Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:06 Szukam stałego sponsora na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurdebelemax Re: szukam sponsora 30.10.04, 11:26 Jakie to zajebiscie romantyczne :-p A kysz ... Odpowiedz Link Zgłoś
anlazerteee Re: szukam sponsora 24.09.25, 06:20 Sex randki - tonzes.com/sexdatingpl.htm przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo70 Re: szukam sponsora 30.10.04, 12:21 czego oczekujesz od w/w? i skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: szukam sponsora 30.10.04, 12:29 to nie jest miejsce na lapanie klientow prostytutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:34 moj mail spondere@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:25 jestem z wawy, od prawie roku szukam pracy (bezskutecznie) wiec postawilam na takie rozwiazanie. Nie spotykalam sie jeszcze z nikim na takich zasadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabym Re: szukam sponsora IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 20:39 jabym cię wziął, ale kasy nie mam - Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabna Re: szukam sponsora 31.10.04, 01:46 jest wiele kobiet w Twojej sytuacji - idziesz po najmniejszej lini oporu. teraz jest droga otwarta poza granic Polski. Czemu nie sprobujesz z praca tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
orlovski co zlego widzisz 31.10.04, 12:00 w chodzeniu "po najmniejszej linii oporu"? - jezeli dziewcze ma odwage szczerze to wyznac? a) nie kazdy zna jezyki b) nie kazdy moze i chce wyjechac za granice c) czasami lepsza lekka i mniej stresujaca praca na miejscu, a w miedzyczasie mozna sobie szukac innej, bardziej odpowiadajacej oczekiwaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabna Re: co zlego widzisz 01.11.04, 00:50 orlovski ty oczywiscie reagujesz jak kazdy facet, bo chcesz skorzystac. Ale bylbys w szoku gdybys sie dowiedzial ze Twoja Matka czy siostra to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
orlovski bzdura, nie bylbym 01.11.04, 14:27 nie chce rozwijac tematu, bo to forum nie jest miejscem na to, ale od wielu lat zajmuje sie walka o rowne prawa kobiet i mezczyzn we wszystkim i na calym swiecie. Oznacza to rowniez rowne prawa np. dla mojej siostry... Oczywiscie w takiej sytuacji porozmawialbym z nia, ale nie bedac w stanie np. finansowo jej pomoc, zaakceptowalbym jej wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 13:45 wyjazd za granice odpada niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:27 Wiem ze wielu osoba a raczej niektorym kobieta to sie nie spodoba ale ...... Nie widze w tym nic zlego kazdy jakos musi zyc a czemu nie tak ????????? pozatym prostytutka a dziewczyna szukajaca sponsora to raczej nie to samo . Co prawda nie jestem kobieta ale z tego co wiem to szukacje stabilonsci finansowej czyli co .... tak samo chcecie kasy jak zwykla k.....wa tyle ze niby on kocha i daje z dobrego serca ale jest to tak samo wyciaganie kasy wiec prosze nie obrazac ludzi . Ja osobiscie gdybym mial kase a nie mial kogos kogo bym kochal to nie mial bym nic przeciwko takiemu ukladowi ja daje kase mam z kim wyjsc na miasto czasami sie pobawic czy poprostu zabic czas w milym towazystwie a ona ma sie z czego utrzymac pozwiedzac i wogole zyje nie najgorzej, jezeli jest to jasny uklad i kazdy wie na czym polega to czemu nie przynajmniej kazdy wie na czym stoji zwykla tranzakcja handlowa . Gozej jak ona miala by byc z kims niby z milosci a tak naprawde to siedziala by dla pieniedzy i takiej sytyulacji nie zakceptowal gdyby chodzilo o mnie a tak skoro nikt nikogo nie oszukuje to wydaje mi sie to OK . Odnosi sie to zarowno do tego przypadku jak i odwrotnego gdy to ona jest sponsorka . Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek nie oszukujmy sie - sponsorowanie = prostytucja 01.11.04, 12:03 sprzedajesz za forse, bo inaczej zginiesz z glodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nie oszukujmy sie - sponsorowanie = prostytuc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:17 nie Twoja sprawa, nie mam ochoty sie tlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:58 zalezy mi aby taki uklad byl oparty na wzajemnym szacunku, nie zalezy mi na czystym seksie i spotkaniach przeliczanych na godziny Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 01.11.04, 14:45 Z jaka łatwością szufladkujemy innych, nie znając ich sytuacji, jakie to smutne:) Pewnie,ze najlepiej byc _pieknym, zdrowym i bogatym_... Ja osobiscie nie widze w tym nic, co mogłoby mnie upoważnic do tak skrajnego osądu, bardzo obraźliwego... Czym ania różni sie od wielu np. mężatek, ktore to robią, tyle tylko ,że sponsorem jest mąż?? Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
vipenka Re: szukam sponsora 01.11.04, 23:20 szacunek a sprzedawanie sie za pieniadze nie maja ze soba NIC wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 02.11.04, 05:16 A gdyby tak ktos napisał, sprzedam nerke, albo oddam krew za pieniadze??? To jest tez _kawałek sprzedaży ciała, to jakbyscie nazwali??? Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
vvaligora Re: szukam sponsora 02.11.04, 07:11 Tez masz sponsora libresso? Ok, Tobie odpowiada prostytucja Twoja sprawa Przeciez jestesmy odpowiedzialni za swoje zycie.Niech kazdy robi co chce Ostatecznie to z naszym sumieniem mamy zyc w zgodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 02.11.04, 07:28 Jak kazda przyzwoita Kobieta, musze zapewnic sobie przyzwoity poziom egzystencji, nie lubie robic sobie krzywdy, to nazywa sie ekwiwalentność świadczeń. Co to jest sumienie?? :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
vvaligora Re: szukam sponsora 02.11.04, 08:55 a rob co chcesz tylko nie badz hipokrytka i spojrz prawdzie w oczy ze jestes prostytutka Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 02.11.04, 09:10 Własnie dlatego ,ze nie jestem hipokrytką mam spokojne sumienie ,chociaż nie wiem tak do konca co ono oznacza. Ponawiam pytanie, co to jest sumienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: szukam sponsora 02.11.04, 09:28 libressa napisała: > Ponawiam pytanie, co to jest sumienie? :) sumienie to jest ..moje drugie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 02.11.04, 09:43 Działacie razem, czy rozdzielnie :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
heniu_portier Re: szukam sponsora 02.11.04, 11:21 Sumienie to jest wewnętrzny głos który ostrzega nas, że ktoś inny moze patrzeć :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: szukam sponsora 02.11.04, 11:25 I to mi sie podoba... Znaczy moze _podgladać_ paskudnik:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
on48real Re: szukam sponsora 07.01.23, 09:08 Jestem zainteresowany. 48l, 180cm,80kg. @; on1@interia.eu.Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
tmodem06 Re: szukam sponsora 15.02.24, 22:32 Hello ja przystojny brunrcik szpakowaty 183 cm 84 kg 49 lat wysportowany gotowy na spotkanie z Panią tak, tak..., chętnie poznam Ciebie bliżej i realnie, nawet tak bliziutko, zapraszam i Pana, mam doświadczenie w takich układach, bywam tam biznesowo, pozdr kolorkowo ps na 100 procent realny... tmodem06@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tmodem06 Re: szukam sponsora 10.03.24, 15:37 Hallo. Tmodem06@gazeta.pl Zapraszam ,dyskretnie , realnie, napisz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś