koaa 11.05.04, 09:39 zakochałem sie kiedy razem rozkładalismy mapy na łaczce i wtedy powiało- czyli rozpoczyna sie wtedy kiedy zacznie wiac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: miało byc to w watku 11.05.04, 09:40 kiedy rozpoczyna sie prawdziwa miłosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 miłosc??? :)))) 11.05.04, 09:43 a ja nie wiem czy jestem zakochana czy zadurzona, ale wiem, ze jestem w siódmym niebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:51 A może i mie jest coś, bo jak widzę Panią Derektor to mi sie tak chce mitłą machać jak bym chciał dodatkową premię dostać choc to nie możliwe .. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 09:54 a ja od koze 2-3 tygodni czuje, ze wszystko jest mozliwe :))) i ciagle mam rogalik na buzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:58 takie z masełkiem........mniam Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:01 a do tego kawka :)) ech, jeszcze by sie jeszcze cudotwórcza Meg przydała z jakims pysznym ciastem, chyba, ze Pan Wozny cos upiec smacznego umie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:07 a ja potrafię przypiec kiszkę kaszaną z cebulka i świeży chlebek zresztą jak co dzień bo na to mie tylko stać.. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:11 za kiszke dziekuje - jestem wegetarianka :) ale chlebek z miła checia :)) chociaz i tak wolałabym chyba cos słodkiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:15 a co mi tam, chowałem dla Pani Derektor ale sie dziś nie pokazała w pacy to mogę Ci dać porcyjkę tortu czekoladowego i eklerkę ..smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:25 o jejku :)) ale pysznosci :)) zostawie dla pani dyrektor kawałeczek, ale ten najmniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:40 Dobre serduszko masz, gdyby Pani Derektor takie miała to bym nie musiał po godzinach zbierać złom na ciateczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:47 pewnie, jestem dobroserduszkowa Trollinka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:59 a czy mogła byś mi jeszcze powiedzieć co jadają wegetrolinki .. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 11:26 sa najpiekniejszymi stworzeniami na swiecie :)) ntak mi przynajmniej napisano własnie w smsie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: miłosc??? :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:36 tylko aby przy takim jedzeniu nie zmieniło sie szkieletora .. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:02 Masz racje Koaa, zawiało mnie na spacerze w Lazienkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:08 trzeba uwazac:)))))) nie ma to jak powieje - trafi i nie ma siły-lezysz:) Podobno to wiatr miłosci i dopada na wiosne- mnie dopadł w tamtym roku pod koniec maja chyba:) PS Ale dlo stadniny kiedys razem wpadniemy czy masz juz szlaban? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:13 no własnie ja juz sie chyba zaraziłam ;))) mnie dopadł bardzo, bardzo niedawno, az sie sama dziwie, ze akutat mnie to spotkało :)) Ps. ja do stadniny moge, ale po zapewne jakos po tajniacku ubrana- zeby nikt nie poznał ;)) a Ty nie masz szlabanu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:26 hehehe to raczej ja jestem zazdrosnikiem:) choc staram sie zmienic naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 10:29 zawiła historia- musiałam napisac rozprawke z filozofii i on mi dostarczył ksiazki w zastepstwie mojej kuzynki, która pracuje z nim w jednym miejscu :)) to tak bardzo w skrócie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: miłosc??? :)))) 11.05.04, 12:23 widze ze kolezanka nie traci czasu ;))))))))))) bardzo slusznie :) tak trzymac trolinko :) Odpowiedz Link Zgłoś