stalgia 18.03.02, 16:22 Jestem pewna, zawsze razem, różne osobowości - chęć porozumienia, pewność wiecznego kochania, 100% zaufanie.Czy się mylę? Czy jest dzisiaj możliwa miłość doskonała? Wierzę, że tak...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: miłość doskonała? IP: *.aktivist.pl 18.03.02, 16:33 To ja Cię szybko wyprowadzę z błędu. Nie istnieje, jest nie możliwa. Lepiej skończ czytać te bajki i ksiązki o królewiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: miłość doskonała? IP: 192.168.3.* 18.03.02, 16:56 A WLASNIE ZE ISTNIEJE,chcesz byc z tym kims, chcesz czuc jejzapach,czuc jej cialo, chcesz niesc jej pomoc, byc przy niej w ciezkich chwilach aby mogla na ciebie zawsze liczyc, jest istnieje taka milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: miłość doskonała? IP: 195.116.222.* 18.03.02, 17:04 Ale chyba koleżance nie chodziło o jednostronne uczucie.. Bo jednostronnie to wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolsh Re: miłość doskonała? IP: *.tx.pl 18.03.02, 19:02 www.kobietologia.pl dla tych co wierza w ksiezniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: miłość doskonała? 19.03.02, 07:39 istnieje, ale wymaga wysiłku z obu stron, a jest to trudne, bo człowiek z natury lubi sie buntować. czasem może się okazać po kilku latach, że tylko Ci się wydawało, że to jest wieczne uczucie, bo przestaniecie się starać i wszystko spowszednieje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks? Re: miłość doskonała? tiaaaaa, 19.03.02, 07:51 w telenowelach brazylijskich !-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: miłość doskonała? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:49 miłość doskonała....?.... można skomentować ją tak, jak niektórzy powyżej (pozdrawiam), ale ja uważam, ze jednak warto dążyć do doskonałości sęk w tym, żeby znaleźć kogoś, kto będzie miał podobne dążenia (potrzeby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: miłość doskonała? IP: 212.244.106.* 19.03.02, 09:39 Jeśli będziecie szukać miłości doskonałej przegapicie tę prawdziwą. Bo jeśli w miłości nie ma momentów niepewności, wspólnej walki z przeciwanościami czy umiejętności naprawienia nieporozumień, to cóż to tak naprawdę jest za miłość. O miłość trzeba walczyć każdego dnia a najciężej wtedy, kiedy wydaje się być idealnie. Bo ideały sprawiają, że szybko się do nich przyzwyczajasz, przestajesz się starać i przestajesz je doceniać. pozdrawiam laelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: miłość doskonała? IP: 192.168.3.* 19.03.02, 09:45 I o to chodzi o to chodzi buzka:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: miłość doskonała? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:51 Gość portalu: laelia napisał(a): > > O miłość trzeba walczyć każdego dnia o to mi właśnie chodzi, gdy piszę, że trzeba dążyć do doskonałości pozdrawiam marika Odpowiedz Link Zgłoś