Dodaj do ulubionych

Nie kocham męża

18.01.05, 11:30
Zdradził mnie i nie mogę mu tego wybaczyć a on chce żeby wszystko było jak
dawniej nawet wierzy, że tak będzie. Nie wyrzuciłamgo z domu bo córka będzie
miała do mnie żal. Ale nie mogę już wytrzymać, jak mam sobie z tym poradzić
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Nie kocham męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:34
      ja zdradzilam swojego męza bo juz dawno go nie kochałam...
      jak masz sobie poradzic ?znajdz sobie kogos innego...zdrada boli jak cholera
      więc albo bedziesz sie meczyc albo bedziesz szczesliwa
      powodzenia
      • Gość: 1801 Re: Nie kocham męża IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 18.01.05, 17:21
        Czy można zdradzić tylko gdy się nie kocha?
    • kristy23 Re: Nie kocham męża 18.01.05, 14:21
      Ale czy to byla jednorazowa zdrada, czy sam sie przyznal, czy zaluje??? Jest
      wiele pytan , na ktore musisz sobie odpowiedziec. Jezeli sprawa jest swieza, to
      pewnie jeszcze kieruja toba emocje. Ochlon troche, przemysl sprawe spokojnie i
      wtedy zadaj sobie pare pytan, na koncu najwazniejsze : czy go jeszcze kochasz i
      czy potrafisz mu znow zaufac...Nie chce sie madrowac, ale mysle ze nie mozna
      podejmowac decyzji "na goraco"
      pozdrawiam.
      • piekielna_dziewczyna Re: Nie kocham męża 18.01.05, 17:28
        jak go nie kochasz to uciekaj gdzie pieprz widać
        zdradza? won z domu!
    • Gość: woj Re: Nie kocham męża IP: *.stalprodukt.com.pl / *.stalprodukt.pl 19.01.05, 12:26
      zdradził cie? zastanawiałas sie dlaczego? nie wyrzuciłas go z domu? a moze
      zdradził cie , dlatego zeby samemu nie odejsc? nie jest to takie proste jak to
      opisujesz. spójrz moze na siebie, moze to pozwoli ci spojrzec na to bardziej
      obiektywniej i wtedy podejmiesz słuszna decyzje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka