Gość: kowal twojego losu
IP: *.dip.t-dialin.net
21.01.13, 09:13
wpis bedzie krotszy niz osatnie do ciebie kierowane: jeszcze jeden artykul podobny do tego:
olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,13266180,Nauczycielka__Gimnazjum_to_pieklo_i_nikt_nie_reaguje.html#MT
a OBIECUJE CI JAK WSZYSCY sa mi swiadkami ( w niebie tez), ze napisze do redakcji, podam twoje personalia, niektore nicki, zyciorys, role na forum i twoj zyciowy problem, z ktorym sie obnosisz w postaci metafor. widze, ze wzielas przyklad z kolegi, ktory zdecydowal sie nie tworzyc podobnych historii, bo wie, czym to grozi. teraz w trosce o dzieci, czytam TWOJA ZAS---NA historie?! ty hipokrytko!!!!!!
armina, to byl twoj ostatni raz, jeszcze jeden podobny artykul A OBIECUJE, ze przysiade i w szczegolach opisze historie twojej internetowej wegetacji i uzaleznienia. zapamietaj sobie raz na zawsze: NIGDY nie bedziesz miec we mnie sprzymierzenca, gdyz wykorzystujesz innych ludzi i jestes chora. powinnas sie leczyc!!!!!!! i juz nie tylko na depresje!!!!!
z racji, ze wybralas drazliwy temat: dzieci- to pisze tu, na forum, ktorego nikt nie czyta, a nie bezposrednio pod artykulem z kopia do redakcji na wypadek, gdybys chciala wyciac. jestes zwykla....k, tak jak piszesz i nic nie zmieni sie dopoki ty nie zmienisz SWOJEGO zachowania!!!!!! lecz sie, bo jestes oblakana, twoje wpisy coraz czesciej o tym swiadcza!!!!
i nie pisz, ze zalezy ci na dzieciach, ze zalezy ci na kimkolwiek, bo wilekokrotnie dalas juz wyraz temu, jak daleko masz wszystkich zyjacych w de. liczy sie jedynie twoja psychopatyczna egzystencja, twoje nieszczescie, pasozycie! zainteresowalem sie dlaczego mnie poproszono o byt i iwsz co znalazlem? podejrzenia, ze gdzies tam jestem i rozmawiam z ekkim. czy ty wciaz nie rozumiesz dlaczego nikt nie dopuszcza cie do prywatnego zycia? ciebie trzeba leczyc, jestes niebezpieczna, nieobliczalna. gdybys poznala jego personalia, wcale nie jestem pewien, czy w amoku, afekcie w wyniku zapadania sie i rozstrzasania twoich uczuc nie zniszczylabys go w realu, by zaplacil za krzywde, ktora ci wyrzadzil. jedyne co chlop ci zrobil, to cie nie chcial. nie widzisz jeszcze nic chorego w swoim zachowaniu?! acha, potrafisz wyjasnic, obrocic sytuacji do gory nogami, by bylo na twoje? powiedzialem juz kiedys, ze dziwie sie, ze wciaz przy tobie tkwi, ale znazlem cos, czego nie bralem pod uwage. w 50% nie chodzi juz o ciebie, chodzi o forum i pisanie na nim, bo jego formula i obecnosc innych (np.red.olsztyn) jest atrakcyjna, dlatego walczy o normalnosc i rowny dostep uzytkownikow do fgw. to moje myslenie, wiec zamknij jad-aczke i nie zarzucaj mu, ze smie pisac w podobny sposob. masz problem ze mna, utworz watek, moze przeczytam, moze ci odpowiem, anie czepiaj sie innych, jesli chodzi o MNIE. i wiesz co, on mi powiedzial, ze poczulas sie glupio, gdzies tam napsialas, ze ci glupio, za to spotkalo kowie. tak naprawde to tylko ja spotkalo cos zlego w kontkescie, a nie ciebie, ale to ty bredzisz caly czas na swoj temat. na temat kowi milcz! niekt nie potrzebuje twojego wpsolczucia, poniewaz ono odnosi sie wylacznie do twoich interesow i potwierdzania jak TOBIE jest zle. jestes zwyczajny miserable stückscheiße!
nie mam dla ciebie ani grama wspolczucia! jestes chora, ale nie tak bardzo , by twoje zachowanie interpretowac choroba. jestes zwykla, pospolita gnid-a, armina i jeszcze raz podobny wybryk a lecisz i zmiana nazwiska na panienskie oraz wypisy z polskiej statystyki nie uratuje ci twojej egoistycznej, narcystycznej du--py.
i sprobuj tylko napisac, ze masz problem, ze czytam polskie gazety. jeden ruch w niewlasciwym kierunku czyli moim a nie obiecuje, ze pozostawie sytuacje jw. radze mnie nie prowokowac, inaczej zmienie zdanie i stworze expose z kopia powzyszego artykulu nie czekajac na kolejna okazje. jesli sie zepne to i ja umiem pisac, jestem pewny, ze moja historia bedzie poruszajaca. wysle ja nie tylko do olsztyna, ale redacji w warszawie, krakowie, lodzi, na slask itd. to 2 ostrzezenie z mojej strony, tyle samo otrzymal oo, ale zrozumial. trzeciego nie bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mozesz wierzyc, ze do 3 razy sztuka. chcesz zaryzykowac- prosze bardzo i mozesz byc pewna, ze robie to dla kowi bez mrugniecia powieka!
mathia_sammer