobuziaku!:))
                                                    Lubię Cię nawet jak rozrabiasz jak pijany zając!:)))
                                                    :))))))))))))))
                                                  • hetacus Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 15:05
                                                    rozrabiam bo to jest "wesołe przedszkole" ;-)
                                                  • m_alina Re: Mandarynko, Hetakusie!!. 01.03.04, 14:23
                                                    Witaj Meg:) może Tobie uda się zaprowadzić tu porządek, bo dziś nawet nasza
                                                    Pani dyrektor jest jakaś dziwnie niegrzeczna. A taka wydawała się surowa:)))
    • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 14:41
      Witajcie wszyscy :)))) u mnie słoneczko (okularki mam od niego brazowe), choc
      snieg jeszcze jest :))))
      • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 14:43
        cześć troll- ejbusie z fotochromami ;-)
        • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 14:57
          Hetacusie nie jestem zadnym trollejbusem, jestem piekna, odnowiona biologicznie
          Trollinka:)
          • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:01
            a nieodnowione biologicznie trollinki nie są piękne ???
            ;-)
            • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:06
              oj Hetacusie, KAZDE Trollinki sa piekne :)))))) ale odnowione jeszcze
              piekniejsze, szczególnie po dzisiejszej gimnastyce korekcyjnej i weekendzie
              dietkowania :))))))))
              • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:17
                hmmm, my hetakusy to mamy inaczej ;-)
                najpiękniejsi jesteśmy po dobrej pizzy albo
                po dużej porcji spagetti ;-)

Ukłony dla pięknej Trollinki ślę :-)
                • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:24
                  No chyba, Hetacusie, ze po wegetarianskiej :))) po niektóre Trollinki mieska
                  nie jedza, ale spagetti wegetarianskie .... hmmmm... a Hetacusy same je
                  robia? ;)))) bo Trollinki to ostatnio same jogurciki wiec skromniutko :)))
                  • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:32
                    spagetti to rzeczywiście hetakusy robią osobiście,
                    pizze natomiast często osobiście zamawiają przez telefon ;-)

a tak zupełnie po wegetariańsku się odżywiać - to nie nudzi ?
                    • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 15:49
                      osobiscie mówisz hmmm... to juz brzmi smakowicie :) Trolllinki robia osobiscie
                      np. pyszne sałatki :))) Ach, wegetarianskie odzywianie Trollinek jest baardzo
                      zróznicowane, wynika to z naszej wrodzonej pomysłowosci :) Nawiasem mówiac
                      jedna nasza bardzo piekna przedstawicielka studiuje psychopedagogike
                      kraetywnosci, wiec pomysłow jej nie brakuje :) A jak tam Hetacusy z pomysłami
                      stoja?:)))
                      • hetacus Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 16:09
                        hmmmm, hetakusy są prostymi ludźmi i określenie
                        "psychopedagogika kreatywności" jest dla nich mocno tajemnicze ;-)
                        Jako prostego - aczkolwiek przystojnego ;-) - przedstawiciela
                        gatunku zajmuje mnie taka zwykła i banalna intensywna
                        nauka języka włoskiego ;-)
                        • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 16:32
                          Ach, Hekatusie, powiadasz, ze nalezysz do przystojnych przedstawicieli, nie
                          watpie, nie watpie, w koncu nie kazdy przedstawiciel potrafi osobiscie po pizze
                          zadzwonic :)
                          Wyjasniam mocno tajemnicze okreslenie- pscychopedagogika zajmuje sie
                          kształcenie dzieni wybitnie inteligentnych (jakowym byłam swego czasu ;))),
                          wartosciowaniem nowinek pedagogicznych, innowacyjnym podejsciem do nauczania,
                          organizowaniem szkolen... niestety jak narazie biedne zapracowane
                          przedstawicielki gatunku Trollinek zajmuja sie bardziej przyziemnymi
                          tłumaczonkami :)) A włoskiego to tylko Hetacusom zazdroszcza :))
    • harriet_makepeace Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 18:52
      pozdrowienia dla wszystkich - juz z domu - zajeta dzis harriet - ale jutro sie
      poprawie - obiecuje :)))))
      trzeba troche ponaciagac pracodawce ;))))))))))
      • troll16 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 19:00
        Pozdrówka Harrietko, i ja pracuję :(((((((
      • puszek007 Re: Tęsknota za wiosną.... 01.03.04, 20:59
        Pozdrowionka z domku ;-)))))))))))))
        Mmmmrraauuuuuu!!!!!
        Jutro powinienem być dłużej( mam nadzieję)
        Miłej nocki!!!
        Mmmrraauuu!!
      • jmx Re: Tęsknota za wiosną.... 02.03.04, 01:03

Ano tak to bywa... Jak się klacha rankami to trzeba procować wieczorami
        (w zastępstwie Samowolnego ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka