Gość: qqq IP: *.lax1-4.26.112.104.lax1.dsl-verizon.net 22.02.05, 05:51 Ona 37, ma dzieci, on 29 Typowy "single", czy myslicie, ze taki zwiazek ma szanse, ja uwazam, ze tak, ale co na to "reszta" spoleczenstwa:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: Ona 37, On 29?:) 22.02.05, 08:02 O! To scenariusz, jak żywcem wyjęty z powieści Marii Venturi, pt: "Szept wspomnień". Tam też ona ma 8 lat więcej od niego i miała dwoje dorastających dzieci. Tylko, że bohaterowie książki są ciut starsiod Was. Świetna powieść, polecam Ci ją! Wiesz co qqq? Jeśli się kochacie, świetnie, rozumiecie, dobrze się czujecie z sobą, to opinię społeczeństwa miejcie "gdzieś"...! Z opinią społeczeństwa to jest tak, że ona akceptuje to, co my sami akceptujemy. Jeśli nasz stosunek do danych wydarzeń, których jesteśmy głównymi bohaterami jest taki, a nie inny, jeśli sami nie krytykujemy własnego położenia, pokazujemy światu, że dobrze się z tym czujemy, to z czasem "świat" przyzwyczaja się do takiego stanu rzeczu i nawet tego nie komentuje, ba... powiem wiecej, nawet zaczyna to akceptować i uważać za normę. Powodzenia Wam życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Ona 37, On 29?:) 22.02.05, 08:09 Mandarynko, jak zawsze optymistycznie , witaj Słodka, a ja powiem ,ze ten zwiażek, ma szanse tak jak kazde inne zwiazki... Dopoki korowód zmysłow bedzie trwał...może dlugo ,albo i nie. Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ona 37, On 29?:) 22.02.05, 08:43 Gość portalu: qqq napisał(a): > ja uwazam, ze tak, i tego sie trzymaj..wogóle radze nie żyć tym "co ludzie powiedzą" tylko żyć swoim życiem bez oglądania się na innych, jak tak postepuje i dlatego jestem szczęśliwym człowiekiem czego wszystkim tu obecnym życze:)) Odpowiedz Link Zgłoś