Dodaj do ulubionych

....................SALONIK.......................

15.08.04, 19:54
i tak został otwarty,
bo i pora odpowiednia,
w ogrodzie już przeszywa wiatr lekkie odzienie goszczących tam dziewcząt,
wejdźmy do środka, wszystko czeka, nawet pokoje gościnne!;-)))
Obserwuj wątek
    • collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 19:57
      Witaj mój Drogi! :)))) Jak tu pięknie!!!!! :))))) I ten upojny
      zapach...róże...róże...:)))
    • Gość: wójt Re: ....................SALONIK.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:58
      Tak jak zwykle panie hrabio ?:)
      • collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:00
        Witaj Wójcie!
        Wiedziałam że powrócisz :))))
        Jak tam podboje w realu? :>>>>>>>>>
        • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:03
          no i ta muzyka...wszystko należycie ułożone i przygotowane, z angielską dawną
          symetrią!;-)))
          • collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:10
            To wszystko nastraja mnie przerozkosznie sennie :)))Który z Panów uzyczy mi
            swojego silnego ramienia? :)))
            • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:13
              Pozwól, że zostanę jeszcze w salonie...goście jeszcze są i trzeba pełnić rolę
              gospodarza;-)))
          • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:15
            ...czy mozna,sie dołaczyc ...;)...nasza przyjaciólka jest wytrawnym znawca
            nuzyki ,moze cos zaproponuje na dzisiejszy wieczór...witaj hrabio,wojcie,droga
            collage...:))
            • collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:19
              Witaj Kamejko!!! :)
              Nie było Cie przez dłuzszy czas i już sie zlekłam że będę tutaj jedyną szprotką
              wśród rekinów ;)))) Dobrze, że jestes :))).
              • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:32
                ...musiałm cos załatwic...;))...jaka muzyke proponujesz na dzisiejszy
                wieczor...???:)...zapalmy świece..:)
            • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:20
              a można i nawet wskazane wejście na salony...na dworze chłodnieje
        • Gość: wójt Nie narzekam :))ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:22
          collage napisała:

> Witaj Wójcie!
          > Wiedziałam że powrócisz :))))
          > Jak tam podboje w realu? :>>>>>>>>>
          • collage Re: Nie narzekam :))ntx 15.08.04, 20:24
            Moze nam zdradzisz coś więcej? :))) Twoja odpowiedź wielce zdawkowa jest ;PPPP.
            • Gość: wójt Re: za to twój języczek, który tutaj pokazujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:28
              bardzo długi jest :))
              • collage NIE DA SIE UKRYĆ...;DDDD 15.08.04, 20:30
                Mam na tym tle kompleksy... ;D
                • Gość: wójt Re: czemu kompleksy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:32
                  Możesz jego wykorzystać w "zbożnym" celu :)
                • hrabia_potocki Re: NIE DA SIE UKRYĆ...;DDDD 15.08.04, 20:32
                  proszę więc, zachować dyskrecję i pewne kawałki anatomii zamknąć w ustach;-)
                  • Gość: wójt Re: pan hrabia niech się nie ........., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:42
                    znowu pan hrabia źle zrozumiał - to tak samo, jak kiedyś jasio z gospody
                    napisał na płocie "doopa" a pan hrabia, po pijaku, chciał ten płot ......... -
                    dokończyć opowieść ?:)
                    • hrabia_potocki To prawda......................................... 15.08.04, 20:52
                      ja wszystko opacznie pojmuję,
                      jak prosty człek ze wsi...być może to prawda...bo zamek leży na cichej prowincji

zamilknę
                      dobranoc
                      • white.falcon Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 00:50
                        ... w szybkę pazurkiem ptak podróżny zapytuje, czy w saloniku mógłby rozgościć
                        się gdzieś na gzymsie kominka w cichym kątku i ogrzać strudzone łapki i piórka,
                        czas od czasu wyrażając swe zdanie? Wszak istotą przemieniajaca się jest, bom
                        nie jestem zwykłą Sokolicą, ino takowoż Panią w Sokoła Zaklętą. ;-)
                        • kamea5 Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 06:04
                          ...o! jaki miły gosc...zasnełam w fotelu przy kominku...:))...długo kazałas na
                          Siebie czekac...świece juz sie dopaliły...zdrzemnij sie jeszcze ,ja pojde
                          przejsc sie do ogrogu...:)))
                          • alex_xc Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 08:08
                            Zycze wszystkim udanego dnia,dzisiaj mam trochę zajęć,moze później..:))
                          • white.falcon Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 20:07
                            Bo tak sobie przycupnęłam i rozglądam się. A tak to często jestem, choć dziobek
                            rzadko otwieram. ;-)
                            • kamea5 Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 20:46
                              ...jestes naszym milutkim gosciem...zapraszmy do stołu...:))...dzisiaj
                              mistrzynia ceremonii jest collage...:))..tyle pysznosci przygotowała...:))
                            • katarzyna855 Re: Pukając niesmiało... ;-) 28.11.04, 16:19
                              witam :)
                              • wielki_szu4 Re: Pukając niesmiało... ;-) 28.11.04, 16:38
                                Witam Waćpannę,co sprowadzna,
                                o tak poźnej porze.:-)
    • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 08:33
      Janie! Podaj proszę dziczyznę! ;))))
      • Gość: Jan Re: ....................SALONIK.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:18
        Przecież Jaśnie Państwo przeszli na weganizm!
        Ale jak nie to zaraz zawołam Makłowicza.
        • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:08
          ..Janie... Jasnie Panstwo tak,ale goscie nie...:PP
      • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:06
        ...widze ze strasznie zgłodniałas tej nocy...:PPP...wydawało mi sie ze gdzies
        sie zapodziałas...noc niespodzianek..:))
        • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:30
          Musiałam odespać długą podróz...:)))
          • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:32
            ...sama...:PPPP
            • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:36
              to pechowo..))
              • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:41
                ...na to pytanie nie udzelono nam odpowiedzi...:)...moze noc była bardziej
                zabawna niz wnioskujemy...:))
                • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:43
                  im więcej niedomówień ,tym chyba lepiej..))
                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:45
                    ...tu bym chyba polemizowała..:PPP
                    • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:48
                      myslałem o aurze tajemniczosci,nieprecyzyjnie się wyraziłem.)))
                      • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:51
                        ...ta aura ostatnio mnie "przesladuje"...:)same zagadki...???;))
                        • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:53
                          rozwiązane chociaż,czy też nie bardzo...;)))
                          • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:57
                            Sama, sama...:(((( Hrabia odprowadził mnie po dżentelmeńsku do drzwi i
                            odszedł...;))))
                            • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:00
                              chyba widział ,co robi;;)))
                              • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:02
                                Ha ha!
                                Hrabia to dzentelmen i luby Kamejki...;))))
                                Widac, że jesteś tu Mój Drogi od niedawna...;)))
                                • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:05
                                  ...moja Droga...humor masz dzisiaj świetny...;)))..a co do hrabiego ,to wiesz
                                  jak to z nim jest...pojawia sie i znika...znowu kamfora...:))
                            • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:02
                              ...jak zwykle sama mnie zostawili..:(((
                              • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:05
                                oj niewdzięczni,niewdzięczni.A tu i tam to mysle ,ze owszem;)))
                                • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:07
                                  ;DDDDD
                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:09
                                    czyżby..:)))
                                    • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:11
                                      Ano czyżby, czyzby...;DDDD
                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:10
                                    Kamejko, pożyczysz mi Jana na dwie godziny? ;))) Mam załatwić parę spraw w
                                    pobliskim miasteczku i pomoc Jana wielce by mi sie przydała ;)))
                                    Z góry dziekuję :)))
                                    • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:12
                                      ...dla Ciebie wszystko...jest Twoj...:))..tylko uwazaj statnio strasznie ostro
                                      powozi...;)))
                                      • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:16
                                        lata praktyki nie poszły na marne..:)))
                                      • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:16
                                        ;DDDDDDD
                                        Ostra jazda z Janem?!?!?...;)))
                                        Zlękłam sie nieco...;)))
                                        No cóz...nie mam wyjścia...;)))
                                        Dziękuję Ci bardzo - oddam go całego i zdrowego - za jakieś 2 godzinki...;)))
                                        Tymczasem zmykam - niebawem wróce
                                        Buziaczki :))
                                        • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 13:29
                                          pustki po nocy...
                                          Zosia już sprząta;-)))
                                          hrabia też w codzienościach pochłonięty...
                                          no i bez Jana jakoś gorzej powozi naszą Coll!;-)))
                                          a i kam!;-))) wcześnie wstała...

nie można się gośćmi do południa nacieszyć, oj!, niemożna!;-)))
                                          • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 14:05
                                            ...prosze sie nie martwic...;))dzisiaj tez sie zapowiada pogodny wieczor...jak
                                            znam nasza przyjaciolke to z Janem przygotuja pewnie niespodzianke dla nas...:))
                                            • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 15:20
                                              już się nie mogę doczekać i zacieram rączki;-)
                                              proszę tym razem kam!;-) nie siadać tak daleko odemnie przy stole!;-)))
                                              • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 15:28
                                                ...dobrze usiąde obok hrabiego...:))..tylko prosze opowiedziec nam cos ze
                                                swoich podrozy...??...bardzo prosze..:))
                                                • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:28
                                                  tez chętnie posłucham,hrabia tak ciekawie opowiada..:)
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:47
                                                    Wróciliśmy!!! :)))
                                                    O jejku!!! To już ta godzina?!?!? ;)))
                                                    Z Janem czas tak szybko mija....;))))
                                                    Przywiozłam Wam słodkie pączki z różą....:))))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:47
                                                    ...jeszcze zajety z agronomem sie umówił...pewnie pozniej nas zaszczyci...:))
                                                    ale prosze ,zapraszam na deser truskawkowy...przejdzmy do ogrodu...;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:49
                                                    czy tez mogę liczyć na miejsce w tak wybornym towarzystwie.;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:55
                                                    Zapraszamy serdecznie :))) Im więcej nas tym weselej....;))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:56
                                                    jestes nad wyraz łaskawa,jestem wzruszony..))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:00
                                                    Proszę oto chusteczka...;)))) Pozwól , że otrę Twoje łezki...;))) Usiądź koło
                                                    mnie, naleję Ci ponczu....;))) lub cos innego, jeśli ponczu nie lubisz...;)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:03
                                                    chętnie skosztowałbym owoców,jezeli nie prawi to łaskawczyni kłopotu.
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:06
                                                    O proszę -zaraz nałożę na talerzyk parę winogronek...;))) Są i mandarynki..;)))
                                                    No i porzeczki oraz agrest z Kamejkowego ogrodu...;)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:05
                                                    ...oj ile wzruszen...to ten ogrod...widze moja Droga ze sie naszy gosciem
                                                    zajełas...:))...a te paczki sa przepyszne,poprosze troche likieru
                                                    migdałowego..:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:08
                                                    tak, wprost uczta..;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:09
                                                    Oj, ma niemałe wymagania ten nasz gość...;)))Az sie boję czego jeszcze
                                                    zażąda..;))) Ja poprosze likierek czekoladowy, jeśli można...;)))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:12
                                                    oczywiscie, mozna ,proszę czuć sie swobodnie..))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:13
                                                    ...musisz kochanie kontrolowac zapusty naszego goscia..:))...lubi słuchac
                                                    opowiesci i bajeczek..;))..jest wytrwały i bardzo tajemniczy...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:15
                                                    o, dziekuję za miłe słowa,postaram się nie być uciązliwy,dzisiaj chętnie
                                                    posłuchamm.;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:16
                                                    W opowiadaniu bajeczek nie jestem zbyt dobra...;(((((.
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:17
                                                    to mogą jedynie sluchacze ocenic.;))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:28

myślę, iż alex to wytrawny salonowiec...ma maniery, język gładki i dowcip
                                                    akceptowalnie liryczny;-)))

taki w saloniku to istna gratka!;-)
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:29
                                                    dziękuję,pan hrabia taki łaskawy..
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:41
                                                    bardzo proszę...mam jeszcze chyba coś w karafce...;-))) kiedy Panie zajęte w
                                                    ogrodzie szykowaniem, możemy posmakować i pograć w bilard;-)
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:43
                                                    Z wielką przyjemnoscią panie hrabio.Grę z Panem uważam za wyróznienie,czy
                                                    możemy już zacząć.
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:48
                                                    oczywiście, pierwsze uderzenie należy do Ciebie a po nim skosztujemy drugiej
                                                    kolejki nalewki!;-)
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:50
                                                    Więc zaczynajmy,będzie cieżko,wiele dobrego o umiejętnosciach pana Hrabiego mi
                                                    mówiono.
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:02
                                                    prawie w kazdy wieczor sie gra, wiec tak łatwo skory nieoddam w przciwieństwie
                                                    do zawartości karafki!;-)
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:05
                                                    Panowie, póxniej pogracie...;)) Jadło juz na stole...:)))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:49
                                                    niewiele ostygło, a smaczne, nigdy tak pysznego mięsa nie jadłem!;-)
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:40
                                                    ...dzisiaj w kuchni dyzur miała collage...:))..przez zoładek do serca drogi
                                                    hrabio...;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:46
                                                    Spisała się znakomicie,jestem z niej dumny..;))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:52
                                                    ...teraz zrobimy mała przerwe..posłuchamy z collage jej ulubionej muzyki...i
                                                    poprosimy Jana o kawe...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:56
                                                    Pomysł jest przedni i na czasie..;))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 21:01
                                                    ...nie wiem czy tylko tej samej muzyki lubimy słuchac...??;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 21:25
                                                    każda muzyka łagodzi obyczaje..;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 22:53
                                                    Ach Moi Drodzy!!!
                                                    Cudownie sie czuję w Waszym towarzystwie, ale czas sie juz udac na
                                                    spoczynek ;))) Dobranoc Kochani!!!
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 23:41
                                                    ..spij słodko nasza kuchareczko...:))...dobranoc!:)
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:29
                                                    Kuchareczko?!?!? ;)))) Wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;))))))))))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:30
                                                    Jak juz cos to "Mistrzyni Kuchni" ;))))))))))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:36
                                                    ...nie złosc sie ..:PPP...to miało byc pieszczotliwie...;))...a jedzonko było
                                                    super,hrabia zachwycony...:))cały wieczor nie spuszczał wzroku z Ciebie...;))
                                                    pewnie zaprosi Cie dzisiaj na miła przejazdzke powozem po okolicy,taki piekny
                                                    dzień ...moze byc pełen radosnych niespodzianek...:)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:43
                                                    Też chętnie zwiedziłbym włosci hrabiego, nie wiem kiedy taka okazja się znów
                                                    przydarzy..;))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:53
                                                    ...jak miło o poranku Cie usłyszec..:))...mysle ze odległosc jest tak
                                                    niewielka,ze wystrczy wypowiedziec magiczne zaklecie i juz na dziedzincu u
                                                    hrabiego sie pojawic...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:02
                                                    w samej rzeczy, perełeczko,przejeżdżałem opodal, to i nie omieszkałem
                                                    zawitać..:))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:15
                                                    Hej! hej! Perełeczki!!! :D
                                                    Śmiało sobie poczynacie - czyżby to początek flirtu? ;)))
                                                    Kamejko, Hrabia bedzie zrozpaczony.........;(((((
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:16
                                                    ...hrabia sie ucieszy...uwielbia poranne niespodzianki...ja oczekuje przy
                                                    fontannie,Jan kawe poda...:)))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:18
                                                    Wiesz dobrze o czym mówie....;))))
                                                    Hmmm...a może to właśnie jest sposób na Hrabiego....? wzbudzić jego
                                                    zazdrosc...;))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:22
                                                    kobiece scieżki są kręte, ale hrabia to człowiek swiatowy i wyrozumialy..))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:28
                                                    Na kobiecy spryt nie ma mądrych...;))) Nawet Hrabia sie gubi...;))))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:27
                                                    ...moja droga nie obawiaj sie...:)))...to przyjaciel domu i wielki odkrywca..:))
                                                    mysle ze hrabia nie bedzie miec powodów do zazdrosci...:))
                                                    ale jak sie troche zdenerwuje to wtedy tylko pojedynek,on to uwielbia...:PPP
                                                    juz mu kiedys sekundowałam...przezył,jest wytrawnym strzelcem...;)))))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:30
                                                    oooo...nie znałam Cie od tej strony ;)))myślałam ze Kamejka to sama słodycz i
                                                    dobro...a tutaj...no proszę prosze...;))) czy tamten zginął? ;((((
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:39
                                                    ...szlachetny hrabia darował nieszczesnikowi zycie..:))...wiedziałam ze nie
                                                    zrobi krzywdy nikomun dlatego sie zgodziłam...:)))..ale czasem troszke
                                                    podwyzszonej adrenalinki nie zaszkodzi...:PPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:32
                                                    Życie i zdrowie cenię sobie wysoko ,ale pojedynek i to z hrabią też wielke
                                                    wydarzenie.:)))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:34
                                                    Nie ryzykuj mój Drogi....
                                                    Zbyt wiele do stracenia jest...;))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:39
                                                    z bronią jestem obyty,wiele strzelałem,ale z kulami nigdy nie wiadomo,hrabia
                                                    strzela wybornie..;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:42
                                                    A ja też strzelam wybornie, ale z łuku..;)))
                                                    Broń palna napawa mnie wstrętem...;)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:48
                                                    gdy chodzi o honor niewiasty, wyboru nie ma, trzeba stawać w szranki..;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:53
                                                    a,zapomniałbym, wracając do łuku to broń zmyslna co i niebezpieczna..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:01
                                                    ..a i wzrok sokoli potrzebny ..:)))...collage mnie dzisiaj zaskoczyła,tym
                                                    łukiem..:))chyba sobie kiedys pocelujemy do jabłuszka ...;PPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:06
                                                    oj chyba nie na mojej głowie..:))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:12
                                                    kamea5 napisała:

> ..a i wzrok sokoli potrzebny ..:)))...collage mnie dzisiaj zaskoczyła,tym
                                                    > łukiem..:))chyba sobie kiedys pocelujemy do jabłuszka ...;PPP

Dwaj ochotnicy potrzebni..;)))
                                                    Jana wykluczamy....Jan jest bezcenny...;))))
                                                    Alexa też polubiłam bardzo, bardzo..;)))
                                                    Hrabiego wystawiac na ewentualne niebezpieczeństwo nie wypada.....;)))
                                                    hmmmmmm.....
                                                    Moze Wójta weżmiemy? ;))) I jeszcze jakiegoś trolla - żeby wójtowi nie było
                                                    smutno..;)))
                                                    Cudownie!!!!!
                                                    Już sie cieszę na mysl o zawodach strzeleckich w naszym dworku!!!!! ;))))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:17
                                                    Dopilnuję przygotowań, aby niczemu nie uchybiono..;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:19
                                                    alex_xc napisał:

> Dopilnuję przygotowań, aby niczemu nie uchybiono..;))

WSPANIALE!!!! ;)))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:58
                                                    alex_xc napisał:

> gdy chodzi o honor niewiasty, wyboru nie ma, trzeba stawać w szranki..;))

Na razie nikt tutaj honoru niewiasty nie nadszarpnął wiec nie trzeba sie
                                                    bic...;)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:01
                                                    ale wszystko moze się zdarzyć,spraw nie nalezy bagatelizowac,tym bardziej gdy
                                                    tak ważnych kwestii dotyczą..:)))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:22
                                                    Jadę do miasta po strzały i bełty ;))). Trzymajcie sie!!! Całuski!!!
                                                    (Wrócę na obiad ;))) (Co tam Jan dzisiaj szykuje? Chyba pieczone przepiórki w
                                                    zurawinie....;))).....................................................
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:01
                                                    witam...gubię dopiero resztki snu!;-)
                                                    tak, wszyscy dzisiaj się sprawnie uwijają...uśmiechnięci...tylko ja ja na
                                                    zwolnionym kadrze przesuwam się po zamku...wszystko ogarnęła radość...dlatego
                                                    wolno mi będzie zachować te chwile głęboko!;-)))

kawa i rogali z dżemem Janie!

• collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:19
                                                    hrabia_potocki napisał:

> "tylko ja ja na
                                                    > zwolnionym kadrze przesuwam się po zamku..."

To wina tego wczorajszego ponczu Drogi Hrabio ;)))
                                                    Miałam pewne podejrzenia, co do niego.....;))))
                                                    Ależ mi sie dzisiaj przystojny wydajesz Hrabio...!!!;)))) Upojny poranek dzis
                                                    mamy....;)))
                                                    >
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:46
                                                    trudno się oprzeć i Wam i jemu...
                                                    upojne wieczory upojny poncz i upoj(o)ny hrabia:-)))

ale nic na balkonie świeży "wozduch" zaraz lepiej...

proszę kołysać mnie tylko łagodnymi dźwiękami;-)
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:49
                                                    Oj taka, tak, panu Hrabiemu wczoraj chyba młodzieńcze lata się przypomniały,a
                                                    tu, z pełym szacunkiem ,wiek już nie ten, więcej rozwagi nalezy wykazywac..:)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:03
                                                    ...nasz hrabia to takie duze "dziecko"...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:06
                                                    Nie często uchybia etykiecie,proszę o odrobinę wyrozumiałosci..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:13
                                                    ...przywykłam do jego drobnych ekscesów..;))..zawsze pozniej przynosi piekny
                                                    bukiet kwiatów..:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:17
                                                    To człowiek kulturalny,wielki znawca i wielbiciel płci pięknej, o koniach nie
                                                    wspomnę, to oczywiste..;)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:21
                                                    ....konie sa jego pasja...:))nastepna po kobietach...;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:25
                                                    Wspaniały człowiek, dlatego niekiedy na hrabiego nalezy lekko przymrózyc
                                                    oko,pozwolic mu być sobą..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:35
                                                    ...nie jest to łatwe..;))..zwłaszcza jak znika niepostrzezenie i nie wiadomo
                                                    gdzie jest...:))...wtedy martwie sie o niego..;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:37
                                                    to naturalne zachowanie,ale moze hrabiemu potrzebne są chwile samotnosci, moze
                                                    zamierza podjąc wazne decyzje, jakies powody takiego postępowania muszą
                                                    byc..;)))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:48
                                                    ...no tak, to prawda, że serca się trwożą, gdzie podążam, bo oklica wieczorem
                                                    jest nader niebezpieczna, a hrabia nie ma samych przyjaciół...;-)

postaram się wieczorem nie umykać z pałacu...proszę pozwolić czasem we
                                                    dnie...ujść...na swoje ścieżki...;-)...
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 20:53
                                                    dzisiejszy wieczór widzę, iż spędzę sam...
                                                    będę mógł określić dalszy plan działania;-)...
                                                    może siebie zmotywować jakoś!;-)...

popatrzę trochę na transmisję z IO...,
                                                    i
                                                    sen...sen...sen...

• kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 21:38
                                                    ...dzisiaj zajecia w podgrupach..;PPP...po tak burzliwej nocy wszyscy szukają
                                                    odrobinki samotnosci i odpoczynku...;))
                                                    dobranoc wszystkim...buziaczki...aaa,kotki dwa..;)))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 17:44
                                                    dzisja mecz towarzyski Polska-Dania, kto mi potowarzyszy, no kto?;-(
                                                    jakby wszystkich czarna dziura wchłonęła:-(((

ale mi ..........!

• collage Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 18:45
                                                    Ja potowarzysze Ci Drogi Hrabio :)
                                                    Masz pop-corn? :))))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:07
                                                    ....witam wszystkich pogubionych ...;)))...zrobimy hrabiemu niespodzianke...:)))
                                                    zabieram pop-corn,soczki,piwo...;))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:28
                                                    jeja jak ja to lubię;-)))
                                                    tylu Nas będzie oglądać!

ale uprzedzam, podczas meczu możecie mnie nie poznać, potrafię w trakcie akcji
                                                    podbiedz do telewizora i zasłonić cały ekran!;-)))

Ci, którzy mnie znają boją się właśnie tego!

przerwę poświęce moim damom!;-)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:31
                                                    ...bez obawy...zabieram drugi telewizor..;))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 20:45
                                                    to dobrze kam!;-) obejrzyj sobie coś innego...oszczedze Tobie takich chwil jak
                                                    ja przeżylem teraz...4:1...dno!;-((((

proszę...aby teraz po wylaczeniu telewizora...zrobic kolacje...i milo spedzic
                                                    wieczor...bo...!

hrabia P.
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 21:43
                                                    Za to Otylia złota! :)))) Kobitki górą!!! :))))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 22:05
                                                    Dwa razy srebrna,teraz złota. Wspaniała dziewczyna. Ja jestem dumny.
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 22:21
                                                    hm...tak, to na otarcie łez;-)...
                                                    ale rezta leży odłogiem, siatkarze itp...

nie no rozpętuję ucztę!;-)))
                                                  • hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 01:40
                                                    czekam i czekam, a tu pustka w salonie!;-(((
                                                    i nikogo w pokojach nie ma...
                                                    cóż...!;-(((
                                                    hrabia wyjeżdza do kuzyna...!
                                                    nie powie gdzie i na jak długo...

będę tam kontenplował uroki świata...

adios!
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 05:46
                                                    ...bez obawy,Jan doniesie gdzie przebywa hrabia...;)...niestety wczoraj
                                                    Morfeusz wpadł z niespodziewana wizytą ...;(((
                                                    Miłego dnia...pozdrawiam salonowców i nie tylko...:)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 07:14
                                                    kamea5 napisała:

> ...bez obawy,Jan doniesie gdzie przebywa hrabia...;)...niestety wczoraj
                                                    > Morfeusz wpadł z niespodziewana wizytą ...;(((
                                                    > Miłego dnia...pozdrawiam salonowców i nie tylko...:)))
                                                    >
                                                    dzięki serdeczne za miłe słowo,dzien faktycznie zanosi się dobrze,a czy będzie
                                                    mily ocenimy po zachodzie słońca.A Morfeusz...tak,tak...tym razem był
                                                    skuteczny..:)))
                                                    Wzajemnie,wszystkim wszystkiego dobrego.:)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 08:08
                                                    ...uwazaj na latajace Czarownice...;(((...na wszelki wypadek zamów
                                                    szklarza...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 08:23
                                                    narzędzia mam na podorędziu, kity wszelakie tudzież,bezpiecznego lądowania
                                                    zyczę..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 09:44
                                                    ...tylko cos pysznego na kolacje przygotuj...bede strasznie głodna...;PPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 10:56
                                                    myslę,ze uda mi się stanąć na wysokosci zadania...chociaż kucharzem nie jestem
                                                    najlepszym..;))
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:24
                                                    Eeee tam....schowaj niepotrzebną skromnosc do kieszeni...:))
                                                    ..........Hrabia zwiał - zachowuje sie jak rozpieszczone niemowlę - gdy go nikt
                                                    nie pieści i o niego nie zabiega, pokazuje humory...I znowu sobie poszedł...;(((
                                                    Ech..........;((((
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:43
                                                    Witam,witam,jestem Favet przyjaciel Alexa.Poprosił mnie o pomoc w
                                                    kuchni,zadanie przerasta jego możliwosci, ale w dwójkę jakos wybrniemy z
                                                    opresji.Jestem zachwycony Pani urodą, wprawdzie Alex mi opowiadał o Pani ale
                                                    rzeczywistosc mnie mile zaskoczyła..:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:54
                                                    a cóz to drogi Favecie,sam tu bawisz.Nasze szczebiotki pobiegły szatki
                                                    zmieniać, moze w takim razie oprowadzę Cię po zamku i otoczeniu.Pan Hrabia
                                                    bedzie dumny gdy się doniosą iz nowy i znamienity gosc do zamku przybył..:))
                                                  • Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 12:30
                                                    Pańtwa nie ma w domu!!! Wzieli gorzkie żale, poszli na roraty!
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 12:38
                                                    witaj Zosieńko, co sprowadza w nasze progi..:))
                                                  • Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 12:42
                                                    Pan hrabia mię najoł do pracy w tem saloniku. Będem Państwu usługiwać
                                                    najpokorniej....
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 12:44
                                                    bardzo dobrze ,że tak miłe dziewczę się trafiło.. o co Ty Zosiu potrafisz..:))
                                                  • Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 13:45
                                                    Ja, proszę Pana Faveta krowy umiem doić. I Pan Hrabia powiedział, że na
                                                    początek wystarczy. I że on mnie wszystkiego, co potrzebne na salonach,
                                                    nauczy....
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 14:14
                                                    ciekawe, ciekawe a no będziemy obserwowac co w zamku będzie się działo,a będzie
                                                    chyba na co patrzeć..he..he..:))
                                                  • Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:58
                                                    Jeszcze nie wiem, co się bedzie działo. Wczoraj Pan Hrabia zaczoł mię uczyć,
                                                    ale Pani Hrabinia niespodziewanie do dworu wróciła......
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:55
                                                    postaram się z Hrabią porozmawiac,a teraz idź Zosiu zobaczyc obejscie, duzo
                                                    obowiązków tu na Ciebie czeka..
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:57
                                                    ....zosiu nie lekaj sie hrabia bardzo cierpliwy...;))a hrabina wyrozumiała...:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:53
                                                    ...witaj moj drogi,miło Cie widziec...:)).. wydawało mie sie ze przyrzadzenie
                                                    kolacji jest banalnie proste...;PPPP...no ale cóz bedzie zapewne bardzo
                                                    miło...;)))...tylko obym we własciwe okno trafiła..;)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:59
                                                    jak trochę się postarasz, to się uda..probuj smiało..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:55
                                                    ...to waszysto przez tego kuzyna...???...Jan tajemniczy,milczy...odwoził
                                                    hrabiego i adresu zapomniał...;)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:57
                                                    Witaj moja Droga,a gdzie to turkaweczka bywała, upał taki wielki..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:02
                                                    ...witaj...długo by pisac...;)))..tyle mi sie spraw zwaliło nagle ze musiałam
                                                    je pozałatwiac...;)))...musze zmienic miotłe,ta jest bez
                                                    klimatyzacji...straszne goraco...;(((...mało brakowało a zosatałabym "bez
                                                    nic"...ale juz chłodna kapiel w stawie ostudziła me rozgrzane ciałko...;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:03
                                                    uwazaj moja Droga na kleszcze, tyle robactwa w tym roku się wypleniło..::))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:06
                                                    ...kleszcze powiadasz...???...ja nieboga,moze poddam sie zmyslnym raczkom i
                                                    ktos je powyciaga bezbolesnie...;PPPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:07
                                                    mysl przednia i godna rozwazenia..:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:06
                                                    a zapomniałby, wspominano ze neopodal stawku żmiję zygzakowatą
                                                    widziano,zachowuj się roztropnie..:))
                                                    a w sprawie upału proponuję wirtualną wycieczkę na biegun Połnocny, powinno
                                                    pomoc..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:09
                                                    ...cudowny pomysł ,tylko norki mi mole zjadły...;PPPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:10
                                                    uszyjemy nowe,wszak dzisiaj nie wyjeżdzamy,wydam stosowne dyspozycje..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:13
                                                    ...to ja poprosze dwa razy,tak na zapas...;PPPPP
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:15
                                                    wychodzę sprawy łatwic, przy okazji z wojtem porozmawiam, oczekuje rozmowy od
                                                    godziny..:))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:25
                                                    ...prosze pozdrowic wojta...:))moze na kolacje tez wpadnie...???...;PPP
                                                  • collage Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:38
                                                    Chętnie poznam Pana Faveta bliżej...;))) Zdaje mi się, że jest miłym
                                                    gościem...;)))
                                                    Moi Drodzy ide do mojego pokoiku, nie wiem czy dzisiaj zabawię na kolacji - jak
                                                    coś to piszcie do mnie maile ;))) Buziaki, pa pa
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 05:27
                                                    ...mam nadzieje ze wieczor był udany..;)))...do miłego,jade poleniuchować...:))
                                                    zabawiaj nowych gosci ,sa bardzo mili...;)))buziaczki:)**
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 07:22
                                                    do milego...a wieczor raczej przespany,po tak ciezkim dniu ...bezpiecznego
                                                    lotu,oby miotła pobocza nie złapała,trzymaj sie srodka..;))
                                                  • favet Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:13
                                                    Co tak pusto dzisiaj w salonie,goscie gdzies zniknęli.To chyba zbawienny wpływ
                                                    aury powoduje,ze kazdy szuka dzis zajęcia..
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:14
                                                    ...jestem niezłym pilotem...;))..zawsze laduje na "cztery
                                                    łapy"...odlatuje ,miłej zabawy...:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:23
                                                    będziemy wszyscy z niepokojem podziwiać Twoje podniebne akrobacje...:)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 30.11.04, 18:45
                                                    pięknie jest patrzec na "wszystko z góry"...;)...czasem lądowanie jest trudne i
                                                    wymaga poświęceń:)
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 30.11.04, 20:10
                                                    O Pani, lotnisko przygotowane, stosownie
                                                    oświetlone,do lądowania proszę podchodzic
                                                    od strony poludniowej,wieza sprowadzi
                                                    bezpiecznie na zimie;;-)))
                                                    Witam serdecznie.;)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 06:57
                                                    poranna mgła mi wszystko zasłania,może sie uda..;)..wzmacniam siły zielona
                                                    herbatka,powinno sie udac:)
                                                    szkoda ze wieza kontrolna jeszcze śpi;DDDDDDD
                                                    miłego dnia!!!
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 08:51
                                                    Czuwamy,czuwamy, ale z uwagi na niską
                                                    mgłę loty były chwilowo wstrzymane.;-)))
                                                    Aktualnie mozna pdejmowac proby lądowania.
                                                    Bezpiecznego przyziemienia zyczę;-)))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 20:00
                                                    znowu problemy,muszę zmienic środek transportu na bardziej przyziemny..;))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:15
                                                    i do tego poczta mnie olała:(((
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:45
                                                    Witam pięknie.;-DDD
                                                    Ja tez mam klopoty z netem.Przejdę chyba
                                                    na nawigację reczną;-))
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:49
                                                    o jak miło,w ten przedpołudniowy poranek:)
                                                    robotki reczne,czemu nie:)))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:53
                                                    A witam,tak cos na drutach mozna robic.Net moj
                                                    teraz torche przyspieszył,zobacze cyz to
                                                    chwilowa tendecja, czy juz bedzie ok.
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:58
                                                    ja nietsty mam problemy z poczta;(...moj wspolnik netowy znowu cos
                                                    narozrabiał:))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:00
                                                    U mnie tez,zadne konto mi nie dziala jak powinno,
                                                    jeszcze jakos z forum moge wysylac.A tak wszystko OK?
                                                    Czy przygotowac sie do pisania opowiesci, czy tez
                                                    nie jest to wskazane?:)))))))))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:02
                                                    Wyslalem na @,czy cos dotarło?;-DD
                                                  • kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:10
                                                    ale nie moge otworzyc...buuuuuuuuuuuuuuu!!!
                                                    musze uciekac,sprobuje pozniej...do wieczora jestem,jak zwykle,moze bede mogła
                                                    cos napisac:)
                                                    Pozdrawiam!!!;))
                                                  • alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:11
                                                    Milego dnia i duzo spokoju zyczę.;-))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka