larix31 11.01.05, 09:30 Spowiedź Zima spowiada się do mysliwskiej ambony, tej co stoi na skraju świerczyny, tak trudno jej sobie coś przypomnieć bo jakież zima może mieć grzechy, szczególnie tego roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larix31 Re: Zima... 11.01.05, 09:50 Właśnie taka zima, która nie ma się z czego spowiadać...łagodna, że wręcz wiosenna...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zima... 11.01.05, 10:28 Tegoroczna zima - siostra wiosny - nawet niedźwiedziom spędza sen z oczu. Miłośnicy białego szaleństwa coraz dalej muszą szukać śniegu... Niechże zima wyspowiada się z niespełnienia swoich powinności. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zima... 11.01.05, 14:27 Ojej, ojej. Niech no tylko trochę śnieżek poprószy i mrozek chwyci - jakie wtedy jęki będą na forum... ;). Wg prognoz zima ma wrócić na weekend więc cieszmy się ponadprzepisową wiosną bo prędko się może nie powtórzyć ;))) A tak w ogóle to witam państwa bo dawno mnie tu nie było - o tej porze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zima... 11.01.05, 14:31 Witam i pozdrawiam szybciutko, bo zaraz Pani zniknie:) A Pani tu nie było dawno...i to nie tylko o tej porze;) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Zima... 11.01.05, 14:37 Ja też tak szybciutko witam. Malinko a jak humorek dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zima... 11.01.05, 14:49 Witam też :) humorek przy takiej pogodzie nie może być zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Zima... 11.01.05, 14:54 u mnie za oknem chmurno i durno, humorek utrzymuje się w stanie średnim, w ciągu ostatniej doby ubyło 1 przybyło 2;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zima... 11.01.05, 15:26 Uch.... ale wychodzi na plus, więc nie jest najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś