Dodaj do ulubionych

blondynki sa bardziej inteligentne

13.12.22, 12:54
... albo na odwrot? kurcze, nie pamietam
Obserwuj wątek
    • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 13.12.22, 14:35
      Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli:)
    • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 16.12.22, 17:21
      Chyba ładniejsze
      • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 16.12.22, 19:09
        Masz wątpliwości co do IQ blondynek?
        • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 18.12.22, 08:48
          Oczywiście że nie ale wygląd od razu rzuca się w oczy
          • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 18.12.22, 11:22
            Możliwe ,że przez jasne włosy ale szatynki i brunetki też są piękne:)
            Wszyscy jesteśmy piękni dla " kogoś" :)
            • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 19.12.22, 09:14
              Oczywiście jak zawsze masz rację! Ale ty to pewnie dla każdego jesteś piękna
              • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 19.12.22, 19:28
                :)
                No każdego zapytać nie mogę bo mi życia braknie:))
                Trzeba być pięknym dla siebie;)
                • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 21.12.22, 06:29
                  Ale kobieta o czymś takim wie sama z siebie. Nie musi się pytać
                  • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 21.12.22, 19:09
                    Masz rację:) nic nikomu nie trzeba udowadniać ani o nic pytać:)
                    • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 22.12.22, 22:04
                      I tego trzeba się trzymać
                      • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 23.12.22, 20:14
                        Zupełnie się z tym zgadzam:))
                        • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 31.12.22, 22:24
                          Bo jesteś blondynką!
                          • viviene Re: blondynki sa bardziej inteligentne 01.01.23, 14:54
                            Zabrzmiało jak wyrzut:)))(byle nie sumienia) :))
                            • stasi1 Re: blondynki sa bardziej inteligentne 04.01.23, 02:15
                              Pewnie że nie
                            • obrotowy viviene, 20.01.23, 15:32
                              viviene napisała:
                              > Zabrzmiało jak wyrzut:)))(byle nie sumienia) :))

wyglada na to, ze w Nowy Rok weszlas bez kaca ?

Swieta Panna...
                              • viviene Re: viviene, 20.01.23, 17:44
                                Zdecydowanie.:)
                                Mili Cię tu widzieć:)

Najmniej święte to Panny właśnie...
                                • obrotowy viviene, - to Swieta Pravda. 22.01.23, 06:54

> Najmniej święte to Panny właśnie...

viviene, Ty zawsze wiesz co piszesz...

(w przeciwienstwie do mnie - bo ja mam odwrotnie)

niestety... - gorzej, gdy Swiete sa mezatki.
                                  • viviene Re: viviene, - to Swieta Pravda. 22.01.23, 12:00
                                    To im zagwarantował USC :)))
                                    • obrotowy i blogoslawieni ci, ktorzy... 23.01.23, 16:21
                                      viviene napisała:
                                      > To im zagwarantował USC :)))

i blogoslawieni ci, ktorzy... ten Urząd omijają...
                                      • viviene Re: i blogoslawieni ci, ktorzy... 25.01.23, 15:37
                                        Teraz chyba bardziej w modzie, kiedyś nie do pomyślenia:))
                                        • obrotowy co za ludzie tu pisuja ? 27.01.23, 18:31
                                          viviene napisała:
                                          > Teraz chyba bardziej w modzie, kiedyś nie do pomyślenia:))

panuje tu jakas moda na to, ze wczesniej Polska byla prowincjonalna (w obyczajach)

pewnie wies i male miasteczka - to tak...

ale (bylo to jeszcze za komuny), ze mieszkalem z dziewczyna w mieszkaniu
                                          (miasto sredniej wielkosci w centrum Polski)

i nikt z sasiadow nie smial mnie pytac, czy to moja zona, siostra, czy kochanka...

no ale... ja nie bylem dla obcych zbyt rozmowny... i jestem "zarozumialym warszawiakiem" :)

slowa "Dzien Dobry" - na klatce schodowej i nic wiecej.

• viviene Re: co za ludzie tu pisuja ? 04.02.23, 15:55
                                            I tak trzymać Polska centralna:)
                                            Co komu do domu jak chałupa nie jego:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka