rudy_g 03.08.04, 15:11 Potrzebuję kogoś z kim miło będzie pogadać i pośmiać się. Przeprowadziłem się i nie mam z kim spędzać wolnego czasu. Mieszkam teraz w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delusa Re: nikogo?? IP: *.27-151.libero.it 04.08.04, 17:48 A Ty jestes slodki nastolatek z wysokim ilorazem inteligencji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 04.08.04, 17:53 No co Ty !!! Dorosły chłop. Ale słodki i IQ też duże. Pozatym każdy tu kogoś szuka, to szukam i ja. A Ty Delusa kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delusa Re: nikogo?? IP: *.27-151.libero.it 04.08.04, 18:01 Rudy, szukaj wytrwale, ja jestem oblokiem, co Cie minie bokiem i drobnym deszczem zawadzi, sniegiem poproszy w oczy i nie zaprosi na kolejne rendez-vous. Bez urazy, przyjmij razy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 05.08.04, 11:19 spoko dlatego napisałem że szukam miłej dziewczyny papa żegnam cie bez żalu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabekk Re: nikogo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 16:20 a ile wiosen już przeżyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 06.08.04, 09:26 Mam więcej lat niż było rocznic stanu wojenego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 09:41 hej rudy zadales nam tu prawdziwa zagadke wiecej lat niz rocznic stanu wojennego, bylem kiepski z matmy czy ktos zna jakis wzor zeby to obliczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 11:14 aha a ja mam 26 i jestem z Warszawy tez poszukuje milej dziewczyny co wy na to mile dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
kajka27 Re: nikogo?? 06.08.04, 11:18 zenonlenon napisał: > co wy na to mile dziewczyny? tu nie ma miłych dziewczyn wrrrrrrrrrr :)))))))))))))))" Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 11:24 no tak kajka ty faktycznie do najmilszych nie nalezysz ale jesli jestes tak ladna jak ladnie warczysz to wybaczam, wybaczam i nie chowam urazy Zeńcio Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 06.08.04, 11:19 No i się do wątku przykleiłeś ;-) Spoko !!! Więc miłe Panie zapraszamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kajka27 Re: nikogo?? 06.08.04, 11:26 rudy_g napisał: > Więc miłe Panie zapraszamy :))) cóż,,,,, to ja wychodzę. chlip chlip chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 11:33 kajka ranyboskie nie odchodz bo bede plakal serio łatwo sie wzruszam Z Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 11:28 hehe no fakt troche sie przykleilem jestem jak huba wyrastam i porastam ok rudy, sory ze pieprze jakbym byl po halucynogenach mysle ze powinnismy polaczyc nasze wysilki, w imie wielowiekowej przyjazni Warszawy i Krakowa, i zaprosic jak najwiececj milych dziewczyn do tego sympattycznego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 06.08.04, 11:59 Alez sądzę że taka komitywa nam obu wyjdzie jak najbardziej na dobre. Z miastem Warszawa jestem zrzyty jak z własnym domem, bo to de facto mój dom. Do Krakowa się przeprowadziłem 2 miesiace temu bo tu zaproponowali mi bardzo dobrą pracę. Tak naprawdę to jestem Warszawiakiem od 4 pokoleń :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 12:06 o to klawo, ziomalu. a jaką prace jesli wolno spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 12:17 kurde brzmi poważnie a co robi taki biznes integrator poza oczywiscie wlazeniem na forum romantica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy_g Re: nikogo?? IP: *.krakow / 194.204.151.* 06.08.04, 13:27 Romantica tylko w wolnych chwilach. BI jest odpowiedzialny za poprawne działanie systemów biznesowych. A Ty co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonlenon Re: nikogo?? 06.08.04, 13:33 hej, co ty za sztuczki tu odstawiasz teraz to juz nie wiem czy jestes naprawde rudy_g czy tez kims kto sie podszywa niewazne zreszta zauwazyles dziwną rzecz? mielismy zabawiac dziewczyny a tymczasem skonczylismy jak 2 pedały. ja pracuje w projekcie twinningowym PHARE z Włochami Wlosi to bardzo zabawny narodek i ciagle drapią sie po jajach przy ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 06.08.04, 15:09 No chyba trzeba opuścić ten wątek by zapadł w niepamięć Miło było poznać Zakładam nowy dla dup only :))) 3m się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: nikogo?? IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 06.08.04, 15:15 a tak miło sie Was czytało... :-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: nikogo?? 06.08.04, 15:29 Gość portalu: grazyna napisał(a): > a tak miło sie Was czytało... :-) > > pzdr. Zapraszam do innych wątków na Romantica :)) Podrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś