Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt...

22.12.10, 11:10
dla wszystkich romantycznych i nieromantycznych istotek, które zagubiły się w wirtualnym świecie i dla tych, które stąd zniknęły...
na pamiątkę dawnych czasów (...) ;)
Obserwuj wątek
    • jane-k-kos Re: Wesołych Świąt... 22.12.10, 22:20
      Zdrowych, rodzinnych i bardzo uroczystych! :))
      • facettt no bez jaj :) 22.12.10, 22:27
        jane-k-kos napisał:

> Zdrowych, rodzinnych i bardzo uroczystych! :))

a mialo byc (u Ciebie) bez megalomanii, mitologii i fantastyki.
        - a tylko realnie.
        Ty wiesz ile osob w tym czasie po pijaku zginie na osniezonych drogach ?
        • jane-k-kos Re: no bez jaj :) 22.12.10, 23:00
          Facettt, czy Ty aby na pewno przeczytałeś mojego posta? Czy może w okresie świątecznym pod wpływem wody mineralnej mylą Ci się litery? :)
          • facettt Re: no bez jaj :) 22.12.10, 23:44
            jane-k-kos napisał:

> Facettt, czy Ty aby na pewno przeczytałeś mojego posta?

- nie gdyz w przeciwienstwie do Ciebie (realisty) pograzam sie w mitologii
            wiec te ofiary swiateczne tylko mi sie snia :)))
            • jane-k-kos Re: no bez jaj :) 23.12.10, 00:05
              A może jednak pogrążasz się w oparach świątecznych napojów, np. mocno gazowanej wody mineralnej - i stąd Twoja rozkojarzona mitologia? :)
              • facettt PS. 23.12.10, 08:41
                jane-k-kos napisał:

> A może jednak pogrążasz się w oparach świątecznych napojów, np. mocno gazowanej wody mineralnej - i stąd Twoja rozkojarzona mitologia? :)

Do wczoraj dopiero trzezwialem, po poprzedniej sobocie
                (nie te lata, nie ta watroba)
                a picie zaczynam dopiero od dzisiaj (bo jutro mamy juz wolne) :)

PS. Na FM jedna-taka (myslaca inaczej), potrzebuje mysliciela:

"Szukam nietypowego mężczyzny, NIE intelektualisty ale MYŚLICIELA, mądrego ateisty ewent.agnostyka, z krytycznym podejściem do rzeczywistości, zastanawiającego się nad światem, skrajnego liberała czującego się źle w tym kraju bo innego niż 98% kretynów myślących i robiących to co ''wszyscy''."

Sadze, ze spelniasz kryteria, wiec Cie jej zareklamowalem, bo co bede sobie cialu i duszy radosci zalowal :)
                • Gość: ciekawska Witaj Pinokio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 12:35
                  Do wczoraj dopiero trzezwialem, po poprzedniej sobocie
                  > (nie te lata, nie ta watroba)

Po skladni widac, zes trzezwial:D Ale tak zapytam z czystej ciekawosci: to jak ty mogles wykonywac swoja prace? Ty, cialo, ze tak je okresle, pedagogiczne? Hmm...

> Sadze, ze spelniasz kryteria, wiec Cie jej zareklamowalem, bo co bede sobie cia
                  > lu i duszy radosci zalowal :)

Dlaczego "sobie"? Pytam, bo zastanawia mnie konstrukcja zdania - wynika z niej, że sobie to jest cialo i dusza:D
                  • facettt Witaj Mamelio 25.12.10, 16:50
                    Gość portalu: ciekawska napisał(a):

> Po skladni widac, zes trzezwial:D Ale tak zapytam z czystej ciekawosci: to jak
                    > ty mogles wykonywac swoja prace? Ty, cialo, ze tak je okresle, pedagogiczne? Hm
                    > m...
                    >
                    - No wiesz moja robota - to czysta rutyna, wiec nawet jak kompletnie nie kojarze,
                    co mowie - to jakos to leci.

> > Sadze, ze spelniasz kryteria, wiec Cie jej zareklamowalem, bo co bede sob
                    > ie cialu i duszy radosci zalowal :)
                    >
                    > Dlaczego "sobie"? Pytam, bo zastanawia mnie konstrukcja zdania - wynika z niej,
                    > że sobie to jest cialo i dusza:D

No wprost przeciwnie - u mnie cialo rzadzi sie grzesznymi nawykami i np. lubi nacieszyc oko widokiem skapo odzianych Panienek Pracujacych siedzacych na wystawach na Antonius Str.

Natomiast dusze mam dobra i szlachetna i przeznaczona do wyzszych celow,
                    wiec nigdy by cialu na jakies bezposrednie bezecenstwa nie pozwolila.

A gdy dusza cieszy sie razem z cialem np. w procesie parowania
                    - to dopiero wtedy radosc jest pelna.
    • facettt Buenas Noches 22.12.10, 23:44
      spij i snij :)
    • rycerz.krola.artura Re: Wesołych Świąt... 27.12.10, 12:20
      Ewidentnie jestem z tych, którzy stąd zniknęli;)
      Trochę późno na życzenia świąteczne, więc składam życzenia Wesołego PoŚwiątecznego:D

-> @
      • gocha033 Re: Wesołych Świąt... 27.12.10, 13:30
        rycerz.krola.artura napisał:

> Ewidentnie jestem z tych, którzy stąd zniknęli;)
        > Trochę późno na życzenia świąteczne, więc składam życzenia Wesołego PoŚwiąteczn
        > ego:D

rycerz nie znicka po angielsku - rycerz staje do boju, a conajmniej wychodzi trzaskajac drzwiami :)
        • khinga Re: Wesołych Świąt... 28.12.10, 12:42
          gocha033 napisała:

> rycerz nie znicka po angielsku - rycerz staje do boju, a conajmniej wychodzi t
          > rzaskajac drzwiami :)

.. poruszając..zbroją:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka