Dodaj do ulubionych

OSK Aurinko?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 22:30
Czy ktoś zna tą szkołę i może polecić z niej jakiegoś instruktora?
Obserwuj wątek
    • Gość: hornet77@op.pl Re: OSK Aurinko? IP: *.centertel.pl 17.02.09, 21:10
      Znam, więcej mogę podać przez mail, kontakt do mnie: hornet77@op.pl
      • Gość: niezadowolona Re: OSK Aurinko? IP: 46.113.78.* 13.11.10, 20:57
        miałam kurs z Kasią B, ta osoba nie powinna nikogo uczyć jeżdzić, przez nią musiałam dokupić jazdy u innego instruktora, w innym ośrodku i zadałam egzamin, natomiast jeżdżąc z Kasią niestety traciłam czas, płaciłam za jazdy, które powinny trwać 60 min, a instruktorka albo się spóźniała, albo w czasie pomiędzy jazdami wychodziła na "przerwy" - do toalety, do "spraw papierowych w ośrodku" i w konsekwencji jazda zaczynała się 15-20 minut po wyznaczonym terminie, kiedyś spóźniła się ponad 30min, powiedziała, że "odda" mi to w którąś sobotę, tzn, że dłużej wtedy pojeździmy, niestety nie doczekałam się, ta osoba to choleryczka, powinnam poprosić o zmianę instruktora, może wtedy prędzej zdałabym egzamin
        • finnabair Re: OSK Aurinko? 20.12.10, 13:43
          hmmmm a to ciekawe. Również miałam kurs z Kasią B i mam zupełnie odmienne zdanie. Po pierwsze, nie wiem jak to możliwe, że miałaś godzinne jazdy bo w kalendarzyku pani Kasi nie ma takiej opcji. Minimum bierze się zawsze po 2 godziny na raz, co moim zdaniem jest genialnym posunięciem, szczególnie w Warszawie. Owszem, zdarza się pani kasi wyjść do toalety, ale u mnie było to sporadycznie, kiedy ja już po kilku lekcjach ćwiczyłam łuk np. A i jak większość jej kursantów zdałam egzamin za pierwszym razem :) bez najmniejszych problemów i wiem, że w dużej mierze zawdzięczam to właśnie pani Kasi
    • iciam Re: OSK Aurinko? 18.02.09, 10:02
      Witam,
      chcialabym sie podpiac pod watek. Zastanawiam sie nad zapisaniem do tej szkoly
      na prawo jazdy kat. B. Moze ktos juz robil tam prawko? Nie moge znalezc opinni o
      szkole ani o instruktorach, a finansowo i lokalizacyjnie badzo by mi odpowiadala
      ta szkola..
      • ona_1983 Re: OSK Aurinko? 20.03.09, 20:25
        witam,
        Mnie też interesuje ten ośrodek, czy ktoś go zna ? interesuje mnie
        gdzie znajduje się plac manewrowy? gdzie kursant umawia się z
        instruktorem?
    • Gość: gosc Re: OSK Aurinko? IP: *.centertel.pl 05.06.09, 13:44
      Właśnie kończę tam kurs jestem bardzo zadowolona, jeździłam z Panem Krzysztofem
      Sobótka, którego bardzo polecam.
    • Gość: A. Re: OSK Aurinko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:41
      Witam, bardzo dobra szkoła! Polecam panią Kasię Budnik, ale i słyszałem, że
      także inni instruktorzy są w porządku. Nieco drożej niż gdzie indziej, ale uczą
      bardzo dokładnie, bez tracenia czasu na bzdety, spoufalanie się, palenie
      papierosów, gadanie przez komórkę etc.
      Mój wynik - 56 godzin wyjeżdżonych (tak dużo, bo miałem sporo przerw w czasie
      kursu i musiałem się uczyć od nowa). Egzamin na Bemowie zdany za drugim razem,
      byłby za pierwszym, ale głupi błąd ze zdenerwowania, za drugim - już bez
      wątpliwości. Nie chcę, żeby to brzmiało jak kryptoreklama, ale proszę
      przynajmniej rozważyć tę szkołę albo poszukać o niej więcej opinii - bo naprawdę
      warto. Moja żona, najważniejsza dla mnie osoba na świecie:), też się tam zapisuje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Malgorzata Re: OSK Aurinko? IP: 188.33.126.* 18.11.09, 16:25
        Ja rowniez polecam p.Krzysztofa.
        Aniol i oaza spokoju,a nie czlowiek:)
        Egzamin zdalam za pierwszym razem(na Bemowie).
        Goraco polecam.
        • angksiazki Re: OSK Aurinko? 18.11.09, 19:34
          No to i ja się podpiszę )) Zdałam za pierwszym podejściem. Jeździłam z panem
          Sobótką.
    • martowinka Re: OSK Aurinko? 19.11.09, 16:37
      Również polecam Pana Krzyśka , gdybym odrazu z nim jeździła to bym pewnie zdała za pierwszym razem a nie straciła 30 godzin na kiepskiego i olewającego instruktora:( Pan Krzysiek nie gada bez sensu, nie krzyczy jest mega opanowany:)
    • Gość: dominika r Re: OSK Aurinko? IP: *.147.158.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 17:06
      Witam!
      Ja niedawno robilam kurs w tym osrodku. Jezdzilam z Kasia - jestem bardzo zadowolona, jest fajna babka, ktora daje wiele cennych uwag. Ostatnie jazdy wzielam sobie z p. Krzysiem zeby ocenil moja jazde - nie bylo problemu z takim 'manewrem' co rowniez pozytywnie mnie zaskoczyo:) Ogolnie szkole oceniam na 5+ !!!

i trudno zeby raz na jakis czas instruktor nie wyskoczyl do lazienki - przeciez to tez sa ludzie a jezdza cale dnie!!!!! zastanowcie sie co piszecie
    • Gość: Janek Re: OSK Aurinko? IP: *.aster.pl 24.09.11, 18:02
      Miałem okazje mieć z Panią Katarzyną jazdy doszkalające. 30 godzin wyjeździłem w innej szkole jazdy z innym istruktorem. Po wielu przychylnych opiniach i nie zdanym egzaminie za 1 razem na bemowie wziąłem sobie 2 h jazd z Panią Kasią. Od samego początku jazdy mnie krytykowała , mówiła że poprzedni instruktor mnie niczego nie nauczył i była przekonana że ,,jak zdasz za 2 razem to będzie cud,,. Nie było to nic miłego , jestem przekonany że chciała żebym wziął u niej wiecej godzin. Egzamin zdałem bez błednię za 2 razem tez na bemowie a po Pani Kasi zostało nie miłe wspomnienie .
      • Gość: Maciek Re: OSK Aurinko? IP: *.unknown.vectranet.pl 09.11.11, 22:50
        Ja też robiłem kurs w innej szkole. Z Panią Kasią jeździłem 4 godz. przed egzaminem, ale ja chciałem, żeby wytykała mi błędy, od tego jest chyba instruktor.? Widziałeś jej kalendarz?.Wcisnęła mnie! Dla mnie ona jest świetna. Zdałem za pierwszym razem na Bemowie.
    • pele1317 Re: OSK Aurinko? 09.03.12, 13:21
      A ja w Aurinko jeździłam z Panem Krzysztofem i zdałam za pierwszym razem na Bemowie :)
      Ten facet naprawdę dobrze tłumaczy i potrafi nauczyć chyba każdego. Wyjeździłam 43 godz ale się opłaciło bo teraz już wszędzie jeżdżę sama!!! :) :) :)
      • Gość: Rybak OSK Aurinko? IP: *.146.209.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.12, 16:35
        Ja polecam Pawla Brzozowskiego, naprawde super koles:) nie wiem czemu nikt o nim nie pisze
    • Gość: p Re: OSK Aurinko? IP: *.home.aster.pl 25.09.12, 14:38
      Ja jeździłem z Panem Pawłem Brzozowskim. Zdałem za pierwszym razem na Bemowie. Generalnie świetny instruktor, bardzo dobrze potrafi przekazać wiedzę przydatną w czasie jazdy, jak i różne wskazówki dotyczące tego jak zachować się na egzaminie, żeby dać jak najmniej powodów egzaminatorom do niezaliczenia egzaminu.

Dodatkowo ma bardzo dobre podejście - pod koniec kursu od razu powiedział mi, że warto żebym dokupił trochę godzin, bo 3 tygodnie przerwy (tyle mniej więcej czekałem na egzamin) na pewno trochę się zapomina (wiem, że to może wyglądać jak chęć naciągnięcia na dodatkową kasę, ale jak ktoś zna Pawła, to na 100% wie, że mówi to szczerze). Po 30 godzinie dokupiłem od razu 10 godzin, bo nie czułem się wtedy jeszcze dość pewnie i stwierdziłem, że lepiej wykupić od razu więcej i zdać za pierwszym razem niż się z tym "wozić" i wydawać na kolejne egzaminy (oczywiście nie mówię, że każdy powinien tyle kupić, myślę, że zdałbym też jakoś tak po 36 godzinie, ale chciałem naprawdę zwiększyć swoje szanse, a wolę wydać na naukę niż pakować pieniądze do WORDu).

Efekt był taki, że na egzaminie jechałem na luzie, pewnie i spokojnie.
    • Gość: lord_vader Re: OSK Aurinko? IP: *.play-internet.pl 26.09.12, 11:02
      dziewczyna mojego kumpla chodziła tam na kurs - niestety nazwiska instruktora nie pamiętam:/ ale z tego co wiem to jest zadowolona (jest dopiero w połowie jazd) zapytam się kumpla jak się nazywa ten instruktor! ogólnie sprawdź sobie szkołę na stronie z jakimś rankingiem np. www.autoq.pl - podane masz wszelkie niezbędne info takie jak: zdawalność, cena, zniżki itd.
      • Gość: Iza Re: OSK Aurinko? IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 11:31
        Trafiłam do Aurinko z polecenia. Jeździłam z Pawłem. Jest świetnym instruktorem. Bardzo cierpliwy, spokojny. Tłumaczy wszystko tysiąc razy. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły. Dba o to, żeby nauczyć wszystkiego, co będzie potrzebne podczas egzaminu, ale nie uznaje nauki na patenty. Piłuje dotąd, aż opanujesz daną umiejętność. Każdą wątpliwość spokojnie wyjaśnia. Uczy nie tylko zdawać egzamin, ale po prostu jeździć. Prawdziwy profesjonalista i człowiek uczciwy. Trafiłam do niego po odbytym wcześniej kursie w innej szkole, gdzie ewidentnie byłam oszukiwana i naciągana na dodatkowe jazdy. Dlatego wiem, jak ogromna jest różnica pomiędzy instruktorem, który robi coś tylko dla kasy, a takim, który robi to z sercem i z powołania. A takim właśnie jest w mojej ocenie Paweł. Wszystkim serdecznie polecam.
        • Gość: Aśka Tr Re: OSK Aurinko? IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.10.13, 23:38
          Szkoła jest super profesjonalna w każdym calu i uczciwa. Jeździłam z Krzysztofem (ponad 15h) i muszę przyznać, że nie znam lepszego instruktora, a przerobiłam w sumie pięciu, w tym dwóch z nieuczciwej szkoły z Mokotowa. Dopiero w Aurinko doświadczyłam rzetelnej i na wysokim poziomie nauki jazdy. Moja siostra też jeździła z Krzysztofem na doszkalających i od razu po tych jazdach zdała egzamin, polecając mi tego instruktora. Żałuję, że nie trafiłam do niego od samego początku mojej nauki. Na pewno miałby łatwiej, bo nie musiałby korygować moich pewnych błędnych zachowań na drodze po innych instruktorach. Oby było więcej takich profesjonalistów jak Krzysztof. To, że zdałam nie jest przypadkiem, ale wynikiem jazd pod okiem właściwego instruktora. Polecam!

Pozdrawiam,
          Aśka
        • Gość: Nicky Re: OSK Aurinko? IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 20:43
          bardzo dobrym instruktorem jest moim zdaniem Krzysztof. Skuteczny i rozsądny jest też Paweł. Mam pewne zastrzeżenia do Kasi. Wydaje mi się, że Kasia "typuje" sobie od czasu do czasu konkretnego kursanta, który nakłaniany jest do brania u niej dodatkowych jazd, ponieważ "nie ma predyspozycji do szybkiego opanowania jazdy". Znalazłem tu już podobny wątek dotyczący tej instruktorki, więc chyba coś jest na rzeczy.
    • kasiek-kd Re: OSK Aurinko? 28.02.14, 09:30
      świeżą opinie poprosze
    • Gość: Aśka Re: OSK Aurinko? IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.14, 11:48
      Polecam p.Krzysia. Cierpliwy, skuteczny, merytorycznie wszystko na wysokim poziomie. Uczciwy. To moja trzecia szkoła do której trafiłam i to był strzał w 10. Polecam bo warto. Prawko zdałam za trzecim razem i jeżdże już od pół roku bezproblemowo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka