18.06.11, 21:14
Szukam faceta 35-40 lat do pogadania a z czasem i do kochania ,Chciałabym poznać fajnego faceta,który nie bawi się kobieta i szuka kogoś na stałe,jeśli zostawisz kontakt to na pewno się odezwę..pozdrawiam wszystkich samotnych...
Obserwuj wątek
    • Gość: hość Re: samotna IP: *.siec.idealan.pl 20.06.11, 17:28
      A jesteś z ...
      • asiok32 Re: samotna 20.06.11, 20:42
        a jestem z Bydgoszczy...
        • Gość: hość Re: samotna IP: *.siec.idealan.pl 20.06.11, 21:18
          I szukasz kogoś z ...
          • asiok32 Re: samotna 20.06.11, 22:24
            ...mile widziane okolice województwa...chociaż prawdziwe uczucie nie zna granic...wiec ...może być np.z nad morza olbo z gór...
            • Gość: hość Re: samotna IP: *.siec.idealan.pl 20.06.11, 22:49
              Załóżmy, że znajomość rozwija się po Twojej myśli i że zechcesz związać się z facetem z nad morza lub z gór. Jak sobie wyobrażasz wspólne życie? Ty masz już ułożone życie w Bydgoszczy, a facet nad morzem lub w górach. Jak taki związek miałby funkcjonować?
              • istotazwenus Re: samotna 21.06.11, 07:44
                Gość portalu: hość napisał(a):

> Załóżmy, że znajomość rozwija się po Twojej myśli i że zechcesz związać się z f
                > acetem z nad morza lub z gór. Jak sobie wyobrażasz wspólne życie? Ty masz już u
                > łożone życie w Bydgoszczy, a facet nad morzem lub w górach. Jak taki związek mi
                > ałby funkcjonować?
                Własnie i to jest dobre pytanie na poczatek ...jak taki związek miałby funkcjonować?
                Ja jestem w "takim' zwiazku" na odległośc......i jedna rzecz jest najgorsza ...tęsknota a nie zawsze jest tak ze mozna byc razem......z róznych względów......także zanim się zacznie taki związek trzeba się zastanowic czego oczekujemy.......pomimo ze miłośc nie zna granic faktycznie...:)
              • asiok32 Re: samotna 21.06.11, 09:56
                Co prawda mieszkam w Bydgoszczy ale tak na prawde to nic poza praca jedni powiedzą ,że aż pracą... mnie tu nie trzyma ,nie jestem przyrosnieta do Bydgoszczy jeśli faktycznie byłby to facet mojego życia zrobilibyśmy wszystko żeby być ze soba no i zamieszkać razem, nie wiem kto więcej miał by do stracenia ...ja czy on... zmieniając miejsce zamieszkania ale jak to ktoś kiedys powiedzał wyjścia zawsze sa dwa... trzeba tylko wybrac to lepsze ,wiem że to nie jest łatwe ale nie można patrzeć tylko na siebie. Kiedyś przez takie myslenie ,że facet za daleko ,że praca ,że mieszkanie ,że to ,że tamto straciłam kogoś bezpowrotnie, wynajdowałam tylko przeszkody nie widziałm nic pozytywnego ,nie dopuszczałam myśli,że może się nam udać.Drugi raz nie zrobiłabym tego błędu dlatego uważam ,że dla chcącego nie ma nic trudnego ale trzeba chcieć...wiem że są różne sytuację,ale dopóki nie ma problemu nie ma co na siłe go rozwiązywać...
                • Gość: hość Re: samotna IP: 178.212.148.* 21.06.11, 18:10
                  Myślę, że gdybyś miała wpisane w wizytówkę chociaż parę podstawowych informacji o sobie (i zamieszczoną fotkę) łatwiej byłoby Ci dać się znaleźć facetowi, którego chcesz spotkać.
    • najlepszy_gumis Re: samotna 23.07.11, 06:11
      Witaj tez szukam kobiety na stale ale naprawde na stale jestem ze stargardu szcz nr tel 503905785 nr gg 2871827 czekam na odpowiedz i pozdrawiam mariusz080476@wp.pl
    • maly.jasio nie rozumiem 23.07.11, 15:31
      jak fajny facet moze nie bawic sie kobieta ?

przeciez kobieta to dla mezczyzny najlepsza zabawka.

a gdy chce cos na powaznie - to zakladam wlasna firme
      - gdyz wiem, ze mam na plecach urzad skarbowy.
    • Gość: samotny43 Re: samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 21:14
      szukam dyskretnej kobiety do milych spotkan...gwarantuje dyskrecje i higiene...reszta dowiesz sie przez mail pozdrawiam
      michal.araszkiewicz@uj.edu.pl
    • Gość: jacek Re: samotna IP: 83.238.159.* 05.12.11, 01:57
      jestem z okolicy Bydgoszczy,chcesz pogadać napisz.... GG9873896
    • Gość: nor Re: samotna IP: *.play-internet.pl 08.01.12, 06:31
      czesc jesli masz ochote popisac potem mnie poznac sam jestem ojcem wychowywujacy 3 letniego maluszka sami mieszkamy pracuje itp...samotnosc powoli doskwiera vogcik @ovi.com
      pozdrawiam n
    • Gość: sylwek Re: samotna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 21:25
      witaj ja szukam kogosna stałe mój nr to510474734
      • asiok32 Re: samotna 19.02.12, 13:29
        może gg?
    • Gość: oni samotni IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 22:01
      chyba jesteśmy tutaj
    • Gość: Andzej Re: samotna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.12, 13:25

Czesc mam na imię Andzej szukam kobiety na stałe moj numer telefonu proszę napisz 888039414
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka