Dodaj do ulubionych

Płaski swiat.

IP: 195.116.222.* 16.05.02, 09:40
Znowu trochę retorycznie ale czasem mnie trafia cos .
Czemu ten świat tak jest skonstruowany ze dobrze na nim tylko tym bez honoru,
zasad moralnych i .. tym bezmyślnym?.
Czemu prawdziwe wartości są tylko papierowe.. dumnie głoszone i poniewierane
bez ustanku. Obłuda na każdym kroku........
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Re: Płaski swiat. IP: 212.106.0.* 16.05.02, 09:54
      wiekszosc bedzie sie tlumaczyc ze tyle razy ile chcial postepowac zgodnie z
      jakimis zasadami tyle razy dostal przyslowiowego kopa w dupe, to jeden z
      powodow jak sadze
      wszystko jednak zalezy od naszego charakteru, ktos kto ma swoje wartosci (
      niektorym sie tylko wydaje, pieknie potrafia tylko o nich mowic)zawsze bedzie
      zyl zgodnie z nimi
    • ona12 Re: Płaski swiat. 16.05.02, 09:55
      smutne, i, niestety prawdziwne:(
    • wkurzona13 Re: Płaski swiat. 16.05.02, 09:55
      Czyzyby nagle sie okazalo, ze w tej bajce jednak wygrywa zlo?
      C'est la vie
      • Gość: Piotr Re: Płaski swiat. IP: 153.111.60.* 16.05.02, 10:13
        Zlo. Ale pojecie. Mamy potrzeby bycia zlymi. Chcemy sie wywyzszac, a to jest
        ZLO. Prosze oddajmy poklon ZLU to one wlasnie stoji za wszelkimi radykalnymi
        zmianami na lepsze. "A na wschodnim froncie bez zmian"
        • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 10:16
          Co znaczy zmiany na lepsze?..
          Tak na mój gust nic sie nie zmienia.. moze i technicznie stoimy wyzej, wiemy
          niby wiecej, ludzie sa caly czas tacy sami.. nic sie nie zmienia.

• wkurzona13 Re: Płaski swiat. 16.05.02, 10:21
          tak po prostu jest latwiej,
          ale nie oddawajmy czci zlu, po co?
          ono istnieje i zawsze bedzie istniec, tuz obok dobra i tylko szale wagi
          wychylaja sie w rozne strony
    • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 10:46
      Bosmy sie na to zgodzili.
      • Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 10:58
        czekaj .. nnie uogulniaj.. kto to my?
        ja sie nie zgadzam!
        • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 11:09
          A co zrobiles aby tak nie bylo?
      • Gość: monik Re: Płaski swiat. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 16.05.02, 10:59
        ja sie na nic nie zgadzalam!!! i sie nie zgadzam i nie akceptuje!!! dluzej -
        moze bedzie pozniej, bo mnie panowie wpisujacy sie powyzej strasznie
        wkurzyli!!! (wlaczajac autora oczywiscie)
        • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 11:11
          I co? Nawrzeszczalas sie? Na nie zgadzalas sie?
          Ktos Cie uslyszal? Cos zaryzykowalas?
          • Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 11:20
            ja tam ryzykuje codziennie.. w samochodzie.. na pasach..
            • ona12 Re: Płaski swiat. 16.05.02, 11:32
              ja tam też ryzykuję, a co ? Trochę adrenalinki.. a jak się uda, to można sobie
              odetchnąć z ulgą i cieszyć się z tego, co człek ma, a o to chyba chodzi.:)
              • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 12:13
                Skrajnosci, skrajnosci..........

Albo krzyk na puszczy, ze swiat jest zly, albo pelna akceptacja otoczenia.

I z jednego i z drugiego wynika to samo. Nic.
            • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 12:10
              Aby zbawic swiat?

To zwykle ryzyko wynikajace z istnienia.
              • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 12:13
                Ja zaczynam zbawiac swiat od siebie.
                tylko wielu mi w tym przeszkadza.

• Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 16.05.02, 12:13
                  Kto?
                  • ona12 Re: Płaski swiat. 16.05.02, 13:07
                    no... chyba nie ja ?! Mnie tam zbawianie świata nie interesuje :)
                    • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 17.05.02, 07:22
                      No to o ci chodzi?
                  • Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 17:12
                    mam Ci nazwiska podac?
                    • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: 212.160.165.* 17.05.02, 07:24
                      Wystarczy po funkcjach.
                • Gość: messja Re: Płaski swiat. IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.05.02, 19:53
                  Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Ja zaczynam zbawiac swiat od siebie.
                  > tylko wielu mi w tym przeszkadza.
                  >

i jak ci idzie?:)))) moze jakies szczegoly? w jaki sposob siebie reformujesz?
                  procentowo moze? np.: dzisiaj bede klamal o 10% mniej? nie daj sie prosic,
                  opowiedz troche:)))

• Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 20:42
                    ty to nalezysz do tych 94 % spoleczenstwa.. ale to i tak niezle:)
                    • Gość: messja Re: Płaski swiat. IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.05.02, 20:54

> ty to nalezysz do tych 94 % spoleczenstwa.. ale to i tak niezle:)

to nie naleze do 6% czego?:)))

• Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 17.05.02, 09:26
                        społeczeństwa..
                        • Gość: messja Re: Płaski swiat. IP: *.proxy.aol.com 17.05.02, 21:52
                          Gość portalu: belbo napisał(a):

> społeczeństwa..

acha, to chyba nie mam sie czym martwic: tak czy siak naleze do spoleczenstwa:)))
                          co nie jest dal mnie niespodzianka:)))
    • Gość: monik Re: Płaski swiat. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 16.05.02, 16:35
      poczytalam sobie wasze posty. smutne. naprawde wierzycie, ze nic sie nie da
      zrobic, ze wartosci, moralnosc, zasady to juz tylko wyswiechtane slowa. nie
      wierze.
      nie nie jestem naiwna idealistka, ktora wyskakuje ze scyzorykiem przed tlum i
      prowadzi go na barykady, zeby zmienic swiat na lepsze.
      wierze w czlowieka i w to, ze jest dobry z natury. juz slysze te parskniecia
      smiechu, komentarze, ze naiwna, sto tysiecy przykladow przeciwko tej tezie. nie
      szkodzi. ja wierze, bo na kazdy przyklad paskudnego zachowania mozna znalezc
      jego zaprzeczenie.
      grogreg, pytasz sie co zrobilam? moze niewiele. nie mam odwagi, ni duszy
      powstanca-stracenca. staram sie zyc uczciwie, nie krzywdzic innych ludzi. czy
      to malo? pamietacie przyslowie, to o kropli, ktora drazy skale. zasada malych
      krokow. lawina tez zaczyna sie od malego kamyka, albo platka sniegu. to samo z
      powodzia, jedna kropla za duzo. tak samo dziala dobry przyklad, dobre uczynki.
      ze co, ze to niedzisiejsze?:) a dlaczego wyznacznikiem 'dzisiejszosci' ma byc
      chamstwo, pozerstwo, klamstwo. to my ksztaltujemy ten swiat, wiec od nas zalezy
      jak on bedzie wygladal.
      • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 16.05.02, 17:13
        brawo dla tej pani.. chociaz odwagi ma za malo..
        • Gość: monik Re: Płaski swiat. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 17.05.02, 09:00
          wystarczajaco duzo, zeby zyc:)))
        • Gość: grogreg Re: Płaski swiat. IP: *.univ.szczecin.pl 20.05.02, 18:25

> brawo dla tej pani.. chociaz odwagi ma za malo..

Brak odwagi zarzucasz? A masz jakis punkt odniesienia? Siebie naprzyklad?

• Gość: messja Re: Płaski swiat. IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 21.05.02, 14:29
            brawo dla tego pana!:))

Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Gość portalu: Belbo napisał(a):
            >
            > > brawo dla tej pani.. chociaz odwagi ma za malo..
            >
            > Brak odwagi zarzucasz? A masz jakis punkt odniesienia? Siebie naprzyklad?
            >
            >

• vena111 Re: Płaski swiat. 17.05.02, 10:22
      Witam !!!

Nie dość że jest niesprawiedliwy- mowa o naszym świecie, to i beznadziejny ,
      zakłamany. Bądź tu człowieku fair w stosunku do twojego szefa, zasówaj, zostawaj
      po godzinach, zapierdzielaj ( przepraszam za wyrażenie na codzień nie używam
      takich słów) po godzinach i za wszystkich, to dostaniesz tylko jedną odpowiedź że
      za mało robisz , albo nie ma kasy , aby zapłacić ci za te nadgodziny. Wiecie co i
      uważam że sama sobie na to zasługuję , człowiek chcę jak najlepiej, idzie na
      różne układy - nawet ustne, a później dowiaduje się że takie słowa w ogóle nie
      miały miejsca, albo zostało to tak spreparowane, że naprawdę nie wiesz o co w tym
      wszystkim chodzi.
      Przecież to paskudne i wstrętne, ja sama kiedyś prowadziłam własną firmę, ale
      swoich pracowników bardzo dobrze traktowałam, kurcze przecież oni są podstawą
      prawidłowego funkcjonowania firmy!!!!!.
      Wiem naiwna jestem , że chcę wierzyć w uczciwość.
      To co, mam się zmienić i stać sie wredną suką( znowu sorki za słowo)
      Dlaczego uczciwość już nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!

Kto mi to pomorze zrozumieć???

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za używanie zbyt mocnych słów
      • Gość: monik Re: Płaski swiat. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 17.05.02, 11:19
        ja sie zastanawiam nad jednym. brak zasad, dwulicowosc, niedotrzymywanie slowa
        wkurzaja nas, gdy chodzi o pieniadze. jakos nikt nie podaje innych przykladow.
        smutne, prawdziwe:(
        • Gość: zbyszek Re: Płaski swiat. IP: *.umirm.gov.pl 17.05.02, 11:32
          zaraz, zaraz ale jak ktos mi mowi, ze jemu w byciu dobrym przeszkadzaja inni
          ludzie, to tak jakby powiedzial , ze w plywaniu mu woda przeszkadza ...
          Inni ludzie to kwintesencja otaczajacego nas Swiata i wlasnie po naszych
          relacjach w stosunku do nich nalezy oceniac to czy postepujemy dobrze czy
          zle ...
          No oczywiscie pozostaje jeszcze azymut w postaci jakiegos boskiego absolutu,
          ale nie wszyscy wierza ...

ale moze ja sie nie znam .. e lepiej pojde drewna narabac ...
        • vena111 Re: Płaski swiat. 17.05.02, 11:33
          Gość portalu: monik napisał(a):

> ja sie zastanawiam nad jednym. brak zasad, dwulicowosc, niedotrzymywanie slowa
          > wkurzaja nas, gdy chodzi o pieniadze. jakos nikt nie podaje innych przykladow.
          > smutne, prawdziwe:(

Monik , a nie znasz tego powiedzenia, jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o
          pieniądze.
          A tak powaznie.
          Ja w swojej wypowiedzi nie pisałam tylko o pieniadzach, również wspomniałam o
          niedotrzymaniu umowy ustnej - tu przecież nie ma pieniędzy.
          Tak sobie myślę ......to jednak powinnam być bezwzględna, chamska, i czasami
          warto trochę postraszyć, przynajmniej tacy ludzie dostają tego co chcą
          Nie mam racji??????

pozdrawiam

• Gość: monik Re: Płaski swiat. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 17.05.02, 11:38
            moze troche..., ale do mnie to nie trafia. tez sie czasami wkurzam, ze gdybym
            komus podstawila noge, podlozyla swinie to ... to co? mnie ze soba byloby
            gorzej. a ze otoczenie uwaza mnie za dziwaczke-naiwniaczke? od jakiegos czasu
            slucham co ludzie mysla na moj temat, ale ja tez troche mysle:) inna sprawa, ze
            mam troche szczescia do ludzi, choc pewnie gdybym grala wedlug "regul"
            wspoczesnego swiata moglabym znacznie wiecej "osiagnac". tylko ze to nie moje
            zasady.
            fajnie zbyszek napisal, w plywaniu woda nie przeszkadza, trzeba ja umiec
            wykorzystac, wtedy pomaga.
            • Gość: zbyszek Re: Płaski swiat. IP: *.umirm.gov.pl 17.05.02, 11:46
              ja to moze jestem naiwny , ale wg. mnie to bledem jest patrzenie na zasady w
              sposob taki powiedzmy "utylitarny". Cos jest dobre , albo zle i koniec. To ze
              zrobienie czegos zlego chwilowo nam w czyms pomoze nie sprawia , ze nasz czyn
              staje sie przez to dobry.
              A z drugiej strony, czy to naiwnosc. Ja mam swoje zasady, co nie oznacza , ze
              daje biegac innym po sobie. Trzeba byc nieraz twardym , tylko ... chron mnie
              Panie od pogardy i zachowaj od nienawisci ....
            • vena111 Re: Płaski swiat. 17.05.02, 11:59
              Ja pływam doskonale , i co z tego!!!
              Myśle że było by najlepiej, gdybym.......może urodziła sie w świecie jakimś
              troszkę lepszym , może w świecie romantyków, którzy wierzą , kochaja i wszystko
              jest jak należy.
              Nie potrafię czasami zrozumieć tego, że ktoś nie jest w porządku w stosunku do
              Ciebie, po prostu nie potrafię i chyba nigdy nie zrozumiem.
              Wiem , wiem naiwność-zaraz powiesz , ale dlaczego nie można tak normalnie, tak
              jak należy. Nie chcę postępować nieuczciwie, chcę być szczera ,uczciwa ale kurcze
              tu nie można.....
              świat gna, a my z nim.

I jeszcze coś , spotkałam dzisiaj rano jak jechałam do pracy mojego dawnego
              znajomego, mama mu zmarła przed rokiem, smutek na jego twarzy, tęsknota, ale nic-
              musiało być ,jednak dla niego jest w tej chwili ważne to , że ta - która odeszła
              od niego rok temu, teraz odwiedza go w snach .Jest taka piękna, taka spokojna, i
              wiecie co mówi do niego: nie gnaj, nie trać chwil, czuj je, poznawaj, i spróbuj
              zrozumieć , ale przede wszystkim NIE GNAJ
              Ale czy można w tym świecie!!!!!!!!!!!

I tak nie zrozumiem dlaczego jedni mogą postępować normalnie ,
              a drudzy...........szkoda gadać

pozdrawiam
              • Gość: zbyszek Re: Płaski swiat. IP: *.umirm.gov.pl 17.05.02, 12:11
                po prostu trzeba znalesc kogos takiego jak Ty i zbudowac sobie wlasny,
                intymny, dobry, cieply swiat we dwoje ...
                to niezly sposob .... by przetrwac :) ... moze jedyny ...
                • Gość: m_ona Re: Płaski swiat. IP: 217.153.4.* 17.05.02, 12:15
                  Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> po prostu trzeba znalesc kogos takiego jak Ty i zbudowac sobie wlasny,
                  > intymny, dobry, cieply swiat we dwoje ...
                  > to niezly sposob .... by przetrwac :) ... moze jedyny ...

a wtedy bedziesz zyc w dwoch swiatach,
                  jednym - tym dobrym, z kims bliskim,
                  drugim - takim aby moc przetrwac, tym splaszczonym
                  • Gość: zbyszek Re: Płaski swiat. IP: *.umirm.gov.pl 17.05.02, 12:19
                    wiesz moze i masz racje , ale gdy ma sie ten dobry swiat, to chyba i ten zly
                    wydaje sie troszke lepszy .. chyba, bo ja nie wiem .... nie mam tego dobrego
                    swiata i musze sobie w tym zlym jakos radzic :) ....
                    • vena111 Re: Płaski swiat. 17.05.02, 12:43
                      Zbysiu wielkie dzieki za dobre słowa!!!!!!!!

Każdy przecież chce zbudować własny, ten najwspanialszy świat we dwoje ( musi być
                      piękny, każdy przeciez do tego dąży, każdy szuka , jeżeli chodzi o mnie ja szukam
                      i mam nadzieję ) ale czy ja bym była do tego dobra.?????Nie wiem??????
                      Naiwnośc nie popłaca, a ja chyba jestem naiwna, więc może zwiazek z kimś naiwnym
                      nie ma sensu, bo przeciez trzeba kiedyś wyjść z gniazdka rozkoszy i szczęścia...
                      a wtedy co???????

pozdrawiam i dzieki za ciepłe słowa
                      • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 17.05.02, 15:04
                        z ta woda to zly przyklad..
                        bo woda jest w miare jednolita a ludzie nie..
                        jak sie nie irytowac jak do kola pelno palantow co to z glupoty czystej
                        utrudniaja nam zycie?
                        Nie macie w swoim sasiedztwie ludzi co to mowia by mowic.. czesto to samo w
                        kolo?
                        Nie znacie takich co to wszystkie normy moralne maja za nic?
                        Ja niestety znam ich bez liku.. I co wiecej.. sadze ze jest ich wiecej niz
                        nas "naiwnych".
                        I jeszcze ten wszechobecny kult pieniadza....... okropne..
                        • vena111 Re: Płaski swiat. 21.05.02, 10:45
                          OK

Postanowiłam się zmienić, bo stwierdziłam iż naiwniacy i ludzie uczciwi, nie mają
                          szans w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc od dzisiaj jestem twardą suką( sorki za wyrażenia) twardo stąpającą po
                          ziemi , dążącą za wszelką cenę do osiągnięcia tego , czego tak naprawdę pragnę
                          ( tylko czy ja bedę tak potrafiła??????)

pozdrawia twarda i nieuczciwa
                          • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 21.05.02, 10:47
                            Niesmialo zapytam jakie to cele? :)
                            • vena111 Re: Płaski swiat. 21.05.02, 13:21

> Niesmialo zapytam jakie to cele? :)

NO właśnie co to takiego jest??? Belbo przeciez każdy z nas ma swoje , nie
                              chcesz chyba , abym tutaj przed tobą , przed wszystkimi je wyciagała, no nie
                              wiesz jakie cele może mieć TWARDA SUKA ( od dzisiaj)

pozdrowionka!!!!!

• Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 21.05.02, 15:59
                                jak taka twarda jestes to napisz.. bo inaczej wyjdzie ze blefujesz!
                                • vena111 Re: Płaski swiat. 22.05.02, 09:52

> jak taka twarda jestes to napisz.. bo inaczej wyjdzie ze blefujesz!

ależ niecierpliwy z ciebie człowieczek, przecież napisałam ci , że się dopiero
                                  uczę, zaczynam poznawać postepowanie twardych...... , do tej pory byłam inna, nie
                                  wiem dokładnie na czym to polega, a może wiem , ale nie chcę powiedzieć , a może
                                  ty mi powiesz jaka powinna być twarda.......

a może właściwie powiesz mi czy lepiej być taką jaka byłam do tej pory, czy taką
                                  jaką zamierzam być

??????????????????????????????????????
                                  • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 22.05.02, 10:05
                                    A jaka bylas?.
                                    Jak moge Ci cokolwiek mowic jak Cie nie znam.. a nawet jak bym Cie znal to czy
                                    mial bym prawo Cie oceniac?..
                                    Jakies zachowania tak ale calosc?.
                                    Czemu tu wszyscy szukaja gotowych rozwiazan.. ktorych przeciez nie ma.
                                    • vena111 Re: Płaski swiat. 22.05.02, 11:55

> A jaka bylas?.
                                      > Jak moge Ci cokolwiek mowic jak Cie nie znam.. a nawet jak bym Cie znal to czy
                                      > mial bym prawo Cie oceniac?..
                                      > Jakies zachowania tak ale calosc?.
                                      > Czemu tu wszyscy szukaja gotowych rozwiazan.. ktorych przeciez nie ma.

OJJJJJJJ, boję się tego , dlaczego chcesz wiedzieć jaka byłam, pamietasz co
                                      pisałam wczoraj nmiej wiecej o tej samej godzinie, że postanowiłam się zmienić ,
                                      bo taka jaka jestem( może byłam)to nie ma racji bytu, za bardzo chcę dobrze, chcę
                                      może za idealnie stworzyć coś obok mnie, jednak dając za dużo dostajesz zawsze w
                                      dupe( znowu przepraszam za słowo).I właśnie to powinno się zmienić?????
                                      Sama nie wiem, jak myślisz?????

Ja nie szukam gotowych rozwiązan,nie oceniam, nawet nie chce tego robic, próbuje
                                      zrozumieć, szukam drogi do zrozumienia co tak naprawdę jest ważne i jak należy
                                      postępowac aby.......po prostu.......być z Kimś szczęśliwym lub jak wolisz być
                                      szczęśliwym
                                      • Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 22.05.02, 17:21
                                        chczes korepetycji?.
                                        Przeciez staram sie od poczatku tygodnia wszystkim uzmyslowic ze nie ma
                                        recept.. kazdy jest inny i z kazdym trza inaczej..
                                        Wiec nie probuj zrozumiec.. wiecej czuj.. i badz szczesliwa sama w sobie i
                                        uszczesliwiaj otoczenie.. ot cala zagadka
                                  • Gość: messja Re: Płaski swiat. IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.05.02, 15:00
                                    vena111 napisał(a):

> Gość portalu: belbo napisał(a):
                                    >
                                    > > jak taka twarda jestes to napisz.. bo inaczej wyjdzie ze blefujesz!
                                    >
                                    > ależ niecierpliwy z ciebie człowieczek, przecież napisałam ci , że się dopiero
                                    > uczę, zaczynam poznawać postepowanie twardych...... , do tej pory byłam inna, n
                                    > ie
                                    > wiem dokładnie na czym to polega, a może wiem , ale nie chcę powiedzieć , a moż
                                    > e
                                    > ty mi powiesz jaka powinna być twarda.......
                                    >
                                    > a może właściwie powiesz mi czy lepiej być taką jaka byłam do tej pory, czy tak
                                    > ą
                                    > jaką zamierzam być
                                    >
                                    > ??????????????????????????????????????

a co, sama nie wiesz jaka chcesz byc?
    • Gość: Tori Re: Płaski swiat. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.02, 21:05
      Wiesz dlacego? Bo jak ktoś nie mysli to nie cierpi, nie widzi wielu rzeczy i
      jest mu lepiej, i inni go lubią bo taki bezproblemowy. I "fajnie" jest. Mnie
      tez to wkurza, dlaczego głupota ma az taki poklask? Bo większość populacji jest
      po prostu głupia, dobrze im razem. Nie widza, nie czują, nie myślą, tylko są,
      zwykle trzymają się w stadzie, bo tam łatwiej o poklask, o akceptację równie
      bezmyślnej grupy. Takim łatwiej. Tez żałuje ze tak jest. Trudno o wartościowych
      ludzi...
      • Gość: Belbo Re: Płaski swiat. IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 23:55
        Zaraz trudno.. oni sa po prostu odizolowani od siebie..chodzi o to by ich
        znalesc..
        • vena111 Re: Płaski swiat. 23.05.02, 14:59
          Belbo co z tymi korepetycjami, nie wiem czy nauczysz mnie wiecej niz sama wiem,
          ale zawsze można spróbować , może i ty nauczysz się czego przy mnie????
          ;-);-);-);-);-)
          • Gość: belbo Re: Płaski swiat. IP: 195.116.222.* 23.05.02, 17:10
            Ale wiesz jaka jest stawka godzinowa mam nadzieje:)
            • vena111 Re: Płaski swiat. 24.05.02, 14:25

> Ale wiesz jaka jest stawka godzinowa mam nadzieje:)

To miało znaczyc , że nie będzie mnie stać , czy może raczej Ciebie nie bedzie
              stać?????
              hahahahahhahahahhahahahahahah

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka