kammera 18.07.04, 04:36 wpadacie na watki i porywacie je. Nie lepiej sobie otworzyc swoje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kemalia5 czemu psujecie 18.07.04, 08:59 przepraszam, w świetle tego co piszesz, rzeczywiście psuj ze mnie, porywam ptaszynę na swe wątki!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kemalia5 czemu psujecie 18.07.04, 09:50 Miłość wybiera sobie małe miejsce, które rozjaśnia; wszystko pozostałe jest w jej cieniu."...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wykorzystana Re: do hrabia_potocki i kemalia5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 09:51 Bo z hrabiego taki już jest dziwak - np. kobietę zepsuje, a nie wykorzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 09:54 a myślałem, że gorszy jestem!;-) Gość portalu: (nie)wykorzystana napisał(a): > Bo z hrabiego taki już jest dziwak - np. kobietę zepsuje, a nie wykorzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wykorzystana Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 10:02 nie jednemu psu burek na imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:04 nie dostrzegaż rzadnego niuansu!;-) chyba rozłościł Ciebie ktoś inny niż ja!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:11 ...widze hrabio małe zamieszanie...czyzby jakas porzucona duszyczka tu zbłądziła...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:12 każdy chce nią być, widząc teraz Nas!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wykorzystana Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 10:22 Wszyscy ci "nowocześni i przyszywani" hrabowie piszą "żadnego" przez rz :) hrabia_potocki napisał: > nie dostrzegaż rzadnego niuansu!;-) > chyba rozłościł Ciebie ktoś inny niż ja!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:26 nic nie mówię, słucham uważnie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:34 ...hrabio lekam sie o Ciebie...czy masz wrogów...?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:38 nie lękaj się!;-) wielu widzi tylko majątek i roi sobie dziwne fantazyje!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:44 ...juz spokojniejsza jestem...hrabio moze uciekniemy razem na drugi kraniec swiata ,tam nas nie znajda?..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:48 jesli tylko chcesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 10:51 ...jest to moim pragnieniem...a co z debi..??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wykorzystana Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:15 no, no, no - i kogo tutaj zazdrość zjada po kawałeczku ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 11:43 ...debi czy hrabia...?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:31 ucieknijcie i przetancie zanudzac innych hiperelokwentnymi wywodami. Strach rozpocząć jakikolwiek wątek, bo jesteście jak nieproszeni goście Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 14:47 mamy swój prywatny...prosze nie zazdrościć i zaczac swój...nie bedziemy sie wtrącac..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: do hrabia_potocki i kamea5 czemu psujecie 18.07.04, 15:03 z zazdrością zerkają, podpatrują, z otawrtymi ustami słuchają, czytają, niedowiwerzają... może w końcu się czegoś dobrego nauczą!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: do hrabia_potocki i kemalia5 czemu psujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:33 nie pochlebiajcie sobie, są naprawdę znacznie bardziej interesujące rzeczy, które czyta się z wypiekami na twarzy, z zazdrościa, ale nie wasza licytacja wywodów. Sporo osób prosi, abyście pozostali we własnym wątku. Z okazji dnia dobroci dla zwierząt, przychylcie się do prośby Odpowiedz Link Zgłoś