Dodaj do ulubionych

jaaaaaaaaa wieeeeemm

11.05.04, 09:39
zakochałem sie kiedy razem rozkładalismy mapy na łaczce i wtedy powiało-
czyli rozpoczyna sie wtedy kiedy zacznie wiac
Obserwuj wątek
    • koaa Re: miało byc to w watku 11.05.04, 09:40
      kiedy rozpoczyna sie prawdziwa miłosc:)
      • troll16 miłosc??? :)))) 11.05.04, 09:43
        a ja nie wiem czy jestem zakochana czy zadurzona, ale wiem, ze jestem w siódmym
        niebie....
        • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:51
          A może i mie jest coś, bo jak widzę Panią Derektor to mi sie tak chce mitłą
          machać jak bym chciał dodatkową premię dostać choc to nie możliwe ..
          • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 09:54
            a ja od koze 2-3 tygodni czuje, ze wszystko jest mozliwe :))) i ciagle mam
            rogalik na buzi :))
            • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:58
              takie z masełkiem........mniam
              • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:01
                a do tego kawka :)) ech, jeszcze by sie jeszcze cudotwórcza Meg przydała z
                jakims pysznym ciastem, chyba, ze Pan Wozny cos upiec smacznego umie? :)))
                • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:07
                  a ja potrafię przypiec kiszkę kaszaną z cebulka i świeży chlebek zresztą jak co
                  dzień bo na to mie tylko stać..
                  • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:11
                    za kiszke dziekuje - jestem wegetarianka :) ale chlebek z miła checia :))
                    chociaz i tak wolałabym chyba cos słodkiego :)))
                    • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:15
                      a co mi tam, chowałem dla Pani Derektor ale sie dziś nie pokazała w pacy to
                      mogę Ci dać porcyjkę tortu czekoladowego i eklerkę ..smacznego
                      • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:25
                        o jejku :)) ale pysznosci :)) zostawie dla pani dyrektor kawałeczek, ale ten
                        najmniejszy :)
                        • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:40
                          Dobre serduszko masz, gdyby Pani Derektor takie miała to bym nie musiał po
                          godzinach zbierać złom na ciateczka..
                          • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:47
                            pewnie, jestem dobroserduszkowa Trollinka :))
                            • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:59
                              a czy mogła byś mi jeszcze powiedzieć co jadają wegetrolinki ..
                              • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 11:26
                                sa najpiekniejszymi stworzeniami na swiecie :)) ntak mi przynajmniej napisano
                                własnie w smsie :))
                                • Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:36
                                  tylko aby przy takim jedzeniu nie zmieniło sie szkieletora ..
                              • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 11:27
                                jogurciki i warzywka :)
        • koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:00
          ale tez wczesniej zawiało?
          • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:02
            Masz racje Koaa, zawiało mnie na spacerze w Lazienkach :)))
            • koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:08
              trzeba uwazac:)))))) nie ma to jak powieje - trafi i nie ma siły-lezysz:)
              Podobno to wiatr miłosci i dopada na wiosne- mnie dopadł w tamtym roku pod
              koniec maja chyba:)
              PS
              Ale dlo stadniny kiedys razem wpadniemy czy masz juz szlaban?
              • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:13
                no własnie ja juz sie chyba zaraziłam ;))) mnie dopadł bardzo, bardzo niedawno,
                az sie sama dziwie, ze akutat mnie to spotkało :))

Ps. ja do stadniny moge, ale po zapewne jakos po tajniacku ubrana- zeby nikt
                nie poznał ;)) a Ty nie masz szlabanu? :)))
                • koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:26
                  hehehe to raczej ja jestem zazdrosnikiem:) choc staram sie zmienic naprawde:)
                  • koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:27
                    A jak go poznałas?
                    • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:29
                      zawiła historia- musiałam napisac rozprawke z filozofii i on mi dostarczył
                      ksiazki w zastepstwie mojej kuzynki, która pracuje z nim w jednym miejscu :))
                      to tak bardzo w skrócie :))
                      • harriet_makepeace Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 12:23
                        widze ze kolezanka nie traci czasu ;))))))))))) bardzo slusznie :)
                        tak trzymac trolinko :)
                        • troll16 Re: miłosc??? :)))) 12.05.04, 09:07
                          :))) nareszcie jestes Harriet :)))
                  • troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:28
                    praca nad soba to podstawa :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka