Gość: szczęściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:03 kochający mężczyna, "ciepły" dom, satysfakcjonujaca praca, pieniędzy nie brakuje, to czego jeszcze mi potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: expercik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:06 nie mam niczego co Ty masz, może sie zamienimy???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściara zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:14 Zamiana Ewo nie wchodzi w grę. Napisałam to właściwie tylko po to, by nadać temat. Myślałam, że dowiem się czego ludziom brakuje, jakie mają pragnienia. Ty nie masz tego co ja, ale możesz mieć to, czego ja nigdy nie bedę miała! Zastanów się, czy mimo to chciałabyś się zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: zamiana 09.10.04, 12:37 Neoplus, czemu rozmawiasz sam ze sobą, haha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zamiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:04 ze zdrowiem u mnie nie najlepiej i na gruncie psychicznym i fizycznym. Borykam sie z klopotami finansowymi, nie mam bliskiej osoby, a to tez bardzo wazne, a co mam? mam mieszkanie, dwoje dzieci z ktorymi tez mam klopoty tak jak wszyscy rodzice, wiec nie chcesz sie zamienic??????????????????? moze jednak?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściara Re: zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:16 Ewo, masz jednak to, czego Ci zazdroszcze - dzieci!!!ja ich nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:39 zazdrosć to zło. spróbuj postarac sie o dzieci, bedziesz miec wiecej miłosci w sobie, niz zazdrosci, bo ona niszczy człowieka, pozdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.O.M. Re: ? IP: *.chello.pl 09.10.04, 12:23 Szczesciara, najwazniejsze w zyciu jest ZDROWIE!!! Zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie!!! Wierz mi!!! Jak jest zdrowie to i reszta przyjdzie, a jak go zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: ? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 09.10.04, 15:49 zdrowie, szczególnie psychiczne czego niektórym stąd szczerze życzę Odpowiedz Link Zgłoś