Dodaj do ulubionych

KAWIARENKA 2

IP: 212.87.18.* 10.04.02, 09:24
Gospodyni juz nie spi. Nic na to nie poradze, ze internet mam tylko w pracy
(moze to i dobrze), ktora jest w znacznej odleglosci od moje chatki.
NO TO SPOTKAJMY SIE GDZIES - MOZE BYC NA POLACH MOKOTOWSKICH, W JAKIMS MIEJSCU -
I BEDZIEMY SIE SPIERAC CO DO LOKUM. aLBO GDZIEKOLWIEK NP. POD KOLUMNA ZYGMUNTA.
Dajmy na to o 17.30.
Jak bedzie sztywno, to kazdy moze juz po 10 minutach odwrocic sie na piecie i
isc sobie we diably.
I juz zaczynam watpic w Was! Help......
Obserwuj wątek
    • Gość: belbo Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.116.222.* 10.04.02, 10:17
      ja sie stawie.
      tylko gdzie i jak.
      Zadzwonie w sobote to mi powiesz.
      Jak cos to spotkam sie tylko z tobą..i poczekamy na innych:)
      • laelia Re: KAWIARENKA 2 10.04.02, 10:45
        ja się stawię w każdym wybranym przez Was miejscu, ale może zdecydujmy się na
        coś? Może być Kampania Piwna na Podwalu? Piwo jest, ale to restauracja więc
        średnia wieku chyba odpowiednia, wystrój stylizowany na czeską piwiarnię, ale
        jedzenie w przystępnych cenach, sałatki, soki ze świeżych owoców ławy 6-
        osobowe, pewnie można by je złączyć. Tylko trzeba zrobić wcześniej rezerwację.
        • Gość: Saba Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.87.18.* 10.04.02, 10:51
          Laelia! Jesli rezerwacja nie grozi konsekwencjami w razie niewykorzystania to
          zrob ja, OK? :)
        • Gość: Krizia Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.187.56.* 10.04.02, 15:52
          To jest cos w stylu "U Szwejka". Wiec dlaczego moja propozycja padla?
          A zreszta....
    • Gość: Krizia Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.187.56.* 10.04.02, 10:33
      Ja wole sie nie wypowiadac. Bo i tak Wam sie nie spodoba :-)))
      • ja_nek Re: KAWIARENKA 2 10.04.02, 12:28
        Moze i ja bym wpadł, skoro pomysł nabiera realnych kształtów.

Pozdrowienia
        Janek
        • Gość: laelia Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.244.106.* 10.04.02, 12:59
          nie ma problemu, tylko jednak muszę wiedzieć na ile osób?
          W sobotę o 17.00, tak?
          • Gość: Saba Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.87.18.* 10.04.02, 13:42
            Proponuje na 10 sztuk! :)))))))))))))))))))
            Chyba moze byc na 17.... Spoznialscy moze dojda...............
            • piotr_c Re: KAWIARENKA 2 10.04.02, 14:10
              Uśmiecham sie obserwujac wybieranie współżędnych bo właśnie organizuje takie
              spotkanie z Plaży. Jak widać wygląda to podobnie na każdym forum. Jakby co
              to "plazowicze" spotkają sie 20 kwietnia w Lolku na Polach Mokotowskich w
              Warszawie około 15 (ostatnie notowania :) ) Może ktoś będzie chciał sie
              przyłączyć ?

Zycze dobrej zabawy, nasze poprzednie spotkanie do tej pory bardzo miło
              wspominamy.
              • Gość: Belbo Re: KAWIARENKA 2 IP: *.pgi.waw.pl 10.04.02, 14:12
                Ja przyb ede troche po 17..a panów zapraszam bo rodzynkiem zostane:)
                • laelia Re: KAWIARENKA 2 10.04.02, 14:56
                  No dobrze zarezerwowałam stolik na 17.00 w sobotę, ostatnia salka po lewej
                  stronie. Adres: Podwale 25. Belbo, ja lubię rodzynki ale Janek też się chyba
                  wybiera :) Mam nadzieję, że proroctwa Piotra się nie spełnią i uda nam się
                  spotkać!
                  • Gość: Saba Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.87.18.* 10.04.02, 15:09
                    Laelia, jestes w deseczke! Oczywiscie kazdy przynosi rozyczke w lapce?
                    I ja tez lubie smaczniutkie, slodziutkie rodzyneczki.......... :))))
                  • piotr_c Re: KAWIARENKA 2 10.04.02, 16:19
                    Dla ścisłosci - ja prorokuje wam dobrą zabawę. A i tak szybko przeszliście do
                    konkretów , gratuluję.
                    • Gość: Saba Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.87.18.* 10.04.02, 16:58
                      Dolacz do nas, zapraszamy. Bedziesz drugim rodzynkiem...... :))
                      • Gość: belbo Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.116.222.* 11.04.02, 09:19
                        Trzecim janek tez chce przyjść.

Rodzynkiem nie chciał bym byc...
                        • laelia Re: KAWIARENKA 2 11.04.02, 10:10
                          boisz się zostać pożartym przez stado głodnych pań?
                        • Gość: Saba Re: KAWIARENKA 2 IP: 212.87.18.* 11.04.02, 10:14
                          Rozumiem Cie... ja tez bym nie chciala byc, bo jak sie wszystkie wyglodniale
                          baby rzuca na rodzynka............. Ojojoj!!! Koniec swiata! :)))))
                          W razie czego mozesz zadzwonic do mnie i sie upewnic czy Ci to nie grozi, gdy
                          my bedziemy juz w tej kafejce.
                          • Gość: belbo Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.116.222.* 11.04.02, 11:39
                            Zaryzykuje..ale.. płochliwy jestem wiec drogie panie.. nie płoszczie mnie.
                            Posiedze w kąciku i popatrze..posłucham..może powiem ze dwa słowa........
                            A może nic nie powiem........
                            • ja_nek Re: KAWIARENKA 2 11.04.02, 13:07
                              Zjednoczmy siły. Wtedy nie będziemy musieli się ukrywać przed dziewczynami.

Pozdrowienia
                              Janek
                              • matea Do wszystkich ... 11.04.02, 13:52
                                Mili ...
                                ... cóż tam 30-tka?! :)) Jesteście tacy młodzi. Spotykajcie się i bawcie w
                                najlepsze.
                                A miejsce ... na początek może być przecież i pub, czemu nie? Ważne jest tylko
                                to, jak będziecie się bawić. Nawet pełniąc bardzo odpowiedzialne funkcje w
                                życiu zawodowym, warto - od czasu do czasu - wyjść 'do ludzi' i pośmiać się
                                serdecznie. Czy musi to być od razu stylowa restauracja? E tam, bez tego też
                                można żyć i może być sympatycznie.
                                Trzymam za Was kciuki!
                                M.
                                • Gość: Miki Re: Do wszystkich ... IP: *.lot.pl 11.04.02, 14:14
                                  Dwa dni dyskusji,kto z kim i gdzie,tracicie energię na jałowe dysputy,a może spotkajcie się wreście,wiecej miejsca
                                  będzie na forum.........................ale paranoja............
                                  • apf Re: Do wszystkich ... 11.04.02, 14:23
                                    Spoko, miejsce i czas już ustalone.

Następne spotkanie na tarasie widokowym lotniska Okęcie:))
                                  • Gość: Saba Re: Do wszystkich ... IP: 212.87.18.* 11.04.02, 14:27
                                    My, grubaski, nie damy sie wypedzic z Forum!
                                    • apf Re: Do wszystkich ... 11.04.02, 15:05
                                      Gość portalu: Saba napisał(a):

> My, grubaski, nie damy sie wypedzic z Forum!
                                      >

kochanego ciała nigdy za wiele, wprost uwielbiam tłuste kobitki:))
                            • Gość: messja Re: KAWIARENKA 2 IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 16:34
                              Gość portalu: belbo napisał(a):

> Zaryzykuje..ale.. płochliwy jestem wiec drogie panie.. nie płoszczie mnie.
                              > Posiedze w kąciku i popatrze..posłucham..może powiem ze dwa słowa........
                              > A może nic nie powiem........

wszystkie je zagadasz:))))
                              • Gość: Belbo Re: KAWIARENKA 2 IP: 195.116.222.* 11.04.02, 16:56
                                Ciiiiicho bo sie wyda:)
    • Gość: Krizia Klops IP: 195.187.56.* 11.04.02, 15:11
      No tak, naprodukowalam sie na tym forum, nawybrzydzalam, namarudzilam i...dzis
      okazuje sie, ze w te sobote nie bede mogla wziac udzialu w Walnym Zgromadzeniu
      Forumowiczow ;-) Ale z drugiej strony, jedna baba mniej czy wiecej nie bedzie
      czynic roznicy ;-) Moze nastepnym razem...
      A moze na najblizsza niedziele ktos reflektuje? Szykuje mi sie samotnia :-(
      Pzdr
      • Gość: ladylike milej zabawy IP: *.fslife.co.uk 11.04.02, 15:47
        ciesze sie,ze idea nabrala konkretnych ksztaltow:)
        zaluje ,ze nie moge wziac w tym udzialu:(
        prosze o obszerna relacje!:)))
        pozdrowienia dla wszystkich wtajemniczonych:)))
        • Gość: belbo Re: milej zabawy IP: 195.116.222.* 11.04.02, 16:59
          Zaraz wszyscy się wypiszą..
          poprzekładać drogie panie wszystkie sprawy, śluby, wesela, rozwody , pogrzeby i
          stawić się koniecznie.
          jak będzie klapa to nikt nigdy więcej się spotkać nie będzie chciał.!
          • Gość: Saba Re: milej zabawy IP: 212.87.18.* 11.04.02, 17:04
            Nie ma zadnych przekladanek! Wykluczone! O 17 w sobote w tej knajpce co Laelia
            zarezerwowala.... Z roza w lapie.... Hough! (chyba tak mowia Indianie...)
            • Gość: Belbo Re: milej zabawy IP: 195.116.222.* 11.04.02, 17:11
              ta jest. Gospodyni jest w deche:)
              • ladylike do Gospodyni 11.04.02, 18:47
                Gość portalu: Belbo napisał(a):

< Gospodyni jest w deche:),

pewnie,ze jest i chetnie spotkalabym sie z wami,ale nie teraz:((
                innym razem(mam nadzieje,ze bede nastepne spotkania?)
                uwaznie sledze rozmowy (pewnie nie ja jedna)i LUBIE was moi mili!
                i pisze sie na lipcowe imprezki:))!
                pozdr rumiankowo(wiosna przeciez)
                LL
            • Gość: Krizia czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 217.99.1.* 11.04.02, 20:26
              Nie, Gospodyni, ja nie proponuje przekladanki:-) Tylko
              z przykroscia informuje, ze w sobote nie dam rady.
              Opowiedzcie jak bylo...:-)

Do Gelbo - na litosc boska, nie uzywaj liczby mnogiej!
              Jakie drogie panie? Jedna pani czyli ja, czarna owca,
              ktora zreszta od poczatku bylam ;-) sie wylamala. Mam
              nadzieje, ze reszta stawi sie w komplecie.

A jesli ktos reflektuje na nadziele, to niech da mi
              znac: bromba12345@yahoo.com

Pzdr
              • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: *.acn.waw.pl 11.04.02, 22:37
                Nawet mi nick przekręcila. :))
                • laelia Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 10:21
                  Ja zamierzam być na miejscu o 17.00 i jeśli nie przyjdziecie naślę na Was
                  mafię, kosmitów, urząd skarbowy i jeszcze coś gorszego :)
                  • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.116.222.* 12.04.02, 10:29
                    ja bede po 17.. o 17 kończe na zoliborzu szkołe.. Musze dojechac..
                    Nie chce przed wejsciem zastac panów w czarnych garniturach z pistoletami.
                    Więc uprzedzam.
                  • Gość: Saba Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 212.87.18.* 12.04.02, 11:26
                    Jesli masz dac znac do Urzedu Skarbowego, to tez bede :)))
                • Gość: Krizia Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.187.56.* 12.04.02, 10:35
                  Oh, przepraszam...Bleblo ;-)
                  • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.116.222.* 12.04.02, 10:36
                    ty uwazaj mafia juz jest na twoim tropie :)
                    • laelia Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 11:13
                      matka chrzestna to ja :)
                      • ja_nek Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 12:42
                        Przeciwko mafii mogę się ostrzeliwać, ale przeciw U.S.? Wolę już przyjść.

Pozdrowienia
                        Janek
                        • Gość: Sssss Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 172.30.22.* 12.04.02, 12:47
                          wreszcie znalazłam jakiś ludzi o czym ta rozmawiacie
                          • Gość: laelia Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 212.244.106.* 12.04.02, 13:22
                            umawiamy się na spotkanie w Warszawie, ale i tak miło Cię poznać :)
                            • porzeczkaa Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 14:02
                              no witam : ))
                              juz od samego poczatku sledze ten watek i chciała tylko dodac ze cichutko siedze
                              i czekam na ustalenie ostatecznego miejsca spotkania w sobote ( wezcie pod uwage
                              prognozy pogody ) .. zapowiadaja deszczyk :(((( ) i tez " z pewną dozą
                              nieśmiałości" chcę się przyłączyć do Was ....

mozna jeszcze ??? :)))))
                              • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.116.222.* 12.04.02, 14:04
                                można..zapraszamy..miejsce juz ustalone.. Róza jako znak rozpoznawczy.. Bukiet
                                biore ja ( sprzedam wieczorem w jakiejs knajpce)
                                • Gość: Saba Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 212.87.18.* 12.04.02, 14:07
                                  Bukiet pieknych roz to Ty powinienes przyniesc....:))))
                                  • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.116.222.* 12.04.02, 14:08
                                    daj zyć dziewczyno..wiesz ile ja za szkołe płace...:))))))))
                                    • Gość: Saba Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 212.87.18.* 12.04.02, 14:19
                                      Jesli uczysz sie biologii, to moge Ci udzielac korepetycji. Po promocyjnej
                                      cenie.... :)) A za to uzbierasz na bukiecik roz dla uroczych kolezanek... :))
                                      • Gość: belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 195.116.222.* 12.04.02, 14:23
                                        informatyka tez jak biologia:)..
                              • Gość: Saba Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: 212.87.18.* 12.04.02, 14:06
                                Porzeczka, jasne, ze mozna. Wiesz juz gdzie? Podwale 25.... w ktorejs
                                wypowiedzi Laelii jest dokladnie okreslone miejsce. I nie zapomnij o rozyczce -
                                bo Cie nie poznamy :)))
                                • porzeczkaa Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 14:21
                                  juz znalazła. Podwale 25 .Ostatnia salka po lewej stronie : )))) + rózyczka.
                                  Fajnie bedziemy wygladac z tymi rózyczkami ......
                                  • laelia Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 15:40
                                    do zobaczenia jutro
                                    • apf Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 15:51
                                      I muszę was wszystkich zaskoczyć i przerazić, bo też się wybieram na spotkanie.
                                      Ciekawość zabiła kota, itd.
                                      • Gość: Belbo Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) IP: *.acn.waw.pl 12.04.02, 15:57
                                        i nie będe rodzynkiem... :))
                                        • ja_nek Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 16:37
                                          W trzech będzie raźniej.

Pozdrowienia
                                          Janek
                                          • porzeczkaa Re: czarna owca - ale pojedyncza;-) 12.04.02, 16:50
                                            fajnie ... robi sie nas coraz więcej : )) moze ktos jeszcze ??
    • porzeczkaa Re: KAWIARENKA 2 13.04.02, 12:13
      kurcze, jednak nie przyjde. Moja przyjaciółka ma lekkiego egzystencjalnego doła
      i jade ja po południu pocieszać.

ALe zycze Wam wspaniałej zabawy, no i czekam na sprawozdanie z spotkania. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka