Dodaj do ulubionych

Minie to ???????????

10.03.02, 11:09
-:)
Obserwuj wątek
    • malkotent panta rei 10.03.02, 11:11
      hej
      • Gość: iza_1 Re: panta rei IP: *.chello.pl 10.03.02, 11:46
        a czemu chcesz zeby minelo?:(((
        ten stan trzeba pielegnowac i modlic sie zeby nie minal :))))
    • kasia-s Re: Minie to ??????????? 10.03.02, 12:31
      niestety wszystko mija na tym świecie
      • quickly Nieprawda kasiu-s? 10.03.02, 12:39
        Moje uczucia do Ciebie nigdy nie mina!
        One sa trwalsze od granitu, ktore szarpia fale oceanu, ale trzeba milionow lat
        zeby bezlitosna smierc zadana przez fale wciagnela je w ocean zapomnienia.

buziaczki i pozdrowienia. Jak sie dzisiaj czujesz? U Ciebie poludnie, a ja
        wlasnie wybieram sie do lozka. Tak jak obiecalem, caly dzien myslalem o Tobie.
        Mam nadzieje, ze jutro sie spotkamy.

Pa promyczku, zycze Ci slonecznego popoludnia.
        • Gość: lexus Re: Nieprawda quickly IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.02, 14:42
          Daj sobie spokoj z tym "romantycznym" pisaniem bo czytanie tego przyprawia o
          mdlosci.Juz lepiej podejmuj "narcystyczne " watki na temat " walenia " ,wina
          jakie piles albo ile kilogramow podniosles (z kolega ).To bezpieczniejsze i
          nie musisz transportowac tak duzych ilosci granitu nad ocean by ten dopuszczal
          sie poetyckiego mordu na martwym przeciez kamieniu.Koszmar,panie
          australijczyk....
        • kasia-s Re: quickly 10.03.02, 18:35
          No widzisz i dostało Ci się od lexusa, romantyzm nie popłaca. ;)
          • cortez Re: kasia-s 10.03.02, 21:50
            Nie mysle by to o czym i jak pisze ten Wasz egzotyczny gawedziarz mialo
            cokolwiek wspolnego z romantyzmem.Jego "granity" i wylazaca spoza nieporadnych
            zdan pochwala smierci to cmentarna atmosfera.Nie,to chyba nie o to chodzi w
            romantycznych uniesieniach gdzie jest miejsce wylacznie dla piekna,radosci i
            milosci.Wyobraz sobie ze Quickly powiada tak: ....calujac ze smiertelna powaga
            twe granitowe piersi otoczone oceanem......Zartuje oczywiscie co nie znaczy ze
            nie ma koneserow tego typu tworczosci.
            Pozdrawiam
            • kasia-s Re: cortez 10.03.02, 23:24
              Jak możesz tak obdzierac mnie ze złudzeń, a ja się tak łudziłam ;)
              (panie pedagogu)
              też Cię pozdrawiam
              • cortez Re:kasia-s 10.03.02, 23:43
                nie mysle bym Cie obdzieral z czegokolwiek,jestes na to za sprytna i na swoj
                sposob madra.Martwi mnie jednak ze z braku argumentow siegasz jak Twoi
                przyjaciela po zabawne "pedagogu czy psychiatra".Moze rzeczywiscie
                quickly's "romantyzm " jest wystarczajacy.Pozdrawiam.
                • quickly dla Corteza 11.03.02, 00:14
                  Sarkazm to cecha ludzi, ktorzy z reguly sa nie kochani, a zarazem nie potrafia
                  kochac.

Cortez, a co tam sie bedziesz duzo szczypac!
                  Troche odwagi i pracowitosci.

Napisz cos od siebie - bedzie gorzej lub lepiej, ale zawsze.
                  Granit mozesz zamienic na bazalt, albo inny piaskowiec, smierc w lunapark,
                  dodac "wesolosc spojrzenia twoich zakochanych oczu" i Cortez od razu bedzie
                  wesolo.

Wiec do dziela przyjacielu!!!
                  Niecierpliwie czekamy.
                  • cortez Re: dla Quickly 11.03.02, 03:31
                    Ciesze sie ze z humorem podchodzisz do moich istotnie sarkastycznych
                    uwag.Szkoda tylko ze temat Twoich westchnien "przejechal" sie po mnie.Tak czy
                    inaczej baw sie dobrze.Pozdrawiam
                • kasia-s Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 00:35
                  Cortez, nie jesteś miły ani grzeczny (na swój sposób mądra itd), i nie ja Ci
                  dawłam placet, abyś mnie pouczał na czym polega romantyzm czy poezja, jeżeli na
                  własne życzenie próbujesz mnie edukować, to się nie dziw, że w odpowiedzi nie
                  używam rzeczowych argumentów.
                  Mimo wszystko pozdrawiam, z nadzieją na przyjemniejszą wymiane zdań w
                  przyszłości.
                  • cortez Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 03:28
                    Ksiezniczka zle spala ? To jest forum a wiec miejsce gdzie wyraza sie
                    opinie.Ni osmielilbym sie pouczac takiego "asa" rzeczowej konwersacji jakim
                    jestes,nie ten poziom ,nie ten jezyk i nie ten temat.Wyrazilas swoja
                    opinie ,znasz moje zdanie i mysle ze to wystarczy.Pozdrawiam.
                    • kasia-s Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 08:47
                      Opinie, zgadza się, a nie wycieczki ad personam.
    • Gość: Yennefer Re: Minie to ??????????? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 20:15
      .....oby nigdy nie mineło,oby zawsze bez względu na ilość rozczarowań móc
      kochać.......przynajmniej ja chciałabym.......
      • cortez Re: Minie to ??????????? Yennefer 10.03.02, 21:58
        ... a byc kochana ? Lepiej brzmi, kochac i byc kochana; czego Ci zycze ....
        a Twoja poprzednia wypowiedz "rozsadza" autentyczny romantyzm....
        • Gość: samanta Re: Minie to ??????????? Yennefer IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:34
          "wszystko mija nawet najdluzsza zmija" Pozdrawiam
          • cortez Re:quickly 11.03.02, 03:59
            Wlasnie ogladam "Quickly down under " -mysle ze widziales ten film
            • Gość: Cortez Re:sprostowanie zartu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 05:28
              Zartowalem, to nie Ty w filmie ale "Quigley down under " mam ndzieje ze i to
              zostanie mi wybaczone.
    • za_kochany Re: Minie to ??????????? 17.03.02, 09:30
      zaczyna mijać :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka