Gość: delusa IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:55 Gdybym mogla, to swiat bym zakrecila o cale obrocenie wstecz... A WY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peterli Re: Mysli swawolne 14.07.04, 22:08 moze i tez ale co by bylo z italia....? a ja bym obröcil i to o wiele wiecej....wiele wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 22:14 I co bys znalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 22:28 A Ty to ja i jestesmy kwadratem kola :) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 14.07.04, 22:54 hmmmm........i jak ma sie takie kolo obracac? wiesz moze deluso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 22:57 Kolo jest wesole... A moze w trakcie obrotu swiat zmienic i sie zazielenic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 14.07.04, 22:59 kolo jest juz chyba zielone jak swiat...zobacz jak wygladaja tylko drzewa....jeszcze troche i nagle beda spadac wszystkie liscie i znowu nadejdzie szarosc.....i kolo bedzie dalej sie obracac....a my? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 17:46 A my o wieczna wiosne bedziemy sie domagac. Czasem tylko zolc niespokojnej watroby zatrze przyjemna wizje. I tak bede krecic globusem mych mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 19.07.04, 21:17 i co bedziesz widziec jak znajdziesz juz swöj punkt tych mysli i zobaczysz ze wreszcie masz to miejsce do ktörego tak dazylas krecac globusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 22:43 Rozprostuje ramiona, wezme gleboki oddech i krzykne swiatu mocnym glosem: " Przechytrzylam Was i jest WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!" (Nie licz wykrzyknikow, pomnozylam je do n-tej :) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 19.07.04, 23:15 aaaa....to krzycz jak najmocniej, krzycz i niech inni ciebie slysza ale na calym swiecie....niech sie dziwia zkad tyle radosci i wiary w siebie......niech tocza siebie jak kamienie na szaniec.....niech, niech, niech......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 23:24 A Ty bedziesz tylko echem czy cicza cienia? Moze moim bezdechem? Nie ukrywaj Twej natury przewrotnej, zakrzyczmy razem: "SWIAT MA KONIEC, MY JESTESMY SWIATA ILORAZEM!!!!!!!" Piotrze Lee (przekabacilam Twoj nick), zaufaj mi chociaz raz, w te noc, ciepla i drogomleczna, ja diabelnie swawole, ale urodzilam sie pod dobra gwiazda. Zakrecam swiat, a gdy nam zawiruje przed oczami, trzymaj mnie mocno, nie pozwol spasc (grawitacji juz nie wierze). Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 19.07.04, 23:31 bella italia....grande machina.....ale swawolisz deluso....niezle....i o co ja mam na to powiedziec.....? zaufam tobie w te noc, noc nieznajoma i pelna niespotykanych gwiazd....jesli urodzilas sie pod taka gwiazda to kim jestes.....? lekka jak pyl, wolna jak podmuch wiatru nocnego? nie wiem.....ale jedyne co zostaje to noc....dluga niepoznana noc......czy mam ciebie mocno trzymac? bede jesli chcesz......smooth.... dobranoc deluso ciao bella..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 23:39 Nie mow mi dobranoc, gdy pierwsza gwiazda rozbiega sie na biezni wszechnocy. Widze jak drgaja Twoje kaciki ust w usmiechu figlarnym, w bezpiecznym pokoiku na drugim krancu swiata. No, daj sie poniesc tej komecie, to nic nie kosztuje, utrac wolnosc choc na chwile, zakrece Cie, zbalamuce, a kula ziemska i tak bedzie sie obracac. Przeciez mozemy zatrzymac czas, Peterli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 20.07.04, 20:59 czy to ty jestes ta kometa? czy mozemy zatrzymac czas na policzenie wszystkich gwiazd? tak usmiecham sie figlarnie....z lekkim kacikiem na ustach.... a widzialas same gwiazdy tej nocy, widzialas jak one blyszczy i swieca....moze tylko dla ciebie bella..... to krec sie woköl swiata, krec sie i obracal wolnym czasem.....a moze i zlapie ciebie jak mi sie uda......nie wiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Mysli swawolne 20.07.04, 22:07 jeszcze cos zapomnialem..... rozkrecasz swiat az do gwiazd czy tez dalej? dasz sie zlapac czy jestes chwilowa iskra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 27.07.04, 22:03 Wiem, ze od 3 miesiecy nie widziales Twojej gwiazdy, tej najjasniejszej Pani, co gra swiatlem wewnetrznym, nawet, gdy droga mleczna zgasnie. Ja tylko jestem ksiezyca obiciem, pol-zyciem, kometa zapomniana w annalach kronik. Ochronie Cie jak szlag gwiezdny-nieznany, dam Ci ramie mocne i policzek do do wyrzutow. :) Zawiedz mie na te meandry drog nieznanych, porzuc, gdy juz bezpiecznie wyladujesz, ja chce zablysnac i zgasnac i reszta to tylko polecenia KOpernika:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Mysli swawolne 27.07.04, 22:15 ...chyba juz Ją ujrzał...jesli trolle mi dobrze doniosły jest juz w Polsce...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 27.07.04, 22:26 <Juz nic nie wiem, Kameo, chyba sie w Tobie zakocham. Byloby to novum w moim wszechsweicie, ale moj widnokreg szeroki po Ren i po Oke. Zaloz mi chomonto i bede dla Ciebie dzikie bzy i koniczyne krasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Mysli swawolne 27.07.04, 22:54 ''Zniknęli z Lothlorien elfowie, Nie kwitną już elanory. Nie słychać głosów wśród drzew, Wśród potężnych gałęzi mallornów. Zniknęli z Lothlorien elfowie, Cisza zalegla krainę całą. Kwiaty niphredil nie rosną już na Cerin Amroth, Talany na Calen Gladen opustoszały. Zniknęli z Lothlorien elfowie, Odeszli na Zachód, ku morzu. I z Szarej Przystani wypływają, By wrócić z wygnania do domu. I tylko czasem, gdy wiatr zaszumi w Lori, Słychać jakby gwar i cichy dźwięk. To ocknęły się duchy, by zaśpiewać swą pieśń. A wiatr szumi wśród sędziwych drzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 27.07.04, 23:04 gdyby gwiazdy mialy opowiadac historie elfow, to pewnie by przybladly, nawet w Lori nie byloby miejsca na ziemski mezalians, ale Ty mi lasem badz i echem, rozkosza i grzechem i nie zapomnij, ze znikniemy kiedys na szarej przystani, zaplatane, zaplatani w bezmiar uscislen. I usta Ci podam bezmyslnie, do pocalunku, dreszczem przebiegle, przetkane karminem komorek, popiesc mnie, nareszcie, zapomnij o przegranej... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Mysli swawolne 28.07.04, 00:15 "Ach, nie mówcie już do mnie, czereśnie, uciszcie się, uciszcie, jaśminy, bo nie idzie przez ogród - Jedyny, bo jeszcze wcześnie. Nie kołysz się w miesiącu ty, różo, schyl twarz bladą, od onegdaj - bladszą. Ja nie usnę, moje oczy patrzą i czuwaniem nocnym się nie znużą Bez wygląda za bramę - i pyta: "Biała drogo, czy na koniu wronym niesiesz jeźdżca w pośpiechu szalonym? Czy już tętnią na moście kopyta?!" Dajcie chłodne gałazki, czereśnie, wejdź, miesiącu srebrzysty, na ganek, bo nie idzie jeszcze mój kochanek, bo jeszcze wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Mysli swawolne IP: *.27-151.libero.it 27.07.04, 22:20 Wiem, ze nie zasluzylam na lepsze traktowanie, ale oslodz mi tez przelot do bezgwiezdnej, malej planetki na Twym trakcie, jesli bedziesz nalegal, nawet przychyle sie do tej elipsy... Ja tylko marzylam o plynieciu w Twych ramionach jak zeszloroczny Prad Polnocny, jak sztukmistrz z Lublina, jak niestalosc na wagi szali... Ja tylko marzylam o plynieciu lajba w trzebia wody, szkwal na Mikolajkach :), zagubionej nucie w szantach... Mezczyzno granitowy, coz mi mozesz dac? Balalajke wokol ziemi, juz prawie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś