wyszeptany-o-zmroku 22.01.13, 20:17 Czy ktokolwiek tu zagląda???dlaczego nazwa tego forum nie współgra ze słowami które tu padają??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1borgia Re: Wiesz? 22.01.13, 23:28 nikt tu nie zaglada poza mna, moja oblubienica i kolega -i dobrze. to jest nasza forumowa wyciszajka.pl borgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omi Re: Wiesz? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 23:34 nikt tu nie zagląda przez tych trzech idiotów, zawlaszczających na prywatne nudne przepychanki takie fajne-kiedyś-forum. ktokolwiek tu wejdzie i zobaczy ich wypociny to idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ja wiem .. 22.01.13, 23:49 bo romantykom serca zamarzły i dlatego ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowia Re: Ja wiem .. IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.13, 11:55 prawdziwym romantykom serca nie zamarzly, tylko zima jest i palce zamarzaja, gdy trzeba sciagnac 3 rekawiczki. kiedys bylam aktywna: cytowalam wiersze, pisalalam o ich autorach, cytowalam ksiazki roznych gatunkow, gralam muzyke, wklejalam info z wystaw, pisalam o ludzkich zachowaniach, by lepiej je zrozumiec i uczyc sie na bledach przez innych popelnionych, bylam grzeczna, cierpliwa i mila, rzadko przeklinalam, wlasciwie tylko kilka razy w ciagu 13 letniej kariery. za to wszystko bylam usuwana z forum przez admina spolecznego z racji, ze lamie regulamin. za przeklinanie dostawalam nagrody w postaci podstawki pod lutownice tudziez medala wyrzezbionego z kartofla. teraz jest jak jest i inaczej nie bedzie, dopoki admin nie dokona zmian w stosunku do siebie. jako, ze zmian nie dokona, bo w sobie nie widzi zadnych ulomnosci, to bedzie dalej jak bedzie. wszelkie wymagania kierowac zatem pod wlasciwy adres. jest realna szansa na to, ze przyblokuja moje ip- wtedy bedzie spokoj. milego dnia zycze, viviene- ciebie akurat zawsze czytam:) kowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowia Re: Wiesz? IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.13, 11:47 a wiesz, trafiles w dziesiatke!:DDD jedno zdanie- a w nim wszystko! gratuluje celnosci i kondensacji mysli! kowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Viem. IP: *.unitymediagroup.de 26.01.13, 09:44 Nastapilo tkzw. "Wrogie przejecie". Odpowiedz Link Zgłoś
annbell Re: Wiesz? 07.02.13, 18:02 Tez się dziwię:) Ale kiedyś tu było multum ludzi w 2005, 2006 i 2007 roku..Chyba romantycy wymarli:( Było tu mnóstwo poezji, miłosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Wiesz? 08.02.13, 05:34 annbell napisała: Było tu mnóstwo poezji, miłosci:) Swiat schodzi na psy... :) A powazniej , taki los.. przez ostatnie kilka lat liczba forow wzrosla lawinowo i prawie kazde narzeka na spadek frekwencji i poziomu... Nie tylko Romantica... Odpowiedz Link Zgłoś