Dodaj do ulubionych

Szukam sponsora Wrocław

05.12.12, 01:08
Szukam Pana, który mógłby wspomóc Mnie finansowo, w zamian za miłe spędzenie czasu(pieszczoty, sex oralny,masaż). Jeżeli chodzi o Mnie, jestem 19letnią studentką obecnie mieszkającą we Wrocławiu. Szczupła i myślę, że atrakcyjna ;). Nie jestem profesjonalistką, takie ogłoszenie umieszczam po raz pierwszy, więc oczekuje pełnej dyskrecji, którą sama mogę zagwarantować. Jeżeli jesteś zainteresowany Moim ogłoszeniem, napisz, wtedy dowiesz się więcej ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.doplaty.gov.pl 17.12.12, 13:36
      Hej. Jestem zainteresowany. Mam 32 lata, jestem z Wrocławia. Jestem przystojnym blondynem. Oferuje stawke za spotkania 4000 za miesiac. Poprosze o twoje zdjęcie i nr tel na emaila.Krzysiek_prawnik@o2.pl
      • facettt ciekawosta... 17.01.13, 09:40
        miast spytac ile dziewcze jako minimum oczekuje - to ty od razu stawke podbijasz....

eehhh... ludzie na robieniu Interesow sie nie znaja...
        • facettt i... 17.01.13, 09:42
          i ... pomine juz skromnie fakt, ze wykorzystujesz pieniadze podatnikow piszac z gov.pl
          - do celow prywatnych.
        • brightpoint Re: ciekawosta... 02.03.14, 22:49
          Proponują zawrotne kwoty naiwnym dziewczynom a potem jak przychodzi koniec miesiąca to kolo znika. Masa jest takich ogłoszeń, nawet 10000zł proponują. Naiwne kobitki się na to łapią a potem dziewczyna widzi kasę jak świnia niebo.
    • Gość: Paweł Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.umwd.pl 18.12.12, 07:45
      Cześć, jestem zainteresowany spotkaniem. Napisz więcej info. Odpowiedź prześlij na maila: paweldezet@interia.pl
    • Gość: Max Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.man.tk-internet.pl 17.01.13, 09:26
      Hej zainteresowalo mnie twoje ogłoszenie,dodam iż pierwszy raz odpowiadam na taki anons i chcę wejsc w taki układ.Mam 23 lata wysoki szatyn,wysportowana sylwetka.Kiedy i gdzie mozemy się umówić i jakie są twoje oczekiwania finansowe?? odezwij sie na meila karlito198@o2.pl a wyślę ci swoje zdjecia i czywiście jak zechcesz umówimy się na spotkanie
      • Gość: misia Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.13, 23:13
        hej. Potrzebuje mieszkania na start w życiu i dobrej rozrywki. Mam Teraz 17 lat ale w styczniu będę starsza. Moja 18 będzie 19 stycznia. Kasy też mi potrzeba
        • Gość: Klaudia Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.29.164.204.threembb.co.uk 15.04.14, 19:14
          Czesc jestem Klaudia I mieszkam w UK. Potrzebujesz pieniedzy? Moge Ci zaoferowac 20tysiecy w krotki czas I nie jest to zadna agencja towarzyska ani nic zwiazanego z seksem. Prowadze maly biznes ,jezeli jestes zainteresowana I chcesz szybko zarobic ladna kase daj znac a wszystko Ci wytlumacze podczas rozmowy telefonicznej :) dzieki I pozdrawiam. Klaudia
          • fetyhe1983 Re: Szukam sponsora Wrocław 14.05.14, 11:20
            Jestem zainteresowana oferta.
            Proszę o kontakt.
      • Gość: misia Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.13, 23:17
        mój numer tel. 730820423. Tylko sms!
    • Gość: manfred Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.superkabel.de 01.02.13, 21:58
      witaj.chcialbym cie zasponsorowac,place 1200 za spotkanie,jestes zainteresowana to odpisz
    • Gość: bahamaz Re: Szukam sponsora Wrocław IP: 78.8.38.* 04.03.13, 10:09
      Witaj!

Chętnie Cię zasponsoruje, 4-5tys złotych/miesiąc. odezwij się, powiem Ci więcej.
      • Gość: majster Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.internetia.net.pl 29.04.13, 23:22
        jestem zainteresowany ogłoszeniem. Jesteś kobietą, czy facetem. Czekam na odp.
      • Gość: Aniołek Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.204.244.198.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.01.14, 08:48
        Witaj bahamaz je zeli dalej jeste s zainteresowany zapraszam na maila aniolek.1985@wp.pl
    • Gość: asdfgfh653 Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.13, 01:20
      asdfgfh652@hotmail.com - napiszesz na ten e-mIL, CHCIAŁBYM tobie coś zaproponować
    • Gość: Oliwier Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.centertel.pl 04.04.13, 09:52
      Witaj Joasiu
      A ja szukam dyskretnej kochanki i chętnie wspomogę finansowo.
      Napisz jakie warunki Cię interesują, czy masz miejsce gdzie możemy się spotykać lub podaj nr telefonu - zadzwonię, umówimy się na kawkę i ustalimy szczegóły.
    • Gość: marek Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.14, 09:17
      witaj , szukam chili odetchnienia od zycia codziennego jednym słowem mam wolna chwtę chce poszaleć , wcześniej tego nie robiłem chciałbym spędzic noc z Toba proszę o wysłanie twojego zdjęcia odeśle swoje kolejnośc nie jest ważna
      szukam kogoś na sobotę
    • Gość: Marcin Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.158.217.45.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.14, 17:00
      Witam. Ja jestem 35 letnim, żonatym facetem. Jestem zainteresowany spotkaniem, ale w plenerze. Nie mam lokum. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz i wyślij foto na cyvi@poczta.fm
      • Gość: Daniel z Niemiec Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 12:28
        Wpadłem niezłe tarapaty, bo zlekceważyłem kiedyś podpowiedzi wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza. Byłem u nich kilka razy we Wrocławiu ( podczas delegacji) po rady jak pokonać problemy w biznesie. Dodatkowo wywróżyli mi jak wyjdę na pewnym romansie... Zostałem przerobiony na perłowo... To co mi wywróżyli sprawdziło się co do przecinka... Głupio się czuję i jest mi wstyd, że tak nie uważałem na skutki... Daniel z Niemiec
    • Gość: Rysiek Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.14, 22:05
      Witaj Jestem zainteresowany , proszę podaj tel, zadzwonię porozmawiamy i umówimy się na spotkanie, Rysiek.
    • Gość: Rysiek Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.14, 23:44
      Witaj , jestem zainteresowany takimi spotkaniami, ja mam 42 lata jestem szczupły wysoki blondyn, prowadzę firme mogę ci dużo pomóc, proszę podaj tel. zadzwonię porozmawiamy i umówimy się na spotkanie, Rysiek. mój mail; merc1970@o2.pl
    • Gość: mateusz Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 12:57
      ogłoszenie jest aktualne ?
    • Gość: Mati Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.play-internet.pl 14.07.14, 08:30
      chetnie zasponsotuje mila ladna i zgrabniutka dziewczyne.
      prosze zglaszac sie kobietki na:
      mateuszxxx1988@wp.pl

oczekuje nie tylko seksu, ale i towarzystwa w wyjazdach biznesowych i na wakacje. mam 25 lat, 182 cm wzrostu i niestety jestem zonaty. szukam odskoczni od wrednej zony i troche zabawy. w zamian wszystko co ci sie zapragnie, w granicach rozsadku :)
    • Gość: Misiek Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.189.219.101.skyware.pl 07.08.14, 15:24
      No gdzie jak gdzie, ale ja laseczek to tu szukam:
      Tekst linka
      Bez chamstwa i na spokojnie
    • Gość: arci Re: Szukam sponsora Wrocław IP: 5.172.252.* 11.08.14, 22:31
      Część
      Jeżeli nadal szukasz pisz mam 32 lata
    • Gość: piekna.vagina Re: Szukam sponsora Wrocław IP: *.centertel.pl 30.11.14, 09:13
      Witaj.Zainteresowalo mnie Twoje ogloszenie.Mam na imie MALWINA Jestem transwestyta i fetyszysta.Moge Cię sponsorować w zamian za spotkania ze mna .Chce uprawiać z Toba seks ubrana jak kobieta w seksownej damskiej bieliźnie staniku pończochach szpilkach i chce kupować od ciebie Twoje noszone majteczki.Za spotkanie zaplace Ci 200zl za godzinę + 50zl za majteczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka