Dodaj do ulubionych

Trondzik <lol2>

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.05.04, 16:42
co myslicie o kimś kto jest łądny ja bardzo fajny i fajnie sie ubiera a ma
trondzik :D poznałem takom osobe i mam mieszane uczucie do niej przez to
poradzcie :) może znacie jakieś leki to jej poradze :) piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Doktor Bielin Re: Trondzik <lol2> IP: *.ds.amg.gda.pl 14.05.04, 16:51
      Jeśli jest w dużym nasileniu powinna ta osoba zgłosić się do lekarza
      drematologa celem dobrania leków.Trądzik może mieć także podłoże hormonalne co
      też należy skonsultować.W innnym przypadku wystarczą proste środki higienicze:
      Mycie twarzy wodą mineralną lub przegotowaną , żele bakteriobójcze, w razie
      zaostrzeń skuteczny jest także preparat erytromycyny (np .Davercin), miejscowo
      stosowany, lecz musi być przepisany przez lekarza. Pozdrawiam i owocnej kuracji
    • Gość: xx Re: Trondzik <lol2> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:41
      Lepiej jej tego nie mów może się wkurzyć, że zwracasz uwagę na jej trądzik niż
      bardziej na nią ogólnie. Ale to jest tylko moje zdanie, sama mam trądzik więc
      rozumiem ją jakby się poczuła w takiej sytuacji.
    • Gość: kara Re: Trondzik <lol2> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:50
      trzeba isc z tym do lekarza albo do apteki oni napewno ci poradza tylko to jest
      trudne do usuniecia trzeba sie z tym meczyc mialam juz taki przypadek musisz
      isc do apteki
      • Gość: mmm Re: Trondzik <lol2> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 20:21
        nic jej nie doradzaj jak będziesz z nia idz do apteki i spytaj sie o preparat
        na trądzik,np ile kosztuje. po wyjsciu powiedz ze musisz sobie kupic.To moze ją
        nprowadzi ze trzeba z tym coś zobić
    • Gość: dziwne Re: Trondzik <lol2> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:08
      Baks i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=12656363 to chyba te same
      osoby
    • Gość: Azru Re: Trondzik <lol2> IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 14.05.04, 21:13
      nie, to nie te same osoby, tylko ten sam isp. Ktory do tego jest ogolnopolski,
      wiec obie te osoby moga mieszkac na dwoch roznych koncach kraju. To tak gwoli
      wyjasnienia. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka