samowolny 07.12.04, 09:58 jeszcze tylko parenascie dni i trza kupic karpia potem 2 dni swiąt , pare dni i sylwestra i znów od nowa, rok szybko zleci i znów trza kupic karpia potem 2 dni swiąt , pare dni i sylwestra i znów od nowa,..i tak dalej:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:10 kaś Ty sie tak rozpendził... duchu ni mom... weś na strzymanie... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:29 podychej se trocha frelko i dali kołomyja durś a ciengiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:32 synek... jo tu padna... a chca jeszcze pożyć!... i to pora lot... jak Ci leci?...ino nie godej,że pod górka... tela już wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:38 jo juz mom z górki znaczy bliży jak dali ...do renty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:44 te... kaś Ty taki stary... nie widać... przyznej sie... cyganisz... Ty kcesz być kwolony... jakis to gryfny synek jeszcze jest... to jo Cię kwola... a mosz... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: jak czas szybko leci... u nos... 07.12.04, 11:56 wes mnie nie szterój..jo jest stary, sterany życiem bo żech sie w tamtym wieku rodził i od młodego durś robia, no i te baby swoje tyż dołozyły , tedy niedziwota że mnie już śmiercią czuć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos...cd... 09.12.04, 10:54 samowolny napisał: > wes mnie nie szterój..jo jest stary, sterany życiem bo żech sie w tamtym wieku > rodził i od młodego durś robia, no i te baby swoje tyż dołozyły , > tedy niedziwota że mnie już śmiercią czuć:))) ----------------------------------------------------------- Ty... mom Cie rozruszać?... Ty mie zaś podpuszczosz!... bo sie w końcu na tym piwie spotkomy!... i wtedy dopiero bydzie...kupa śmiechu... aż sie już ciesza... a Ty?... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: jak czas szybko leci... u nos...cd... 09.12.04, 11:09 ewiku napisała: > i wtedy dopiero bydzie...kupa śmiechu... aż sie już > ciesza... a Ty?... jo sie ciesza że ty sie cieszysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos...cd... 09.12.04, 11:18 no to my sie nacieszyli... widza, żeś sie zlonk... Hanysie jeden... nic sie nie bój... nie byda lotać za Tobom...nie mom czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: jak czas szybko leci... u nos...cd... 09.12.04, 11:43 jo lynkliwy ni jest..jakby co to byda czekać pod klopsztangom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... u nos...cd... 09.12.04, 12:17 samowolny napisał: > jo lynkliwy ni jest..jakby co to byda czekać pod klopsztangom:)) ----------------------------------------- rozumia... ale żeś mi zapomnioł pedzieć, na którym placu ta klopsztanga... to jak mom tam trefić?... Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_m Re: jak czas szybko leci 09.12.04, 10:02 Ja w związku z tym "i tak dalej..." już zaczynam się rozglądać za jakimś ładnym miejscem na cmentarzu. Nawet poczyniam starania, aby mnie ułożyli w jakimś miłym ciekawym sąsiedztwie, coby leżąc tak całe wieki, można było do kogo buzie otworzyć i pogadać o starych rowerach... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci 09.12.04, 10:56 hmm_m napisał: > Ja w związku z tym "i tak dalej..." już zaczynam się rozglądać za jakimś ładnym > > miejscem na cmentarzu. Nawet poczyniam starania, aby mnie ułożyli w jakimś > miłym ciekawym sąsiedztwie, coby leżąc tak całe wieki, można było do kogo buzie > > otworzyć i pogadać o starych rowerach... ---------------------------------------------------------- a ktoś Ty?... witomy w klubie starych rowerów... Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_m Re: jak czas szybko leci 09.12.04, 11:50 Mis Pluszowy wita Was! Mówią o mnie Miś Uszatek! Bo klapnięte Uszko mam! Stary zdezelowany Uszatek, wita klubowiczów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci 09.12.04, 12:18 tych misiów to my tu mamy zatrzęsienie... może się czymś wyróżniasz?... tak dla odmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... cd... 09.12.04, 21:12 hmm_m napisał: > Tak! > > Klapnięte uszko mam... ------------------------------------------------ i to ma Cię wyróżniać?... chyba żartujesz?... takich też tu pełno!... Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_m Re: jak czas szybko leci... cd... 10.12.04, 08:22 Ewiku... ale ja nie dbam o wyróżnienia! Jest mi to do niczego nie potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... cd...cd... 10.12.04, 08:32 hmm_m napisał: > Ewiku... > ale ja nie dbam o wyróżnienia! > Jest mi to do niczego nie potrzebne... ---------------------------------------------------- ... wierzę, że jesteś już wyróżniony...ale jakieś cechy indywidualne pewnie masz?... ... może podejdziesz troszeczkę bliżej?... > Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_m Re: jak czas szybko leci... cd...cd... 10.12.04, 12:41 Oooj pewnie jakieś tam maaam! Bliżej nie podchodzę, bo mam katar i mogę Cię zarazić! Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... cd...cd... 10.12.04, 12:48 katar to standart... może masz ciekawsze wytłumaczenie?... Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_m Re: jak czas szybko leci... cd...cd... 10.12.04, 12:54 Hmmm... Nie lubię tych błysków jupiterów skierowanych w moją stronę! Wolę przyjąć nieco skromniejszą postawę - obserwatora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: jak czas szybko leci... cd...cd... 10.12.04, 17:02 hmm_m napisał: > Hmmm... > Nie lubię tych błysków jupiterów skierowanych w moją stronę! Wolę przyjąć nieco > > skromniejszą postawę - obserwatora;-) ------------------------------------------------------------------ nie dziwię się... pasywność jest zimową cechą misiów... Uszatków również... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: jak czas szybko leci 09.12.04, 15:38 Zgadza sie,karp ma przechlapane,a i swieta wypadaja fatalnie-nic wolnego.A jak widze te tlumy w sklepach to dostaje alergii;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: jak czas szybko leci 10.12.04, 12:43 Karp to chyba największy swiateczny pechowiec.;(( Odpowiedz Link Zgłoś