agata.1969 07.05.14, 22:41 Czasem czuję się samotna,mimo uporządkowanego życia.Szukam interesujących ludzi,którzy kochają życie,mają pasje i marzenia.Którzy lubią ludzi.Poznam,porozmawiam,zaprzyjaźnię się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freeman67 Re: Poznam przyjaciół 07.05.14, 23:53 Agatko tu chcesz z kims popisać czy może podasz maiala bo tu mało intymnie :) Mam na imie Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1969 Re: Poznam przyjaciół 08.05.14, 06:30 Cześć,miło mi,że się odezwałeś,mój mail to agata.nowacka6@onet.pl pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1969 Re: Poznam przyjaciół 08.07.14, 20:59 Ponawiam prośbę,post jest nadal aktualny,może to być znajomość wirtualna jak i w realu,dodam tylko, że jestem ze Śląska,mam lat 44. Mój mail to Agata.nowacka6@onet.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Zlotko... przyjaciół to sie zdobywa 11.07.14, 08:29 a nie "poznaje" :) Poznaje to sie ludzi, ew. znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1969 Re: Zlotko... przyjaciół to sie zdobywa 11.07.14, 10:24 nie czepiajmy się słów... :) jak zwał, tak zwał Odpowiedz Link Zgłoś
hansii tylko dlaczego... 11.07.14, 12:53 agata.1969 napisał(a): > nie czepiajmy się słów... :) tylko dlaczego kobiety (nierzadko) naciskaja... : - "no powiedz wreszcie, ze mnie kochasz..." przeciez w realnym stosunku - czlowieka do czlowieka - wypowiedzenie tego slowa nic nie zmieni, obojetnie, czy bedzie to prawda, czy klamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.1969 Re: tylko dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 13:02 ale, ja nic nie wspominałam , o miłości, skąd to zgorzknienie u Ciebie? Osobiście uważam, że słowa kocham nie należy nadużywać. Jednak, jeżeli mam być szczera lubię taką manifestację uczuć... nie wiem może wrażliwa jestem, a może to coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ano dlatego... 11.07.14, 13:26 Gość portalu: agata.1969 napisał(a): > ale, ja nic nie wspominałam , o miłości... Osobiście uważam, że słowa kocham nie należy nadużywać. Slowa "Przyjazn" tez nie nalezy... - aliuziju w kance kancow paniala ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.1969 Re: ano dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 13:28 zmieniam wiec przyjaciół na znajomych..., ok , znajomych się poznaje, a nie zdobywa , czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii jusz cieplej... 11.07.14, 13:49 Gość portalu: agata.1969 napisał(a): > zmieniam wiec przyjaciół na znajomych..., - a to sie niezwykle rzadko zdarza, wole odwrotna kolejnosc... :) ok , znajomych się poznaje, a nie zdobywa , czy tak? no tak... tak sie tylko rozmarzylem wlasnie..., ze zdobyc Przajaciol jest chyb nawet trudniej, niz zdobyc Milosc... w zdobyciu (czyjejs) Milosci pomagaja nam uczucia, instynkty, a nawet zwykle Interesy... (chec posidania rodziny, we dwoje zyje sie taniej i latwiej itd... a co pomaga w zdobyciu (czyjejs) Przyjazni? - upor, praca wlasna, zalety ducha i Charakteru... - trudniejsze to, conie ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata.1969 Re: jusz cieplej... 11.07.14, 14:11 wreszcie się zgadzamy, pewnie , ze przyjaciół trudno zdobyć...na takie miano trzeba sobie zapracować. Ja nie mam ani przyjaciółki, ani przyjaciela, nie utrzymały się tez moje znajomości z młodości , czy też sprzed rozwodu.Bo to byli wspólni znajomi... i się wszystko rozleciało... Teraz mam mało czasu, ciągły pęd,mam dużo znajomych młodych, to jest fajne , ale Oni mają inny etap w życiu, Oni dopiero wchodzą w pieluchy, a moje dzieci juz fruną w świat... Więc pojawiłam sie tutaj , myśle ,może ktoś odpowie, poklikam ,może poznam jakieś fajne rówieśniczki , czy rówieśników. Co do miłości... nie wypowiadam się, specjalistką w tej dziedzinie nie jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniak 64 Re: Poznam przyjaciół IP: 46.115.23.* 12.07.14, 22:12 mieszkam w Hamburgu nikogo nie znam czuje sie samotna.Chetnie poznam polakow mieszkajacych w Niemczech tez samotnych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nina124 Re: Poznam przyjaciół 21.07.14, 21:49 Witam serdzecznie ja od tygodnia pracuje w Holzkirchen jestem tu pierwszy raz i strasznie tu nudno nic sie nie dzieje ,dobrze że jest to forum i mozna popisac,nawiazac nowe znajomosci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozg-a46 Re: Poznam przyjaciół 15.07.14, 13:42 witaj agatko pisz kamil.magalski@onet.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitalukasz Re: Poznam przyjaciół IP: *.centertel.pl 03.08.14, 02:45 witamy cię od niedawna mieszkamy w łodzi i chcieli byśmy poznać nowe znajomości wiec jeżeli masz czas dzisiaj to sie odezwij na e-maila lukaszzz77776@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś