hrabia_potocki 15.08.04, 19:54 i tak został otwarty, bo i pora odpowiednia, w ogrodzie już przeszywa wiatr lekkie odzienie goszczących tam dziewcząt, wejdźmy do środka, wszystko czeka, nawet pokoje gościnne!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 19:57 Witaj mój Drogi! :)))) Jak tu pięknie!!!!! :))))) I ten upojny zapach...róże...róże...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Re: ....................SALONIK.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:58 Tak jak zwykle panie hrabio ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:00 Witaj Wójcie! Wiedziałam że powrócisz :)))) Jak tam podboje w realu? :>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:03 no i ta muzyka...wszystko należycie ułożone i przygotowane, z angielską dawną symetrią!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:10 To wszystko nastraja mnie przerozkosznie sennie :)))Który z Panów uzyczy mi swojego silnego ramienia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:13 Pozwól, że zostanę jeszcze w salonie...goście jeszcze są i trzeba pełnić rolę gospodarza;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:15 ...czy mozna,sie dołaczyc ...;)...nasza przyjaciólka jest wytrawnym znawca nuzyki ,moze cos zaproponuje na dzisiejszy wieczór...witaj hrabio,wojcie,droga collage...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:19 Witaj Kamejko!!! :) Nie było Cie przez dłuzszy czas i już sie zlekłam że będę tutaj jedyną szprotką wśród rekinów ;)))) Dobrze, że jestes :))). Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:32 ...musiałm cos załatwic...;))...jaka muzyke proponujesz na dzisiejszy wieczor...???:)...zapalmy świece..:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 15.08.04, 20:20 a można i nawet wskazane wejście na salony...na dworze chłodnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Nie narzekam :))ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:22 collage napisała: > Witaj Wójcie! > Wiedziałam że powrócisz :)))) > Jak tam podboje w realu? :>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Nie narzekam :))ntx 15.08.04, 20:24 Moze nam zdradzisz coś więcej? :))) Twoja odpowiedź wielce zdawkowa jest ;PPPP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Re: za to twój języczek, który tutaj pokazujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:28 bardzo długi jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Re: czemu kompleksy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:32 Możesz jego wykorzystać w "zbożnym" celu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: NIE DA SIE UKRYĆ...;DDDD 15.08.04, 20:32 proszę więc, zachować dyskrecję i pewne kawałki anatomii zamknąć w ustach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Re: pan hrabia niech się nie ........., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:42 znowu pan hrabia źle zrozumiał - to tak samo, jak kiedyś jasio z gospody napisał na płocie "doopa" a pan hrabia, po pijaku, chciał ten płot ......... - dokończyć opowieść ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki To prawda......................................... 15.08.04, 20:52 ja wszystko opacznie pojmuję, jak prosty człek ze wsi...być może to prawda...bo zamek leży na cichej prowincji zamilknę dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 00:50 ... w szybkę pazurkiem ptak podróżny zapytuje, czy w saloniku mógłby rozgościć się gdzieś na gzymsie kominka w cichym kątku i ogrzać strudzone łapki i piórka, czas od czasu wyrażając swe zdanie? Wszak istotą przemieniajaca się jest, bom nie jestem zwykłą Sokolicą, ino takowoż Panią w Sokoła Zaklętą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 06:04 ...o! jaki miły gosc...zasnełam w fotelu przy kominku...:))...długo kazałas na Siebie czekac...świece juz sie dopaliły...zdrzemnij sie jeszcze ,ja pojde przejsc sie do ogrogu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 08:08 Zycze wszystkim udanego dnia,dzisiaj mam trochę zajęć,moze później..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 20:07 Bo tak sobie przycupnęłam i rozglądam się. A tak to często jestem, choć dziobek rzadko otwieram. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Pukając niesmiało... ;-) 16.08.04, 20:46 ...jestes naszym milutkim gosciem...zapraszmy do stołu...:))...dzisiaj mistrzynia ceremonii jest collage...:))..tyle pysznosci przygotowała...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu4 Re: Pukając niesmiało... ;-) 28.11.04, 16:38 Witam Waćpannę,co sprowadzna, o tak poźnej porze.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 08:33 Janie! Podaj proszę dziczyznę! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: ....................SALONIK.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:18 Przecież Jaśnie Państwo przeszli na weganizm! Ale jak nie to zaraz zawołam Makłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:08 ..Janie... Jasnie Panstwo tak,ale goscie nie...:PP Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:06 ...widze ze strasznie zgłodniałas tej nocy...:PPP...wydawało mi sie ze gdzies sie zapodziałas...noc niespodzianek..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:30 Musiałam odespać długą podróz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:32 ...sama...:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:36 to pechowo..)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:41 ...na to pytanie nie udzelono nam odpowiedzi...:)...moze noc była bardziej zabawna niz wnioskujemy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:43 im więcej niedomówień ,tym chyba lepiej..)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:45 ...tu bym chyba polemizowała..:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:48 myslałem o aurze tajemniczosci,nieprecyzyjnie się wyraziłem.))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:51 ...ta aura ostatnio mnie "przesladuje"...:)same zagadki...???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:53 rozwiązane chociaż,czy też nie bardzo...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 10:57 Sama, sama...:(((( Hrabia odprowadził mnie po dżentelmeńsku do drzwi i odszedł...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:00 chyba widział ,co robi;;))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:02 Ha ha! Hrabia to dzentelmen i luby Kamejki...;)))) Widac, że jesteś tu Mój Drogi od niedawna...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:05 ...moja Droga...humor masz dzisiaj świetny...;)))..a co do hrabiego ,to wiesz jak to z nim jest...pojawia sie i znika...znowu kamfora...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:02 ...jak zwykle sama mnie zostawili..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:05 oj niewdzięczni,niewdzięczni.A tu i tam to mysle ,ze owszem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:07 ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:09 czyżby..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:11 Ano czyżby, czyzby...;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:10 Kamejko, pożyczysz mi Jana na dwie godziny? ;))) Mam załatwić parę spraw w pobliskim miasteczku i pomoc Jana wielce by mi sie przydała ;))) Z góry dziekuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:12 ...dla Ciebie wszystko...jest Twoj...:))..tylko uwazaj statnio strasznie ostro powozi...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:16 lata praktyki nie poszły na marne..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 11:16 ;DDDDDDD Ostra jazda z Janem?!?!?...;))) Zlękłam sie nieco...;))) No cóz...nie mam wyjścia...;))) Dziękuję Ci bardzo - oddam go całego i zdrowego - za jakieś 2 godzinki...;))) Tymczasem zmykam - niebawem wróce Buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 13:29 pustki po nocy... Zosia już sprząta;-))) hrabia też w codzienościach pochłonięty... no i bez Jana jakoś gorzej powozi naszą Coll!;-))) a i kam!;-))) wcześnie wstała... nie można się gośćmi do południa nacieszyć, oj!, niemożna!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 14:05 ...prosze sie nie martwic...;))dzisiaj tez sie zapowiada pogodny wieczor...jak znam nasza przyjaciolke to z Janem przygotuja pewnie niespodzianke dla nas...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 15:20 już się nie mogę doczekać i zacieram rączki;-) proszę tym razem kam!;-) nie siadać tak daleko odemnie przy stole!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 15:28 ...dobrze usiąde obok hrabiego...:))..tylko prosze opowiedziec nam cos ze swoich podrozy...??...bardzo prosze..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:28 tez chętnie posłucham,hrabia tak ciekawie opowiada..:) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:47 Wróciliśmy!!! :))) O jejku!!! To już ta godzina?!?!? ;))) Z Janem czas tak szybko mija....;)))) Przywiozłam Wam słodkie pączki z różą....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:47 ...jeszcze zajety z agronomem sie umówił...pewnie pozniej nas zaszczyci...:)) ale prosze ,zapraszam na deser truskawkowy...przejdzmy do ogrodu...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:49 czy tez mogę liczyć na miejsce w tak wybornym towarzystwie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:55 Zapraszamy serdecznie :))) Im więcej nas tym weselej....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 17:56 jestes nad wyraz łaskawa,jestem wzruszony..)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:00 Proszę oto chusteczka...;)))) Pozwól , że otrę Twoje łezki...;))) Usiądź koło mnie, naleję Ci ponczu....;))) lub cos innego, jeśli ponczu nie lubisz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:03 chętnie skosztowałbym owoców,jezeli nie prawi to łaskawczyni kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:06 O proszę -zaraz nałożę na talerzyk parę winogronek...;))) Są i mandarynki..;))) No i porzeczki oraz agrest z Kamejkowego ogrodu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:05 ...oj ile wzruszen...to ten ogrod...widze moja Droga ze sie naszy gosciem zajełas...:))...a te paczki sa przepyszne,poprosze troche likieru migdałowego..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:08 tak, wprost uczta..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:09 Oj, ma niemałe wymagania ten nasz gość...;)))Az sie boję czego jeszcze zażąda..;))) Ja poprosze likierek czekoladowy, jeśli można...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:12 oczywiscie, mozna ,proszę czuć sie swobodnie..)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:13 ...musisz kochanie kontrolowac zapusty naszego goscia..:))...lubi słuchac opowiesci i bajeczek..;))..jest wytrwały i bardzo tajemniczy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:15 o, dziekuję za miłe słowa,postaram się nie być uciązliwy,dzisiaj chętnie posłuchamm.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:16 W opowiadaniu bajeczek nie jestem zbyt dobra...;(((((. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:17 to mogą jedynie sluchacze ocenic.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:28 myślę, iż alex to wytrawny salonowiec...ma maniery, język gładki i dowcip akceptowalnie liryczny;-))) taki w saloniku to istna gratka!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:29 dziękuję,pan hrabia taki łaskawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:41 bardzo proszę...mam jeszcze chyba coś w karafce...;-))) kiedy Panie zajęte w ogrodzie szykowaniem, możemy posmakować i pograć w bilard;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:43 Z wielką przyjemnoscią panie hrabio.Grę z Panem uważam za wyróznienie,czy możemy już zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:48 oczywiście, pierwsze uderzenie należy do Ciebie a po nim skosztujemy drugiej kolejki nalewki!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 18:50 Więc zaczynajmy,będzie cieżko,wiele dobrego o umiejętnosciach pana Hrabiego mi mówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:02 prawie w kazdy wieczor sie gra, wiec tak łatwo skory nieoddam w przciwieństwie do zawartości karafki!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:05 Panowie, póxniej pogracie...;)) Jadło juz na stole...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 19:49 niewiele ostygło, a smaczne, nigdy tak pysznego mięsa nie jadłem!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:40 ...dzisiaj w kuchni dyzur miała collage...:))..przez zoładek do serca drogi hrabio...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:46 Spisała się znakomicie,jestem z niej dumny..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:52 ...teraz zrobimy mała przerwe..posłuchamy z collage jej ulubionej muzyki...i poprosimy Jana o kawe...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 20:56 Pomysł jest przedni i na czasie..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 21:01 ...nie wiem czy tylko tej samej muzyki lubimy słuchac...??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 21:25 każda muzyka łagodzi obyczaje..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 22:53 Ach Moi Drodzy!!! Cudownie sie czuję w Waszym towarzystwie, ale czas sie juz udac na spoczynek ;))) Dobranoc Kochani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 16.08.04, 23:41 ..spij słodko nasza kuchareczko...:))...dobranoc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:29 Kuchareczko?!?!? ;)))) Wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:30 Jak juz cos to "Mistrzyni Kuchni" ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:36 ...nie złosc sie ..:PPP...to miało byc pieszczotliwie...;))...a jedzonko było super,hrabia zachwycony...:))cały wieczor nie spuszczał wzroku z Ciebie...;)) pewnie zaprosi Cie dzisiaj na miła przejazdzke powozem po okolicy,taki piekny dzień ...moze byc pełen radosnych niespodzianek...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:43 Też chętnie zwiedziłbym włosci hrabiego, nie wiem kiedy taka okazja się znów przydarzy..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 07:53 ...jak miło o poranku Cie usłyszec..:))...mysle ze odległosc jest tak niewielka,ze wystrczy wypowiedziec magiczne zaklecie i juz na dziedzincu u hrabiego sie pojawic...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:02 w samej rzeczy, perełeczko,przejeżdżałem opodal, to i nie omieszkałem zawitać..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:15 Hej! hej! Perełeczki!!! :D Śmiało sobie poczynacie - czyżby to początek flirtu? ;))) Kamejko, Hrabia bedzie zrozpaczony.........;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:16 ...hrabia sie ucieszy...uwielbia poranne niespodzianki...ja oczekuje przy fontannie,Jan kawe poda...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:18 Wiesz dobrze o czym mówie....;)))) Hmmm...a może to właśnie jest sposób na Hrabiego....? wzbudzić jego zazdrosc...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:22 kobiece scieżki są kręte, ale hrabia to człowiek swiatowy i wyrozumialy..)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:28 Na kobiecy spryt nie ma mądrych...;))) Nawet Hrabia sie gubi...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:27 ...moja droga nie obawiaj sie...:)))...to przyjaciel domu i wielki odkrywca..:)) mysle ze hrabia nie bedzie miec powodów do zazdrosci...:)) ale jak sie troche zdenerwuje to wtedy tylko pojedynek,on to uwielbia...:PPP juz mu kiedys sekundowałam...przezył,jest wytrawnym strzelcem...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:30 oooo...nie znałam Cie od tej strony ;)))myślałam ze Kamejka to sama słodycz i dobro...a tutaj...no proszę prosze...;))) czy tamten zginął? ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:39 ...szlachetny hrabia darował nieszczesnikowi zycie..:))...wiedziałam ze nie zrobi krzywdy nikomun dlatego sie zgodziłam...:)))..ale czasem troszke podwyzszonej adrenalinki nie zaszkodzi...:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:32 Życie i zdrowie cenię sobie wysoko ,ale pojedynek i to z hrabią też wielke wydarzenie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:34 Nie ryzykuj mój Drogi.... Zbyt wiele do stracenia jest...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:39 z bronią jestem obyty,wiele strzelałem,ale z kulami nigdy nie wiadomo,hrabia strzela wybornie..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:42 A ja też strzelam wybornie, ale z łuku..;))) Broń palna napawa mnie wstrętem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:48 gdy chodzi o honor niewiasty, wyboru nie ma, trzeba stawać w szranki..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:53 a,zapomniałbym, wracając do łuku to broń zmyslna co i niebezpieczna..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:01 ..a i wzrok sokoli potrzebny ..:)))...collage mnie dzisiaj zaskoczyła,tym łukiem..:))chyba sobie kiedys pocelujemy do jabłuszka ...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:06 oj chyba nie na mojej głowie..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:12 kamea5 napisała: > ..a i wzrok sokoli potrzebny ..:)))...collage mnie dzisiaj zaskoczyła,tym > łukiem..:))chyba sobie kiedys pocelujemy do jabłuszka ...;PPP Dwaj ochotnicy potrzebni..;))) Jana wykluczamy....Jan jest bezcenny...;)))) Alexa też polubiłam bardzo, bardzo..;))) Hrabiego wystawiac na ewentualne niebezpieczeństwo nie wypada.....;))) hmmmmmm..... Moze Wójta weżmiemy? ;))) I jeszcze jakiegoś trolla - żeby wójtowi nie było smutno..;))) Cudownie!!!!! Już sie cieszę na mysl o zawodach strzeleckich w naszym dworku!!!!! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:17 Dopilnuję przygotowań, aby niczemu nie uchybiono..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:19 alex_xc napisał: > Dopilnuję przygotowań, aby niczemu nie uchybiono..;)) WSPANIALE!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 08:58 alex_xc napisał: > gdy chodzi o honor niewiasty, wyboru nie ma, trzeba stawać w szranki..;)) Na razie nikt tutaj honoru niewiasty nie nadszarpnął wiec nie trzeba sie bic...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:01 ale wszystko moze się zdarzyć,spraw nie nalezy bagatelizowac,tym bardziej gdy tak ważnych kwestii dotyczą..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 09:22 Jadę do miasta po strzały i bełty ;))). Trzymajcie sie!!! Całuski!!! (Wrócę na obiad ;))) (Co tam Jan dzisiaj szykuje? Chyba pieczone przepiórki w zurawinie....;)))..................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:01 witam...gubię dopiero resztki snu!;-) tak, wszyscy dzisiaj się sprawnie uwijają...uśmiechnięci...tylko ja ja na zwolnionym kadrze przesuwam się po zamku...wszystko ogarnęła radość...dlatego wolno mi będzie zachować te chwile głęboko!;-))) kawa i rogali z dżemem Janie! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:19 hrabia_potocki napisał: > "tylko ja ja na > zwolnionym kadrze przesuwam się po zamku..." To wina tego wczorajszego ponczu Drogi Hrabio ;))) Miałam pewne podejrzenia, co do niego.....;)))) Ależ mi sie dzisiaj przystojny wydajesz Hrabio...!!!;)))) Upojny poranek dzis mamy....;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:46 trudno się oprzeć i Wam i jemu... upojne wieczory upojny poncz i upoj(o)ny hrabia:-))) ale nic na balkonie świeży "wozduch" zaraz lepiej... proszę kołysać mnie tylko łagodnymi dźwiękami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 10:49 Oj taka, tak, panu Hrabiemu wczoraj chyba młodzieńcze lata się przypomniały,a tu, z pełym szacunkiem ,wiek już nie ten, więcej rozwagi nalezy wykazywac..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:03 ...nasz hrabia to takie duze "dziecko"...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:06 Nie często uchybia etykiecie,proszę o odrobinę wyrozumiałosci..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:13 ...przywykłam do jego drobnych ekscesów..;))..zawsze pozniej przynosi piekny bukiet kwiatów..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:17 To człowiek kulturalny,wielki znawca i wielbiciel płci pięknej, o koniach nie wspomnę, to oczywiste..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:21 ....konie sa jego pasja...:))nastepna po kobietach...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:25 Wspaniały człowiek, dlatego niekiedy na hrabiego nalezy lekko przymrózyc oko,pozwolic mu być sobą..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:35 ...nie jest to łatwe..;))..zwłaszcza jak znika niepostrzezenie i nie wiadomo gdzie jest...:))...wtedy martwie sie o niego..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:37 to naturalne zachowanie,ale moze hrabiemu potrzebne są chwile samotnosci, moze zamierza podjąc wazne decyzje, jakies powody takiego postępowania muszą byc..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 11:48 ...no tak, to prawda, że serca się trwożą, gdzie podążam, bo oklica wieczorem jest nader niebezpieczna, a hrabia nie ma samych przyjaciół...;-) postaram się wieczorem nie umykać z pałacu...proszę pozwolić czasem we dnie...ujść...na swoje ścieżki...;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 20:53 dzisiejszy wieczór widzę, iż spędzę sam... będę mógł określić dalszy plan działania;-)... może siebie zmotywować jakoś!;-)... popatrzę trochę na transmisję z IO..., i sen...sen...sen... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 17.08.04, 21:38 ...dzisiaj zajecia w podgrupach..;PPP...po tak burzliwej nocy wszyscy szukają odrobinki samotnosci i odpoczynku...;)) dobranoc wszystkim...buziaczki...aaa,kotki dwa..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 17:44 dzisja mecz towarzyski Polska-Dania, kto mi potowarzyszy, no kto?;-( jakby wszystkich czarna dziura wchłonęła:-((( ale mi ..........! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 18:45 Ja potowarzysze Ci Drogi Hrabio :) Masz pop-corn? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:07 ....witam wszystkich pogubionych ...;)))...zrobimy hrabiemu niespodzianke...:))) zabieram pop-corn,soczki,piwo...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:28 jeja jak ja to lubię;-))) tylu Nas będzie oglądać! ale uprzedzam, podczas meczu możecie mnie nie poznać, potrafię w trakcie akcji podbiedz do telewizora i zasłonić cały ekran!;-))) Ci, którzy mnie znają boją się właśnie tego! przerwę poświęce moim damom!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 19:31 ...bez obawy...zabieram drugi telewizor..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 20:45 to dobrze kam!;-) obejrzyj sobie coś innego...oszczedze Tobie takich chwil jak ja przeżylem teraz...4:1...dno!;-(((( proszę...aby teraz po wylaczeniu telewizora...zrobic kolacje...i milo spedzic wieczor...bo...! hrabia P. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 21:43 Za to Otylia złota! :)))) Kobitki górą!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 22:05 Dwa razy srebrna,teraz złota. Wspaniała dziewczyna. Ja jestem dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 18.08.04, 22:21 hm...tak, to na otarcie łez;-)... ale rezta leży odłogiem, siatkarze itp... nie no rozpętuję ucztę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 01:40 czekam i czekam, a tu pustka w salonie!;-((( i nikogo w pokojach nie ma... cóż...!;-((( hrabia wyjeżdza do kuzyna...! nie powie gdzie i na jak długo... będę tam kontenplował uroki świata... adios! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 05:46 ...bez obawy,Jan doniesie gdzie przebywa hrabia...;)...niestety wczoraj Morfeusz wpadł z niespodziewana wizytą ...;((( Miłego dnia...pozdrawiam salonowców i nie tylko...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 07:14 kamea5 napisała: > ...bez obawy,Jan doniesie gdzie przebywa hrabia...;)...niestety wczoraj > Morfeusz wpadł z niespodziewana wizytą ...;((( > Miłego dnia...pozdrawiam salonowców i nie tylko...:))) > dzięki serdeczne za miłe słowo,dzien faktycznie zanosi się dobrze,a czy będzie mily ocenimy po zachodzie słońca.A Morfeusz...tak,tak...tym razem był skuteczny..:))) Wzajemnie,wszystkim wszystkiego dobrego.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 08:08 ...uwazaj na latajace Czarownice...;(((...na wszelki wypadek zamów szklarza...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 08:23 narzędzia mam na podorędziu, kity wszelakie tudzież,bezpiecznego lądowania zyczę..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 09:44 ...tylko cos pysznego na kolacje przygotuj...bede strasznie głodna...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 10:56 myslę,ze uda mi się stanąć na wysokosci zadania...chociaż kucharzem nie jestem najlepszym..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:24 Eeee tam....schowaj niepotrzebną skromnosc do kieszeni...:)) ..........Hrabia zwiał - zachowuje sie jak rozpieszczone niemowlę - gdy go nikt nie pieści i o niego nie zabiega, pokazuje humory...I znowu sobie poszedł...;((( Ech..........;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:43 Witam,witam,jestem Favet przyjaciel Alexa.Poprosił mnie o pomoc w kuchni,zadanie przerasta jego możliwosci, ale w dwójkę jakos wybrniemy z opresji.Jestem zachwycony Pani urodą, wprawdzie Alex mi opowiadał o Pani ale rzeczywistosc mnie mile zaskoczyła..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 11:54 a cóz to drogi Favecie,sam tu bawisz.Nasze szczebiotki pobiegły szatki zmieniać, moze w takim razie oprowadzę Cię po zamku i otoczeniu.Pan Hrabia bedzie dumny gdy się doniosą iz nowy i znamienity gosc do zamku przybył..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 12:30 Pańtwa nie ma w domu!!! Wzieli gorzkie żale, poszli na roraty! Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 12:38 witaj Zosieńko, co sprowadza w nasze progi..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 12:42 Pan hrabia mię najoł do pracy w tem saloniku. Będem Państwu usługiwać najpokorniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 12:44 bardzo dobrze ,że tak miłe dziewczę się trafiło.. o co Ty Zosiu potrafisz..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 13:45 Ja, proszę Pana Faveta krowy umiem doić. I Pan Hrabia powiedział, że na początek wystarczy. I że on mnie wszystkiego, co potrzebne na salonach, nauczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 14:14 ciekawe, ciekawe a no będziemy obserwowac co w zamku będzie się działo,a będzie chyba na co patrzeć..he..he..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ....................SALONIK.................. IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:58 Jeszcze nie wiem, co się bedzie działo. Wczoraj Pan Hrabia zaczoł mię uczyć, ale Pani Hrabinia niespodziewanie do dworu wróciła...... Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:55 postaram się z Hrabią porozmawiac,a teraz idź Zosiu zobaczyc obejscie, duzo obowiązków tu na Ciebie czeka.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:57 ....zosiu nie lekaj sie hrabia bardzo cierpliwy...;))a hrabina wyrozumiała...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:53 ...witaj moj drogi,miło Cie widziec...:)).. wydawało mie sie ze przyrzadzenie kolacji jest banalnie proste...;PPPP...no ale cóz bedzie zapewne bardzo miło...;)))...tylko obym we własciwe okno trafiła..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:59 jak trochę się postarasz, to się uda..probuj smiało..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:55 ...to waszysto przez tego kuzyna...???...Jan tajemniczy,milczy...odwoził hrabiego i adresu zapomniał...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 15:57 Witaj moja Droga,a gdzie to turkaweczka bywała, upał taki wielki..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:02 ...witaj...długo by pisac...;)))..tyle mi sie spraw zwaliło nagle ze musiałam je pozałatwiac...;)))...musze zmienic miotłe,ta jest bez klimatyzacji...straszne goraco...;(((...mało brakowało a zosatałabym "bez nic"...ale juz chłodna kapiel w stawie ostudziła me rozgrzane ciałko...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:03 uwazaj moja Droga na kleszcze, tyle robactwa w tym roku się wypleniło..::)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:06 ...kleszcze powiadasz...???...ja nieboga,moze poddam sie zmyslnym raczkom i ktos je powyciaga bezbolesnie...;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:07 mysl przednia i godna rozwazenia..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:06 a zapomniałby, wspominano ze neopodal stawku żmiję zygzakowatą widziano,zachowuj się roztropnie..:)) a w sprawie upału proponuję wirtualną wycieczkę na biegun Połnocny, powinno pomoc..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:09 ...cudowny pomysł ,tylko norki mi mole zjadły...;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:10 uszyjemy nowe,wszak dzisiaj nie wyjeżdzamy,wydam stosowne dyspozycje..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:13 ...to ja poprosze dwa razy,tak na zapas...;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:15 wychodzę sprawy łatwic, przy okazji z wojtem porozmawiam, oczekuje rozmowy od godziny..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:25 ...prosze pozdrowic wojta...:))moze na kolacje tez wpadnie...???...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ....................SALONIK.................. 19.08.04, 16:38 Chętnie poznam Pana Faveta bliżej...;))) Zdaje mi się, że jest miłym gościem...;))) Moi Drodzy ide do mojego pokoiku, nie wiem czy dzisiaj zabawię na kolacji - jak coś to piszcie do mnie maile ;))) Buziaki, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 05:27 ...mam nadzieje ze wieczor był udany..;)))...do miłego,jade poleniuchować...:)) zabawiaj nowych gosci ,sa bardzo mili...;)))buziaczki:)** Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 07:22 do milego...a wieczor raczej przespany,po tak ciezkim dniu ...bezpiecznego lotu,oby miotła pobocza nie złapała,trzymaj sie srodka..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
favet Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:13 Co tak pusto dzisiaj w salonie,goscie gdzies zniknęli.To chyba zbawienny wpływ aury powoduje,ze kazdy szuka dzis zajęcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:14 ...jestem niezłym pilotem...;))..zawsze laduje na "cztery łapy"...odlatuje ,miłej zabawy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 20.08.04, 09:23 będziemy wszyscy z niepokojem podziwiać Twoje podniebne akrobacje...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 30.11.04, 18:45 pięknie jest patrzec na "wszystko z góry"...;)...czasem lądowanie jest trudne i wymaga poświęceń:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 30.11.04, 20:10 O Pani, lotnisko przygotowane, stosownie oświetlone,do lądowania proszę podchodzic od strony poludniowej,wieza sprowadzi bezpiecznie na zimie;;-))) Witam serdecznie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 06:57 poranna mgła mi wszystko zasłania,może sie uda..;)..wzmacniam siły zielona herbatka,powinno sie udac:) szkoda ze wieza kontrolna jeszcze śpi;DDDDDDD miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 08:51 Czuwamy,czuwamy, ale z uwagi na niską mgłę loty były chwilowo wstrzymane.;-))) Aktualnie mozna pdejmowac proby lądowania. Bezpiecznego przyziemienia zyczę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 01.12.04, 20:00 znowu problemy,muszę zmienic środek transportu na bardziej przyziemny..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:15 i do tego poczta mnie olała:((( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:45 Witam pięknie.;-DDD Ja tez mam klopoty z netem.Przejdę chyba na nawigację reczną;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:49 o jak miło,w ten przedpołudniowy poranek:) robotki reczne,czemu nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:53 A witam,tak cos na drutach mozna robic.Net moj teraz torche przyspieszył,zobacze cyz to chwilowa tendecja, czy juz bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 12:58 ja nietsty mam problemy z poczta;(...moj wspolnik netowy znowu cos narozrabiał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:00 U mnie tez,zadne konto mi nie dziala jak powinno, jeszcze jakos z forum moge wysylac.A tak wszystko OK? Czy przygotowac sie do pisania opowiesci, czy tez nie jest to wskazane?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:02 Wyslalem na @,czy cos dotarło?;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:10 ale nie moge otworzyc...buuuuuuuuuuuuuuu!!! musze uciekac,sprobuje pozniej...do wieczora jestem,jak zwykle,moze bede mogła cos napisac:) Pozdrawiam!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: ....................SALONIK.................. 02.12.04, 13:11 Milego dnia i duzo spokoju zyczę.;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś